Отговори
# 180
golden fall мисля, че от нашата тема само Танчето(djaja) ще може да гласува, защото само тя е с дете под 2 годинки, всички други сме с по-големи дечица. Ако можем и ние да се включим, раждалите преди повече от 2 год., пиши.  

# 181
Кари защо не опиташ с това. Една моя позната слага на бебчето си Тетрисал, което е от рода на Стеримара. Порови се и опитай хомеопатията на д-р Михайлов. Не смея да казвам нищо, но за сега Дани се стабилизира именно с неговото лечение без АБ.  Peace

# 182
Пий Тайлол Хот, отпушва носа и успокоява гърлото.

И аз искам да гласувам за Болницата. В темата не пише че трябва да си раждал до 2г! Когато аз раждах (преди две години и половина) болницата също беше Приятел на бебето!

# 183
Рали, този еуфорбиум го чета от доста време. Ще взема да се насиля да ида до аптеката, да си го взема, че няма кой да ми го донесе. Tired
Ани, звучиш направо, като от рекламата. Wink Peace

# 184
  • Smallville
Благодаря ви. Hug
Кажете нещо бабешко за хрема. От вчера ме е лепнала и не мога да дишам. Crazy
Ракия в носа,капка обаче,друго бабешко не знам,но повярвай пробвала съм го и как не умрях ooooh!,но носа ми се отпуши...

# 185
Sunglasses Сериозно ли!? Дори не си спомням дали съм гледала такава реклама. Казвам го от опит. И с нетърпение чакам Иван да стане на 3г , че с това да му лекувам носа.  

# 186
Дибо благодаря ти   bouquet Шуменската болница е акредитирана през февруари 2006та, което значи след този период насам, би трябвало да има промяна  Mr. Green Въпроса е така ли е в действителност  Grinning Досега от Шумен се е разписало само едно момиче и май нещата при вас изглежда да са добре, което не може да се каже за друга част от болниците. Поздрави момичета  Hug

# 187
В Шуменската болница - добре  newsm78 е направо ме разби.

# 188
Тъй като само едно момиче е писало с такова впечатление останах, а как беше с вас?

# 189
Тя може и да е раждала след нас. Аз раждах май 2006 и тогава тъкмо бяха станали приятели на бебето и аз знаех повече неща за кърменето и връзката майка-дете отколкото те. Но сега ще се разпиша и в темата. Peace

# 190
  • където има любов
 Hug>Еххх,Кари,много се изкефих като видях лентичката ти,браво!И аз да се похваля-ЩЕ СТАВАМ ЛЕЛЯ през юни!!!
Рали , и на мен Попова ми следеше бременнността,доволна съм ,въпреки че чувах доста противоречиви отзиви за нея!
Кари,ако още си хремава пробвай да си капеш сребърна вода ,може през 1 час,помага!

# 191
  • където има любов
  :bouquet:Milan sis честито и на теб ,леко и щастливо бременеене!
Кари,от толкова емоции забравих какво щях да пиша-страхотна рисунка,браво на малката художничка!

# 192
Какво става бе хора, какво е това бременеене накуп?!?Голяма радост за нашата тема   newsm44     Дано само не е заразно!!!
Milan sis честито и на теб!Пожелавам ти леко и безпроблемно бременеене!

# 193
  • Smallville
Силве,браво,бе ,да не се похвалиш!
Голямо честито и от мен,безпроблемно  и  успешно да е!!!

dibo,аз пък викам,нека е заразно,пък който когато поиска да се зарази Wink Grinning

И предлагам заглавието да се промени на Плодородна есен в Шумен преминава...... Laughing Laughing

# 194
Да ви се оплача и да питам за съвет - на Дени предните зъбки почерняха. Преди около месец забелязах, че започнаха да стават на по-бели петънца, а от около седмица започнаха да почерняват. Веднага казвам, че сладко изобщо не яде - нито шоколад, нито бонбони, близалки и разни други такива, така че не може да е от това. Не съм сигурна дали може да е в следствие на това, че започнах да и мия зъбките с базфлуорна паста nene dent, пие изворна вода, на която не знам флуорното съдържание, та мисълта ми беше дали може да се получи така от нисък прием на флуор. Порових се доста из интернет, и това което пише всяка втора (да не кажа първа) майка е, мазане на зъбките с сребърен нитрат, от което зъбките стават черни и си остават така, докато не се сменят с постоянните. А това са най-малко още 4 години  smile3511
Ако някой знае добър детски стоматолог да казва, че направо ми се   newsm45

Общи условия

Активация на акаунт