Отговори
# 165
  • Mediterraneo
Кари?! Каква изненада си ни подготвила!

Честито за новата лентичка  Heart Eyes Лека бременност!

# 166
Кари каква страхотна изненада! Честита лентичка и леко бременеене. Бях се затъжила за тумбаци в нашите редици, а сега си имаме цели два.
Относно работата - не съм си намерила и все още търся. Ако някой чуе за нещо подходящо да свирка.

Последна редакция: нд, 23 ное 2008, 18:01 от dibo

# 167
Ооо колежке, мноого се радвам Кари, пожелавам ти да изкараш бременността и да родиш по - лесно от предния път  Wink
Гале при Попова ще ходя, само дето чух много различни мнения за нея. Просто реших, че така и така ще ходя въпросът беше, че не ми се ходи до Варна и да давам същите, ако не и повече пари за 3D.
Айде най - накрая Дари ще ти е по-лесно вече с интернет вкъщи Peace

# 168
Кари, желая ти лека и безпроблемна бременност! И едно хубаво момченце накрая.

# 169
Кари ,честита лентичка!Желая ти лека и безпроблемнна бременост и накрая да родиш едно здраво бебе!  preggo stork-boy

# 170
 Simple Smile
Благодаря ви на всички момичета! Hug Да ви се връща и на вас. Peace
Колежке, теб ще те тормозя с въпроси на ЛС. Wink

# 171
Кари, то хубаво да ни се връща, ама на някои от нас ни е все още много рано за   ylinfant

Кога очакваме появата на малкото човече?

# 172
Амми, рано... Flutter Айде, който, когато пожелае, така става ли? Wink
Юни, живот и здраве. Praynig

# 173
Ей Кари ,честито preggo Много Радостно стана в нашата тема. На моменти и на мен ми се иска, ама после като осъзная лудницата в къщи и ми се изпарява  желанието.
Ние пак сме болни. Сиска е с бронхит, а Таня с хрема. Писна ми от болести. От месец и нещо непрекъснато са болни. Егати гриповете #Crazy
Лимонче, малко ти завиждам. Искам и аз да купонясвам.
Даре, защо да ти е рано бе, давай смело. Таман на веднъж всички да бременеете. А аз ще ви се радвам Laughing

# 174
Честито Кари. Лека бременост и леко раждане на едно сладко бебче.

# 175
  • Smallville
Кари,честито  и от мен,мила.Дано всичко е наред и си май щастливата мама юни месец !!:hug:
А на Лимончето как и завиждам,ама никак благородно,искам и аз Sunglasses Sunglasses!!!
А за срещата малко не обещавам,че имам доста работа вече и съм малко скапана,а като знам какво предстои Crazy Tired

# 176
Здравейте сладуранки!

Мале какви хубави новини!
Кари, честито и от мен! Безпроблемна бременостр леко раждане и едно красиво и здраво бебче юни месец! stork-boy

За 07.12 се записвам и аз за срещата! Точно в 13.30 ни е обедното хранене, но ще пробва тати да нахрани Ана Мария, в най-лошия случай ще дойда към 2! Peace А за Класика и аз съм с две ръце! Hug
Дотогава заведението ще ми е на 10 крачки. Вече започна голямото пренасяне. #Crazy

# 177
А някой ще запазва ли маса, или ще отидем направо?

# 178
Момичета, ако сте раждали в МБАЛ – гр. Шумен през последните 2 години, мога ли да ви помоля да гласувате и да дадете мнението си тук

# 179
Благодаря ви. Hug
Кажете нещо бабешко за хрема. От вчера ме е лепнала и не мога да дишам. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт