МАРТ е толкова далече, ах че не издържам вече

• 13 753
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро и от мен!
Леле какво време , само за  smile3524.
Добре дошли на новите мами   newsm51

rossykv-здрасти миличка! Аз пиша тези дни от комп. на детето и няма изтеглен скайп- той ползва MSM  зощото има приятел в Англия и друг в Холандия и не ползва скайп. Но довечера ще го помоля да ми изтегли , а аз нали съм толкова зле  ooooh! , че не мога. Та да знаеш , че за това ме няма , ама утре вече  callme

Elg - съчувствам ти за ситоацията , но когато живеят стари и млади винаги се получават такива недоразумения. А е известно , че като остареят хората ги хваща старчески егоизъм. Ти не отстъпвай обаче  Peace. Това с книгата за пожелания е много хубава идея Hug

Tony_st - ама и такива работи ли имало  ooooh! , за такова нещо не бях чувала дори  Cry. Дано всичко е наред с вас следващият път. Praynig. Ти само не се тревожи  , че много се отразява на бебчетата.

Есме Вихронрав - много се радвам за изследванията ти  Hug , за колко дни стават резултатите? и аз не усещам бебето или поне така си мисля де - къркори ми карема ,но док ми каза че ще га осетя към края на октомври до тогава има още 1 мес. и аз съм спокойна.

На мен док ми каза да пия фолиевата до 17-18 г.с. седмица.

Лек ден на всички за сега.  bouquet

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 13:08 от dianaknikolova

# 226
Есме, благодаря ти - направо звучиш като мъжа миSimple Smile

И аз още не усещам бебка... то и затова си мисля само, че ми има нещо. Все още гъдел и пърхащи пеперуди и в моя корем няма. Sad
Дано скоро и ние сме от щастливите мами с новите усещания...

dianaknikolova, ами има за съжаление - дано на никой не се случва.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2008, 14:08 от Tony_st

# 227
  • Стара Загора
Elg ние за нашата сватба (беше на 14.02) имахме направено, т.е купено от диджейката едно сърце което се разгръща и пада надолу и премина през всички гости, които написаха по някакво пожелание. Това поне си остава спомен за цял живот.Няма да ти е излишна книгата

# 228
Sissoni, диетата е http://www.southbeach-diet-plan.com/. В Розали имаше статия на БГ, но с доста пропуски.

Никита, аз не съм на диета, яко си закусвам и обядвам, гледам по-леко вечер, но не искам да ям нощем, поне засега. Хване ли ме ящната обаче, никой не може да застане между мен и хладилника, че лоша ставам Laughing.
Опитах се да кача снимка на тумбака ми, но не успях. Не виждам никъде "качи снимка" или нещо такова... newsm78.
Опаа, дребосъчко се събуди.  baby_neutral

# 229
ей, ама съм много досадна нали  Rolling Eyes
Есме и вашия вариант с картинате е много оригинален и този на Слънцето. Но аз не мисля, че някой нас ще ни изненада и за това аз да съм си подготвена. А и си я правя да се връзва с цялостната визия на сватбата. Май влезнах в еуфорията и нямам търпение да се омъжа. И после има да гледате снимки Rolling Eyes
Ама Слънцето се е омъжила на прекрасен празник Simple Smile аз тогава трябва да излезна болничния 45 дни за раждане.

# 230
То малко назадна темата с витамините, но исках да си напиша, че аз се радвам, че мога да пия вече, защото съм все несигурна дали получава от всичко достатъчно. Ям, колкото мога плодове и зеленчуци, но далеч не успявам да стигна кой знае какви  количества. Още повече, че и плодовете трябва да са разнообразни и други неща трябва да си набавям - желязо и т.н., а аз зелении не ям, да не говорим, че по принцип много малко ям от както забременях. А и моята лекарка от начало си ми каза, че до 12 г.с. фолиева, после витамини, а във витамините пак има ФК така или иначе.
А това с фолиевата и аз съм на мнение, че малко или много си е фарамцевтичен трик, макар, че не е никак скъпа, за да съм сигурна в това. Но така или иначе като съм чела в какви храни се съдържа, общо взето много лесно можеш да си набавиш дори повече от милиграмите в таблетките. Аз преди да забременея не съм пила, но се стараех да си ям зърнена закуска и не помня още какво беше, което я съдържаше в по-големи количества.

# 231
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Dez, студено ли е в Прага през зимата? Искам Нова година да я посрещнем там, но малко ме е страх.

# 232
  • Варна
Fever аз преброих 92 щастливи мами тук сме се събрали + 1 adi i bebe която ще добавиш стават 93  Wink
Janitsa мерси за преброяването и аз преброх толкова, значи са ми верни сметките  Grinning
А за усещането на бебето - казвам ви че от известно време усещам нещо като пълзене в горната част на корема над пъпа. Незнам дали е бебето, но съм сигурна че не съм имала такова усещане досега.

# 233
Здравейте мамчета,

аз не мога като вас много да пиша,но ви изчитам от...до  Grinning; И аз още не усещам кой знае какво в корема-от време на време само нещо дето не мога да опиша,а от първата бременност знам,че мръдне ли бебо то се познава,не може да се сбърка. На 06.10 живи и здрави ще видим бебчо ли е..бебка ли?!?ако се покаже де  newsm78
Незнам за вас,но мен ме гони един мързел,а и апетит ми се отваря,не мога да не ям,-а пък като хапна ми става лошо... Thinking
Аз също преди бях на Дюкан,та като кача сега знам как се свалят  Laughing ,пък ще видим!

# 234
  • София
Само да кажа, че за Центрум матерна съм чела, че изкуствено надуват плода. Затова и реших да си търся някакви по-добри, защото щом отиват директно при бебето, значи не са прости витаминчета, като храната са важни.
Аз също съм чувала такива работи и то не само за тези витамини. Има хора, които по принцип мислят, че от витамини се дебелее или се повишава апетита. Според мен някои хора се опитват да си намерят виновник за това, че не могат да отслабнат или са качили много килограми и ако са пили витамини веднага прехвърлят вината върху тях. Аз както казах пих Матерна при първата ми бременост и не мисля, че бебето ми се роди надуто - беше си 3.5кг. съвсем нормално според мен. Докато го кърмих продължих да ги пия и въпреки това той никога не е бил дебел, а и аз си върнах без усилия старите килограми. Не агитирам никой, нито си налагам мнението, просто за мен тези витамини не са лоши. Плодове ям много и разнообразни всеки ден, зеленчуци също хапвам, но не мисля, че те могат да ми осигурят абсолютно всичко. Още повече, че не всички витамини, съдържащи се в тях се усвояват от организма.
 Elg, идеята ти за кигата е повече от добра според мен. Ще ти остане много мил и скъп спомен.
 Завиждам благородно на тези от вас, които вече си знаят пола. Аз както се очертава ще го разбера чак на ФМ, но там съм чак на 3 ноември. Вчера моята лекарка ме гледа на ехограф, но нищо не спомена за пола. Много искам едно малко сладко момиченце (не, че ако е момче ще го върна, но..) Заплашила съм мъжа ми , че ако сега пак си имаме момченце ще се явява на поправителен след няколко години  Laughing

# 235

На вас къркори ли ви корема? НЕ от глад, ами ей така, току просвирва нещо, току клокочи....сигурно е нормално  newsm78

Здравейте!И на мен ми е много странен корема,но от два дни ме притеснява.Усещанията са ми много странни,че и да питам доктора не знам какво точно да му обясня,както и на вас.
Два пъти ми е ставало така-чувство за тежест и подутост на корема,като се изправя и ме стяга нещо ниско долу и отзад на таза ,не мога да направя една крачка дори.някакси вътре е и не на определено място ,и газове усещам ,не заня но снощи беше болезнено като станах ,като лежа нищо ,но не мога да се обръщам,само на ляво.Сигурно нищо не сте разбрали,но нали ви казвам аз не го разбирам и не знам как да го обясня.Иначе лекаря ми беше казал да избягвам храни,които образуват газове,а аз ядох леща.За мен или е от умора или от газове.Някой има ли нещо подобно,на мен до сега никога не ми се е случвало,нито с първата бременност.

# 236

Аз също преди бях на Дюкан,та като кача сега знам как се свалят  Laughing ,пък ще видим!

Е с това и аз се самоуспокоявам Laughing . За сега съм с 3кг отгоре  Tired , което не е кой знае колко, ама... очаквам включване идните месеци. Нищо, да родим, живи и здрави, да покърмим, пък после пак ще Дюканстваме Mr. Green

# 237
Ей момичета къв е тоя Дюкан,а ни ''светнете''  и нас непросветените,та и ние да можем да слабеем! Mr. Green

# 238
Веселче, зимите тук са много по-меки от българските, е, все си е зима, но ще си изкарате супер НГ, така че идвай и се не бой!
Ще ти кажа къде са любимите бебешки магазини, а може и по кафе да ударим- в Прага вече има Starbucks-ура! Grinning.  

# 239
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Dez, ти ме амбицираш да атакувам Прага Simple Smile сега има и някви ефтинки самолетни билети Simple Smile аз бях в Прага и адски много ми хареса за 2-рата годишнина от сватбата.
Ох, много яко в таз Прага бе, искам пак Simple Smile
Как в Прага кафе, само бирааааааааааааааа Simple Smile
Лъже ме мъжо, че било много голям студ там за да се спра ... ама луд спирачки нямааааааа   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт