МАРТ е толкова далече, ах че не издържам вече

• 13 752
  • 295
  •   1
Отговори
# 120
а, ако ще правите среща в Люлин искам и аз, нищо че вече живея в Младост. Често ходя на гости на маминка. Аз съм в 5. Но ако ще из Люлин, най удобно на всички ни ще из кооперативния пазар.
Сладко и аз ям все по-рядко, а кафе и преди по принцип не пиех (3 в 1 или капучино с повечко мляко), сега удвойх млякото Rolling Eyes

# 121
Здравейте и от мен Grinning
Ние от това лято сме с климатик, та ще споделям напролет, живот и здраве. Искрено се надявам да поспестиме някой лев, защото от топлофикация жестоко се подиграват с нас, сметките са ни космически Close .
За техниката: тъй като живеем с още 100 човека, всичко си е в нашата стая, та си отгледах детето със все телевизора, компа, уредба и... незнам още какво Tired . Надявам се, че няма голяма вреда от тях Rolling Eyes
Есме, аз когато имам време преди работа пия едно малко кафе на джезве, а на работа- 2в1 или мляко с нес (кафе-машината в офиса е с Лаваца на капсули- убийствено Shocked ). Миналата бременност я изкарах с 3в1. А за безкофеиновото и аз знам отпреди още, че не е полезно Peace
Люлинки, да не ме забравите когато ще да се срещате Mr. Green  bouquet

# 122
  • София
 Peace Hug Peace Hug за среща в Люлин  Grinning
За уредите в стаята - не се вманиачавайте! То и въздуха, дето дишат като ги ивзеждаме не е хубав, ама не може да не го дишат. А и дали сега е много полезно да висим пред компютрите?  Laughing

# 123
Здравейте, мами!
Отне ми повече от 2 дни да дочета старата тема и да прочета новата!
Благодаря, fever за темата! И на мен много ми хареса! Честито на свекърва ти! Да е живо и здраво новото бебе на кумата! И на вас едно догодина!
Много се радвам за вашите предстоящи сватби! Мисля, че наистина е най-добре лично да си ангажиран с подготовката-така всичко е под контрол и си спокоен! Знам, че със сигурност ще постигнете това, което искате и ще бъдете щастливи булки! Весели сватбени дни и топло време!
Развълнувахте ме с новините за резултатите от БХС и от УЗИ. И аз копнея да си видя бебето. Струва ми се, че го усетих една вечер като си лежах, но оттогава не съм го чувствала пак.
За имена си говорихме с дъщеря ми и мъжа ми, но тъй като искам да го кръстим на баща ми, ще говоря с него, но още е рано. Дъщеря ми е кръстена на майка ми-само първата буква. Майка ми й избра името. Сега ще предложа на баща ми да избере, но имам и резервен вариант да не е кръстено на никой. Съгласна съм с вас относно кръщаването на роднини, но ние дължим много на моите родители и затова с мъжа ми искаме да ги уважим.
Относно риалити шоута по тв, ББ не ни заинтригува особено, но се случи да гледам припадането и се разревах, може да е от хормоните. С мъжа ми сме запленени от денсинг старс! Залепяме се и само се нервим на рекламите!
Слабото ми място са сериалите-най-любим ми е Приятели. Следя и Анатомията на Грей, Спешно отделение, Доктор Хаус, Да мило, Двама мъже и половина, Уил и Грейс, Осем прости правила, Монк, Отчаяни съпруги, Сексът и градът. Много харесвам Господари на ефира, но го изпуснах вчера.
Ние живеем в апартамент две стаи и кухня. В кухнята вкарахме терасата и стана всекидневна. Другите две стаи са еднакво големи. Едната е детската-на дъщеря ни. Друтата е хол-спалня-на нас и бебето. Живот и здраве! Отопляваме се с централно парно и нямаме бойлер, защото ползваме топла вода от Топлофикация. С тия кризи изпадаме в ужас, защото си плащаме най-редовно, а може да се наложи да купуваме бойлер и радиатор. Аз нямам голям опит с климатиците, едва това лято си монтирахме в кухнята и ми се струва неподходящ за бебе. Все пас и като топли духа. А ако има аварии с тока не знам какво ще правим. Дано като се родят бебетата ни времето да започва да се затопля! Живот и здраве за следващата зима ще са на около 7 месеца!
Май пак се увлякох!
Бъдете живи здрави и щастливи бъдещи мартенски мами!

# 124
Здравейте маминки!

fever - сигурно много те обича твоята свекърва - чудесни изненади и правиш,браво на теб  Peace

За топлото - ние нямаме никакви проблеми, понеже сме на локално парно и сме заредени отрано с гориво  Laughing Но доколкото съм чела от темата за Майки - бъдещи и настоящи, избягват малки деца да ги държат на климатици...

Nagaina честито момченце  bouquet Ама и на мен ми се поприядоха онези вкусни неща, дето ги изброи, ама повече ми се ще да подишам от чистия балкански въздух  Grinning

tedsan и на мен от сладкото ми става много зле, даже и от сладки плодове. А за другата храна -ям с триста зора, само за да не ми става по-лошо от неяденето. От няколко дни пробвам манджи, ама не с особен успех. И сега ям една, дето всеки момент очаквам да  Sick

Аннабел - ще си чудесна булка, сигурна съм Peace Hug

# 125
Здравейте Simple Smile
ДА се включа и аз след няколко теми затишие, много  пишете и не смогвам дори с четенето.
Днес и аз си взех резултатите от БХС (МА) - мноого добри според доктора. Бях се засилила за амниоцентеза, но ме зарадваха, че при тези резултати нямало никакъв смисъл  Grinning

За техниката - в спалнята на малките няма такава, но по другите стаи за съжаление е пълно с всякакви облъчвания...

За срещата в Сф - може и аз да се присъединя този път:) Ако има навалица как ще се познаем?

А относно кафето - не мисля, че 1-2 кафенца на ден ще навредят на бебчо.

Приятен ден на всички!

# 126
здравейте и от мен !!!как сте днес !!!!!приятен ден ви пожелавам !!!!!!

# 127
Здравейте и от нас с бебчо
При нас нищо ново, надявам се малката ми шушулка да се развива добре и нямам търпение да отида другата сряда на доктор и да видя колко много е пораснала
Има много мами които липсват Весето не е писала скоро и Маруся май не се е отчитала, а Халкидики наистина не е писала много отдавна , а и всички други, дано всичко с тях и с бебчетата е наред

# 128
  • София
Nefertity , Веси май е на море още  Rolling Eyes За другите не знам

# 129
  • София
Здравейте и от мен,
зелено човече, ми незнам за градусите, точно до офиса ми е термометъра на хотел Родина, и аз оттам видях колко C показва... иначе, аз почвам работа чак в 9.30 ч., голяма късметлийка съм, нали? А, иначе, аз също си харесвам работата (е, понякога ми идва малко множко, ама всичко в кръга на нормалното) и дай Боже да съм добре, не бързам да спирам да работя. За техниката в стаята, май ще имаме само ТВ и ДВД, другите неща са в хола. Не мисля, обаче, че е чак толкова страшно, облъчванията са навсякъде около нас... Йонизатор обаче имаме в хола... Относно срещата, аз съм за, дано мога да се присъединя, ако не изкочи нещо. Само да попитам, че нещо сайта не ми се зарежда, незнам защо, от колко и къде е този поход? Чакаме да се похвалиш с добри резултати от БХС!  Hug
Есме Вихронрав, ако искаш провбвай с 3 в 1, или 2 в 1, знам, че са лекички... Аз обикновенно си пия поне по 1 кафенце на ден... е, гледам да не прекалявам, ама си ми се пие и не мисля, че е чак толкова зле..
Томова преглежда в Щерев? А, това не го знаех.... А, вие при нея на ФМ ли ще ходите или на фетална ехокардиография (спец. за сърчицето). Моля, разкажете как е минал прегледа и дали сте доволни. А, някой може ли да ми каже кога е най-добре да се направи фетална ехокардиография? Мерси предварително!
dianaknikolova, аз също искам да си направя изследване за токсоплазмозата. Като бях на платената ми ЖК в Тина Киркова, попитах доки и тя ми каза, че трябва да отида до института по вирусулогия... Сега, виждам, че си написала, че са ти взели кръв в лабораторията на Тина Киркова... Док ли ти даде бележката и плати ли нещо за изследването? Малко се ядосах, че явно моята докторка малко ме е поизлъгала....  #Cussing out Иначе, браво за покупките ти, кажи кога ще пием кафенце в Люлин? Ти май идваш от време на време? Аз също харесвам Сървайвър, чакам го с нетърпение...
*Nikita*, браво за отличния резултат!!!
fever, честит празник на свекърва ти - да е жива и здрава и много да те глези и помага!
А, tedsan, незнаех, че и ти си от Люлин - ама май наистина сме бая народ - супер! Ако искате, да изчакме зеленото човече да се премести и да пием кафенце някъде в квартала? Какво ще кажете? Elg, и аз съм в 5ти, за срещата - естествено, че и ти с нас, а и щом често си на гости там, ще се уговорим някой ден, когато на всички ни е удобно... Simple Smile На кооп. пазар и аз мисля, че ще е удобно за всички.... А, Polly-Wolly, и ти ли си от нашия край Wink
Хубав ден и от мен!!!

# 130
sisi_dqvol4eto- като ти гледах снимките с котенцето  направо  Heart Eyes. И ние си имаме  котараче- на 1г.3м.  и аз до преди няколко месеца му правих така kiss , ама днес бях заради него на лекар  ( за токсоплазмоза ). От както стана топло на вън, като драсна по чуждите дворове , даже го беше хванала липсата ден -два.Но се надявам да не ме е метнал някой бацил Praynig , защото много е сладък.
Вече не го пускаме вътре  и дано да ми няма нищо. Sad

rossykv- здравей миличка! Wink Да платих си. Док ми  даде една зелена бележка , на която пишише "токсоплазмоза" и ми каза да отида на централния вход има нещо като регистратура и да платя там за изследването. Там платих 16 лв. за изследването и 3лв. за консумативи, екарисаж и вземане на кръв. После с касовата бележка и  листата който ще ти ги дадат в лабораторията. На мен ми изследват само единия IgG. Незнам защо , много не разбирам.
 За срещата съм готова, ама нали вие все работите smile3523.Аз доста често съм в Люлин е нали и пътя ми минава от там , та винаги мога да спра за кафинце с вас. Hug  ooooh!  ама и ти си в 5-ти.  Joy
Elg- аз съм живяла 12 год. в 5-ти микрорайон Joy , в блока перпендикулярен на сладкарница Атлантик е сега вече я няма.

Може в Бъфало на кооп. да се видиме като дойде и зелено човече естествено. Grinning Ще е супер.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2008, 13:19 от dianaknikolova

# 131
....... А, Polly-Wolly, и ти ли си от нашия край Wink
...

Почти Wink . От Илинден съм (точно зад Арена) Hug , ама както казва Зеленкото какво е една спирка с метрото Mr. Green ?!? Виждам, че и за токсоплазмозата става дума: върти ми се в главата, че и в Цибалаб можеш да отидеш, но със сигурност мога да ти кажа след няколко дена, ако няма да  е късно тогава Peace

# 132
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Някой да е наясно с упойките при зъбарите по време на бременност?

# 133
  • Стара Загора
Nefertity и аз много често се сещам за Халкидики. Тя в началото беше по активна, а сега се губи нещо. Дано всичко е на ред. Имахме и една мама от Сливен. И тя много време не е писала.
Аз днес си купих страхотни дънки за бременни и ми се видя съвсем нормална цената - 51 лв. Ще се снимам с тях и ще ги видите.

vesel4e точно от зъболекаря се връщам ей сега и не посмя нищо да ми прави, докато не си питам АГ-то ако се наложи арсен или упойка може ли да ми слага. Така, че моя съвет е да си питаш първо АГ-то и тогава да пребегнеш до лечението на зъбите

# 134
  • под кривата круша
slancetoo, ще ме умориш-пак си с нова снимка Simple Smile
Аз не се стърпях и пих второ кафе от машина /силничко си беше/. И аз съм чела, че безкофеиновото не е безопасно.
Не съм видяла снимката с котенцето, само да пусна поста и влизам да я видя-олеее, как обичам животинки. От едно известно време като съм легнала нашия хайван се примъква, ляга до корема ми и почва да мърка. Нещо си приказват с бебето ама като не им разбирам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт