Ето моята любима питка, покажете и вашите! - 2-ра тема

• 117 744
  • 364
  •   1
Отговори
# 270
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте следя ви редовно за утрешния празник съм решила да направя питка но нямам подходяща тава всичките ми са плитки та въпроса ми е мога ли да направя питката във тортена форма от тия дето им се маха пръстена те мисля са от ламарина -не е ли тънко да не ми изгори и трябва ли да сложа хартия отдолу боже как си зададох въпроса  fight

# 271
здравейте следя ви редовно за утрешния празник съм решила да направя питка но нямам подходяща тава всичките ми са плитки та въпроса ми е мога ли да направя питката във тортена форма от тия дето им се маха пръстена те мисля са от ламарина -не е ли тънко да не ми изгори и трябва ли да сложа хартия отдолу боже как си зададох въпроса  fight

Можеш да я направиш в тортената форма, но с 500 гр. брашно. Иначе ще тръгне да те търси  Party. Ако искаш по-голяма питка, направи я в тенджера - широка и дълбока.

# 272
  • Пловдив
Момичета, моля ви да ми кажете от къде да видя рецептата за Болярската питка, нещо не мога да я намеря  newsm78 Embarassed

# 273
Момичета, моля ви да ми кажете от къде да видя рецептата за Болярската питка, нещо не мога да я намеря  newsm78 Embarassed

Болярската питка на Биляна Peace

# 274
  • гр.Варна

Аз пека питката си в такава форма и до сега не ми е изгаряла отдолу.
Не слагам нищо на дъното, само го намазнявам.

# 275
  • Пловдив

Болярската питка на Биляна Peace
Благодаря ти   bouquet

# 276
Да си покажа питката за Никулден. Не е много красива, но Дъщеря ми много се накефи на рибока  Mr. Green

# 277
Да си покажа питката за Никулден. Не е много красива, но Дъщеря ми много се накефи на рибока  Mr. Green

smile3501  И двете питки са много хубави, а тази с рибока Wink е много хубава.  Слагай трапезата, идвам с виното  Party

# 278
  • ГОре на черешата...
Галка, супер е Peace!

Аз пък да дойда с рибника, а Mr. Green?/нищо, че нямам именници, винаги правя. Ама за питка днес не остана време, че правих Венецът на Арлекин/

# 279
Момичета, отново страхотни питки видях. Браво на вас Hands Clap

# 280
  • Пловдив
Прекрасна е  Hug  bouquet

# 281
  • Варна
И аз правих питка за Никулден, и мойта е с риба  Wink

(цък)

(и пак цък)

И рибник правих, ама е в друга тема.
 Grinning

# 282
  • Поморие
Страхотни питки ,момичета! Simple Smile
Ето и моите хлебчета Никулденски  Simple Smile

# 283
Страшни рибоци сте направили момичета   bouquet

# 284
  • гр.Варна
Шапка ви свалям, момичета! smile3501
Големи сте майсторки!  chef  chef  chef

И аз правих питка, но не ми се получи много. Беше вкусна , но понеже малката тавичка не ми стигна, преместих я в по-голяма и не можа да стане пИрфектна, но се омете за норматив. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт