МАРТ е толкова далече, ах че не издържам вече

• 13 749
  • 295
  •   1
Отговори
# 135
  • София
 Леле, неуморни сте! От вчера сутринта, когато влизах за последно са изписани цели 5 страници.
 Аз вчера все пак успях да се поразходя из центъра след посещението при зъболекарката. Ходих до магазина за бременни на Пиротска, но нищо не си взех. Исках да си купя някаква блуза, но бяха доста тънички и се отказах. Продавачката каза, че другата седмица очакват стока и пак ще отида до там. Панталони и дънки имаше, бяха по 49лв., но аз се бях облякла в един гащеризон и нещо ме домързя да се събличам, за да пробвам. Като отида другата седмица може и дънки да си взема. Имаше и комплекти дънки с дънкова туника без ръкави за 56лв.
 За любителите на "Убийства в Мидсамър" ще кажа, че всеки петък вечер дават нова серия по Hallmark. И аз много харесвам някои сериали и даже ми се е случвало да гледам серии, които вече съм гледала, но не ми пречи. Много харесвам, тези в които разследват убийства - От местопрестъплението, Закон и ред, Забравени досиета и други подобни. По Hallmark гледам също "Съдия Ейми" и "Дъщерите на Маклауд", а в събота случайно прочетох в програмата, че по GTV от 14.00 часа всеки ден дават една комедия, която съм гледала преди години - май се казваше "Внимавай какво казваш". Ще видя сега дали ще ми е интересна.
 Сутринта бях на преглед и всичко е наред с бебока само на мен ми е малко ниско кръвното, но не е болка за умиране. Утре или в петък трябва да отида и на БХС, а честно казано в този студ не ми се мърда от вкъщи. Дори и в момента съм си пуснала духалката и съм се облякла порядъчно.
 Моят мъж и той се е стреснал дали ще ни пуснат въобще парно, защото във входа ни доста повече от 50% имат неплатени сметки и някои от тях дължат суми от по 5-6 хил.лв. Така че ако не ни огрее с парното най-вероятно и ние ще купуваме климатици.

# 136
За срещата съм готова, ама нали вие все работите smile3523.Аз доста често съм в Люлин е нали и пътя ми минава от там , та винаги мога да спра за кафинце с вас. Hug  ooooh!  ама и ти си в 5-ти.  Joy
Elg- аз съм живяла 12 год. в 5-ти микрорайон Joy , в блока перпендикулярен на сладкарница Атлантик е сега вече я няма.
Може в Бъфало на кооп. да се видиме като дойде и зелено човече естествено. Grinning Ще е супер.
ха сега, аз съм в 520 блок. Леле как ме е яд, че не сме си в Люлин. От Младост е само Веси и то добре, че е някъде и тя в първата част.
Аз да си кажа за Люлинска среща - от 29 съм почивка и така до 7, но на 4 ще съм на маникюр и релакс, на 5 мисля да ида да сложа едно подписче, а на 6 да реанимираме Joy. За другите дни няма праблем. Много ще се радвам да се видиме

# 137
sisi_dqvol4eto видях ти снимчиците, много ти е сладко коремчето  Hug Искам и аз по скоро да си видя моето такова, и даже малко се притеснявам че още не ми личи а съм само 1 седмица по назад от теб.
С нетърпение чакам другата сряда док да ми каже дали всичко е наред, и ще я питам защо ми е такова малко коремчето  newsm78

# 138
Ехо момичета,
Да се включа и аз в днешните писания.
Иаз съм за среща,но живея в Дианабад и ако наистина искате да се видим в Люлин аз май ще отпадна .Много трудно пътувам с автобус или кола,става ми лошо и предпочитам да въря пеш ,ноооооооо Люлон за пешеходец ми е много далеч.
това е от мен.ако изберете друго място съм за с двете ръце.

# 139
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
poli+, аз съм в/у Търговска лига на Г. Димитров Simple Smile така, че може да заформим и ние нещо   bouquet 

# 140
Иаз съм за среща,но живея в Дианабад
poli+, аз съм в/у Търговска лига на Г. Димитров Simple Smile така, че може да заформим и ние нещо   bouquet 
Е ако заформяте нещо се обадете !Аз съм в началото на Студенски град!Така че съм близко!Преди бяхме в Младост и се надявм скоро да се върнем пак там но за момента сме тука и ако решите да не ме забравите!

# 141

Има много мами които липсват Весето не е писала скоро и Маруся май не се е отчитала
Здравейте,добре съм ,но съм много заета и дори не  мога да изчитам,или само чета но не успявам да пиша.Вчера ни пристигна колата,оправяне на документи ,а днес тържествено ни я връчваха,после разходка и сега сме се прибрали за час и после ще се разхождаме с нея.Много й се кефим ,новото си е ново.

Аз в понеделник съм на док и пак нямам търпение,хем ходя на 2 седмици.

Обрива почти изчезна,а снощи видях едно ново петънце на друго място.Утре смятам да отида пак на кожния,да не би само да изчезват и другаде да се появяват,не знам?

От Ларедут имам поръчано дънки,до края на седмицата трябва да го получа и ще ви кажа кака е.
Корема ми е много пораснал,всеки го забелязва.Вече ме притесняват моите дънкита,които до сега ги носех откопчани.

Да питам мамитата,които са усетили бебо-къде горе долу го усетихте.Аз все на едно и също място до пъпа в ляво.Не е ли много високо,или то като импулс се придава усещането.

# 142
Здравейте и от мен момичета, много отдавна не съм писала,но бях болна, след това за една седмица на Турция на почивка...после дъщеря ми беше болна...Когато влязох тук  и видях колко много сте писали започнах да чета,но нямам търпение да попитам кога  и къде  е срещата в София, защото аз с удоволствие бих се присъединила  Hug?И моите резултати от БХС излязоха преди 3 седмици-оказаха се мн.добри, да се надяваме,че всичко е наред. По-нагоре четох питане за отопление в банята-виждла съм печки специално пригодени за банята/някъде по големите магазини за техника, а и в Метро има/.

# 143
Здравейте! От много работа едвам смогвам да прочета какво сте писали.
Някой пита къде преглежда доц. Томова. Аз лично ще ходя  в Мед. център "София," на бул. Цар Борис III, ГУСВ-то. Най ми е близо до работата. Иначе знам, че преглежда и в други клиники една от които е Св. Лазар.
Днес бях на преглед. Бебето се развива добре и размерите са му в нормите. Пола за жалост не се видя. На БХС реших да не ходя, тъй като ще ходя на ФМ.

# 144
  • Стара Загора
Маруся аз до сега само от ляво го усещам, последно го усетих снощи преди да си легна. И интересно защо само от ляво. Честита ви нова кола. Да си я карате със здраве и без произшествия. Пък черпалката я остави за като се видим  Wink

# 145
Есме Вихронрав- много е миличко това с котето  Blush, то сигурно и мойто така ще прави защото е голям глезан. А когато не знаех за моята бременност , то все ми лежеше в скута. newsm78

Момичета , ние правим среща в Люлин , заради някои от нас които не могат да се рлазхождат наволя. Но нека всички които искат да дойдат на нашата среща. Hug

marussia- честита кола smile3501, а от къде ви пристигна , каква марка е и кой ви я подари ако не е тайна де ?

DiVeNa- Здравей отдавна не сме се виждали, виждам че си добре  newsm10 и много се радвам за теб.

poli+- и аз едвам пътувам с  градския транспорт, ползвам само такси за да отида на консултации и в тази задръстена София  ooooh!, ми излиза доста солено.
Не знам за вас ама аз мисля, че София стана най-гадния град за живеене. Просто е отврат  Sick.

# 146
sisi_dqvol4eto- като ти гледах снимките с котенцето  направо  Heart Eyes. И ние си имаме  котараче- на 1г.3м.  и аз до преди няколко месеца му правих така kiss , ама днес бях заради него на лекар  ( за токсоплазмоза ). От както стана топло на вън, като драсна по чуждите дворове , даже го беше хванала липсата ден -два.Но се надявам да не ме е метнал някой бацил Praynig , защото много е сладък.
Вече не го пускаме вътре  и дано да ми няма нищо. Sad

нашия не излиза навън!!!!много си го обичам!!!!цял живот съм живяла с животинки!!!!но се чудя как ще реагира когато живот и здраве се роди бебето тои е свикнал вниманието да е изцяло върку него и незнам как ще го преживее!!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 147
  • Sofia
Привет отново!  Hug
Виждам, че си организирате срещички, което наистина е супер!  Flutter
Може да си направите една ОБЩА, примерно на открито в някой голям ПАРК, стига обаче времето да е хубаво!  Praynig
Аз като бях бременна си пишех с един отбор бъдещи майки с термин Август 2004 година, помежду си се наричахме "августинките"  Heart Eyes
Беше много весело и на 3 пъти се виждахме в Южния парк, беше просто страхотно   bouquet
Още си пазя снимките от тези срещи и понякога си ги разглеждам с голям трепет в сърцето  Mr. Green
Еххх, хубави бремелински времена бяха...  bowuu

# 148
Мерси за честититките, момичета, ама не бързайте със сините гащи още, да не се окаже следващия път, че е принцеска Simple Smile След месец ще знаем със сигурност и ще се похваля Simple Smile
А и забравих да се похваля също, че си взех готина дълга джинсова пола за бременни от Рени. Нямаше много неща, които да ми харесат, ама и малкото, които ми допаднаха са 6, а и изглеждат качествени. Охарчих се и за едни скъпи витамини, но от четене и препоръки се спрях на тях - Пренатал, хареса ми и това, че са по-естествени, 100 бр са и не ми се гади от тях. Вие минахте ли на витамини и ако да, на какви?

# 149
Маруся, честита ви придобивка, да си я карата по живо по здраво и след март, освен малката кукла, да возите в нея и един малък принц
И аз ходя на две седмици на лекар и нямам търпение да дойде срядата, да го видя колко е пораснала шушулката
Пожелавам хубава вечер на всички

Общи условия

Активация на акаунт