Отговори
# 1 185
Мда, магазина затвори, няма да видим как изглежда пръстена, но поне се надявам да разберем колко е висока Златка, че и мен ме загложди любопитството за това.

# 1 186
Веднага отговарям- 1.69-1.70 е висока. bowuu
А аз 1.58. Mr. Green bowuu

Аааа,ти затова не го пускаш значи...къде ил ключа. Crazy
Аз днеска съм малко без настроение,моята приятелка заминава за Бодрум,и точно на първият изпит няма да я има,и се чудя дали изобщо да ходя без нея. Confused
 Heart Eyes

Хай  Hug

# 1 187
Мда, магазина затвори, няма да видим как изглежда пръстена, но поне се надявам да разберем колко е висока Златка, че и мен ме загложди любопитството за това.

Ти сЯ та е яд, защото, ако беше го видяла щеше да умреш от завист. Joy Joy Joy
За Златка ми стана интересно, защото била казала ЖУЖЕ на Алисия. Mr. Green

Откакто съм седнала на компютъра, чета публикациите на Славчето. Laughing

# 1 188
Аз днеска съм малко без настроение,моята приятелка заминава за Бодрум,и точно на първият изпит няма да я има,и се чудя дали изобщо да ходя без нея. Confused
 Heart Eyes

И на мен на толкова ми прилича, ама да питам достоверен източник. Simple Smile
Отиди мило,  дори и да те разстрелят. Joy Joy Joy Heart Eyes

# 1 189
Ауууу,къв пръстен. Laughing Изтървала съм ooooh!

Откакто съм седнала на компютъра, чета публикациите на Славчето. Laughing

Joy Joy Joy Joy
Нещо ли търсиш. Mr. Green
Писала съм за Горещо и за ББ.Навсякъде съм в спор естествено. bowuu Важното е че почти в 99% от случаите излизам права. Party

# 1 190
 Heart Eyes

И на мен на толкова ми прилича, ама да питам достоверен източник. Simple Smile
Отиди мило,  дори и да те разстрелят. Joy Joy Joy Heart Eyes

Не искам сама. Confused Сама в хотела,сама на изпита,сама в мол-а. Rolling Eyes

# 1 191
Joy Joy Joy Joy
Писала съм за Горещо и за ББ.Навсякъде съм в спор естествено. bowuu Важното е че почти в 99% от случаите излизам права. Party
Ххихихи, чувствам се , като някоя твоя фенка днес.  Heart Eyes
А и установявам, че няма нужда да гледам ТВ. Само ти преглеждам публикациите и готово. Mr. Green

# 1 192
Славе, я не си разваляй настроението заради това. Цуням тЪ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 1 193
Славе, я не си разваляй настроението заради това. Цуням тЪ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Джени, страхотни "очи" с петролената блузка. Crazy Crazy Crazy

Кака ви ще папа и след малко пак е тук. bowuu

# 1 194
Joy Joy Joy Joy
Ххихихи, чувствам се , като някоя твоя фенка днес.  Heart Eyes
А и установявам, че няма нужда да гледам ТВ. Само ти преглеждам публикациите и готово. Mr. Green

Ако нещо те интересува,и тука мога да разказа.Агенция- Славея. Mr. Green Heart Eyes

Цуня и аз много. Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Нали си добре миличка? Hug

Аз реших да не ходя без нея. Confused

# 1 195
Палавнице, представя мси каква ще с иогнена с червената, мммм Crazy
Ко ша папаш? Hug
Славе, добре съм мило Hug
Ама все пак защо не отидеш та да ти се маха като ангажимент от главата Rolling Eyes

# 1 196
Славе, добре съм мило Hug
Ама все пак защо не отидеш та да ти се маха като ангажимент от главата Rolling Eyes

Ми защото трябва да пътувам първо сама 7 часа.След това като стигнем,ако бяхме двете щяхме да си се настаним в хотела,след което да ходим първо по центъра в магазините и после в мол-а. Сега трябва да ида сама да се настаня,да ида до мол-а,макар че като съм сама може и да не отида,понеже сама по магазини не ходя. Confused След което примерно минаваме от някъде да си вземем чийз-кейк,и разни нещица дребни за хапваме.Прибираме се в хотела,тряя ида там сама да скучая,и вечерта няма да излезна сама да ям,ще си поръчам нещо,пред тв-то яка скука.На следващият ден на изпита,айде там имам много приятели,не е проблем.После сама пак в центъра,после сама с багажа и обратно. Confused Много ще ми е тъпо,аз самичка нищо не правя,голяма съм глезанка. Blush

# 1 197
Славче, разбирам те напълно то и аз не обичам сма нищо да правя. За никъде съм. Rolling Eyes
Важното е,че има и друга дата за изпита. Уф, как ме върва в хубавите безгрижни студентски години, едни спомени ме налегнаха Wink

# 1 198
Славче, разбирам те напълно то и аз не обичам сма нищо да правя. За никъде съм. Rolling Eyes
Важното е,че има и друга дата за изпита. Уф, как ме върва в хубавите безгрижни студентски години, едни спомени ме налегнаха Wink

Има вече на поправката. Mr. Green И от там ликвидация. Mr. Green Ама наистина сама ще полудея.Или трябва някоя от вас да дойде с мен. Laughing

# 1 199
Аз ,ако бях добре с удоволствие. О ,как щяхме да си изкараме. И изпита щеше да вземеш и купон да си направим Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт