Хайде мами от Бургас, да вземем да помогнем 15

• 18 425
  • 298
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
От някоя от темите в хоби си спомням, че такива цветенца най-сполучливо се лепят по фибички с монтажна лепенка - от по-дебелата Peace

# 256
напишете моля Ви още веднъж къде ще бъде този базар. от 10 до 15 организираме едно обучение на чужденци и ми хрумна, че мога да ги доведа на базара да поразгледат и да изхарчат някой лев за доброто дело.

# 257
wasto , базарът в Бургас ще е на 13 и 14 Декември на пл. Тройката. Заповядайте  Hug Идеята ти е супер  Peace

С Люси днес понапазарихме материали за училищата  Peace

И да ви кажа, който се е засилил към Фигаро да знае, че там за месеците Ноември и Декември може да се пазари на дребно само над 150лв, на на едро се брои - над 300лв и по мин.10бр. от артикул  Crossing Arms

Иначе за бели чаши  за рисуване и декупаж има на складовете на Пиргосплод на много изгодни цени - под лев, зависи от размера. А същите на ТСМ са на двойни цени

# 258
  • По света и У нас
 newsm51 момичета, за милите пожелания и че толкова много от вас се присетиха за РДто ми   Hug
Една скромна, мини почерпка /на патерици/ да ви подслади уикенда , а и да не товари страничката - впрочем аз всъщност днес официално ще го и празнувам
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=173889&pid=5726477

А сега по сериозната част 
Grinning

Ками, вече ви е дала някакъв отчет  Peace
А ето и снимков материал на нещата купени както за Бата, така и за Искра  Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=113320&pid=8904223
Общата стойност на покупките за Бата към момента е: 263,61 лв.
За Дома в Искра: 228,13 лв.
Закупени материали за Школа по рисуване /подготвили са да ни дадат вече изработени материали + ще направят специално за базара на Коледна тематика  Grinning/: 35,52 лв.

От Акцията Треска за Училище, дарени на СУПЦ с.Бата - 50 бр. скицници на обща стойност 33,48 лв.  Peace

# 259
radinna ако се сещаш къде се е коментирало ще ме насочиш ли?
Не съм чувала за тази лепенка.   Hug

# 260
Равия, честит рожден ден!
Бъди здрава и все така благородна!
Весел празник!

bouquet

Аз се завърнах.
Като понаправя нещицата ще ги покажа.

# 261
Равия честит рожден ден и от мен.  bouquet
Люси как да се видим да си взема глината, а и да ти дам парите за фигурките?
Мадлена имаш ли още от броката?

# 262
  • Бургас
radinna ако се сещаш къде се е коментирало ще ме насочиш ли?
Не съм чувала за тази лепенка.   Hug
Май при самоделните бижута беше - ако не се лъжа Ати говореше за нея. Иначе такава лепенка си купих от Офис1 - на руло е - води се монтажна лента. Най-вероятно и в железариите има, сигурно на по-ниски цени

# 263
Равия, честито и от мен!Бъди жива и здрава и винаги до нас! newsm51

Момичета, ако има срещичка в сряда съм там, за да ви покажа моите "творения" и ако считате, че не стават поне да не се старая да ги правя!По-късно ще гледам да ги снимам и да кача снимки, за да си кажат мнението всички!Само да ме светнете къде и съответно парола и име! Blush

И да кажа, че си купих няколко листа цветен картон да правя картички ама нещо не ми се получават, тъй че ако някой го иска за да употреби по-качествено да свирка до сряда и ще го донеса!

П.П.Люси, вземи свидетелството за дарение ако идваш в сряда!Предварително   bouquet!

# 264
  • Бургас
Попи има брокат, ще нося в сряда ако ти трябва някакъв др. цвят кажи да взема- в мен има златно, сребърно и червено  Peace

# 265
Мадлена  Hug.Обаче едва ли ще дойда в сряда. Просто всяка сряда не ми е удобно. Embarassed Ако може да се уговорим с теб по друго време.

# 266
# 267
  • Бургас
Попи кажи как!

# 268
  • По света и У нас
RAVIA и от мен  newsm51, а останалото по тел.  Heart Eyes

попи - освен за вижданка, да измислим нещо за утре .... хайде следобеда като се поосвободя ще ти се обадя, ако ти е удобно да отскоча  newsm78 .... и без това имам път към Метро  Crazy ... ако ти се идва само  Whistling Глината са е с мене постоянно в колата  Mr. Green За фигурките нека първо пристигнат  Peace

За сряда се очертава да не съм на линия  Rolling Eyes
Иначе сбирката към момента остава в Ния Смехория към 18:30 ч.  Peace

Уф, щях да забравя най-важното, в събота най-накрая доставих материалите в Искра  ooooh!
Утре се надявам и да ги преслушам и след това ще докладвам  Peace

# 269
  • на правилното място, в точното време

Благодаря  Hug
Аз влезнах да видя какво сте сътворили, а ме чака изненада!  Радвам се,че мога да съм част от това, което правите! Радвам се и благодаря за топлото посрещане при вас! Наистина се чувствам комфортно! Heart Eyes Обичкам ви!

Общи условия

Активация на акаунт