Отговори
# 105
Даре Честит Рожден ден.Не е важно на колко си,а на колко се чувстваш-нали знаеш.Бъди здрава и мноооооооого щастлива.Весело изкарване и много целувки.

# 106
  • Smallville
                        Честит Рожден Ден и от мен!Да си здрава и много щастлива!!!

# 107
Честит рожден ден, Дари!!!
Желая ти много здраве и щастие!
Нека огнище да топли ръцете ти,
вино да топли сърцето ти!
Обич да топли душата ти
и Бог да те закриля в делата ти!
Весел празник! 

# 108
Много благодаря на всички ви за пожаланията.

Съжалявам, че не можах да дойда на срещата, но имах много работа в къщи.

Ганган какво направи, че скъса минискус?

# 109
Честит рожден ден, Даре.  Пожелавам ти здраве и много, много щастие.  bouquet

# 110
ЧРД, Нека изворът на щастието
ръси с кристалните си води
пътя на твоите мечти.
Живей, протестирай в обятията
на младостта и нека всяка твоя мисъл
бъде сбъдната мечта!!!

# 111
Даренце, честито и от мен мила  bouquet Извинявай, че пак на патерици Embarassed
Онзи ден видях  майка ти с Деничка. Очарователна е, тези дни все ми е пред очите. Аз и казах здрасти и тя като ме хвана за ръка, върви си и си приказва нещо. Много е общителна Grinning

# 112
И аз така съм чувала за Дени, но нас с Дидо като ни види и млъква. Явно трябва да я срещна насаме!  Laughing

# 113
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Даре, желая ти здраве, много усмивки, топлота и обич вкъщи и сред близките!
Извини ме за закъснелия поздрав.

А пък аз се подредих по много нелеп начин  ooooh!, ама то никой не предполага - изправях се от земята с Дани в ръце, борихме се за обличането сутринта преди ясла и някак си усуках крака и той изпука страшно силно. Един път стана така преди месеци и отмина, предупредиха ме да внимавам, но след втория път вече не мина.

# 114
  • където има любов
  bouquet EmbarassedДАРЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
С голямо закъснение,но пък от сърце,ти желая да си здрава и много обичана!

# 115
Благодаря на всички за пожеланията. Ганган желая ти бързо оздравяване!!!
Ани не знам защо Дени винаги като ви види с Дидо се стъписва и не иска да каже нищо. Обикновено не е така, не и млъква устата, постоянно пита нещо, пее си песнички или обяснява как е паднала примерно, ама толкова емоционално го прави, че чак ме просълзява.
Аз вече цял месец съм болна, кашлям като побъркана, и май ще се окаже по-сериозно, отколкото си мислех. На всичкото отгоре Дени снощи каза, че я боли ушето и утря ще я водя на УНГ. Аман от болести!!!

Последна редакция: пт, 31 окт 2008, 13:50 от dibo

# 116
  • Mediterraneo
Светле, честит празник   bouquet
Бъди много обичана, много щастлива и все така слънчева  Hug

# 117
И аз да добавя едно съдечно "ЧРД!" за Светлето и пожелания за весело изкарване! Simple Smile

# 118
Светле честит празник,много любов и радост покрай теб   bouquet  bouquet  bouquet

# 119
Честит рожден ден, Светле!!!
Бъди здрава, щастлива и все така усмихната!

Общи условия

Активация на акаунт