Есента настъпва тъй красива, а ЯНУАРЧЕТО расте със пълна сила

• 17 228
  • 296
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро мамчета,аз май съм най раннобудна smile3521 днес ,  честита почивка на работещите тумбачета,весел и приятен съботен ден http://www.zadoma.com/editor/img/f_9787094.jpg

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 17:18 от desisladka

# 136
добро утро,
и аз днес нещо съм сред ранобудните,макар Дари още да не помръдва Wink
днес таткото ни ще работи и ние ще се мотаем пак като мухи без глави ooooh!
за раждането-аз съм си за св.Лазар и въобще не искам да изпробвам други.бях лежала в МД за операция и то с целия си акъл сама се набутах там и сега не искам да чувам за държавни болници Naughty Naughty Naughty
приятен уикенд на всички  bouquet

# 137
  • София
Добро утро мами! Ей че сте готини на срещата пупупу ама и кавалер сте си имали браво на доброто дете, ако беше моя щях да съм из цялото заведение тичешком след него! Laughing
Днес сме си сами с моя палавник и при нас таткото работи по 2-3 дни и след това се прибира вкъщи, но се свиква така беше и баща ми и мама сама ни отгледа с брат ми та така ще съм и аз живот и здраве.
На мен до сега никой не ми е взимал такса от 2 лева или каквато и да било такса за взимане на кръв и урина даже и като си правих СПИН и васерман нищо не съм платила с направление от наблюдаващия генеколог, иначе съм на платена ЖК в Шейново а при генеколога през здравната каса ходя само за болничен и за сега ще взимам до края. В къщи е скучно, но успявам да си почивам повече, че в офиса ставаше голяма лудница.
Мами знае ли някоя от вас кога се прави второ изследване за спин и васерман , моето изтична на 7 януари и ако не родя до тогава какво ще правя? Май да си направя още един тест преди това да ми е сигурна работата!
Приятни почивни дни на всички тумбачета!

# 138
Здрасти, мацки!!!
Браво на Софиянки за осъществената среща. Много сте лъчезарни Hug
Към Бургаските тумбаци- сори, че чак сега се включвам по отношение на предложението за среща, но съм в София в двуседмична командировка и съм доооста заета, та не ми остава време да се добера до форума. Ако нямате нищо против, ще се радвам да отложим срещата за другата събота- 04.10, за да мога и аз да се присъединя пък и така ще имаме цяла седмица на разположение да се оргнизираме всички. Връщам се на 03.10. Кажете дали ви устройва деня и посочете предпочитано време- през деня на по кафенце или вечер в някое кръчме Wink
Доника, заглавието ми е доста дълго наистина, така че предлагам друго- Есенен дъждец ръми, ЯНУАРЧЕ кротко в маминка си спи[/b]
[/color]

[b]Бубичко[/b], беше се оплакала от газове. Ами и аз ги имам, особено когато преям. Забелязах, че ако си позволя да хапна повече количество храна на едно ядене, после започват едни болки в стомаха (и аз си мисля, че са нещо като контракции), газове..така че гледам да ям по-често и по малко. [/color] [/color]

# 139
Айде, пак ви изтървах края  Crazy
Чудесна среща сте си заформили, усеща се че е било доста приятно
Лорини, страхотна спалня, много харесвам наситени цветове- у нас също боядисвах в наситени, така ми е по-уютно  Hug
Ние сме добре, момата расте, все още ходя на работа, но обмислям варианта ноември да си пусна всичката отпуска и да откарам до термин у нас вече  Tired

# 140
  • София
Хелоууу!
Поразходихме се с дребчо в това ветровито време, но в къщи само не се седи...
Весито, това заглавие направо пасва и на времето Hug Аз почнах лека полека да стягам темата Simple Smile
Лорини, много романтични моменти в новата спалня ви желая Simple Smile
Еспа, е как-ще сменим щъркелчето  Wink
Таника, при предишната бременност бях при друга лекарка и тя ми го пусна чак в 6-я месец, та не съм правила втори...Сега ме хвърли в размисъл и ще проверя моя васерман до кога е валиден newsm78
Айде до после Simple Smile

# 141
Браво за срещата, много хубаво изглежда да сте си изкарали, чакам с нетърпение следващата и дано успея да се присъединя тогава.

Моята хрема понамаля, но кашлицата ми е една хронично-алергична, направо ме разсипва, едно леко гъделичкане в гърлото и няма спиране  #Cussing out
А вчера бях на преглед, бебока е 836гр. и този път не беше така срамежлив - имам си 2 много хубави ясни снимки, вече го оприличих на батко му, същите физиономии като него прави Simple Smile Плацентата ми се е вдигнала и сега ми е по-спокойно. Пуснаха ми кръв, урина и стерилна урина, ще чакам резултатите.
Таника, изследванията, особено спин и васерман се пускат пак 9ти месец или когато се издава болничния 45 дни преди термина. Защото важат 6 месеца, а в болницата искат да ги имаш.

Лорини, таз спалня предразполага към много романтични моменти  Crazy

# 142
  • София
Данче благодаря за инфото - явно при издаването на последния болничен ще ми пуснат пак да се изследвам та да важи до раждането. Ти вземи Биопарокс или нещо хомеопатично и си пръскай , че като кашляш корема се напряга, та да излекуваш кашлицата. Като при тебе и при мен опреличих бебка на баткото ама ще видим дали ще е така , само да е здрава, вече много рита, а баткото риташе чак в 8 месец, сега корема ми се движи много смешно хехе

# 143
Хоп набързо включване Simple Smile

Честит рожден ден на Красито на Галя - Оберджин! Да ти е жива и здрава и най-добрата кака!  happy bd

# 144
Сладурки привет!!!

На мен ми хареса срещичката, но много кратко бе...
А някои се измъкнаха още по рано  Crossing Arms

Калоян беше учудващо добър и кротък, похвалих го на баща му и на всички близки(нещо, което се случва много рядко) и той милият така се възгордя, голям кеф.
Утре ще ходя до Метро и оттам ще му взема някакъв подарък за послушанието. Да има стимул човека!

Според мен датата 25.10 е идеална за следващата срещичка, за резервацията аз ще се погрижа.
Нещо днес ми е едно скапано, имам болки, чакам с нетърпение да свърши работния ден и да се прибера да полегна.

Хайде сладурки да не ви сдухвам повече, в понеделник съм на бач и пак ще се включа.

Лорини, много хубава спалня  Simple Smile
veni_i_koci - ха добре дошла!!!

Сиси, Калоян ти е хвърлил око, разпитва ме за теб, кога пак ще те види  Laughing Laughing Laughing

ЧРД на Краси на Aubergine!!!

# 145
  • София

Според мен датата 25.10 е идеална за следващата срещичка, за резервацията аз ще се погрижа.

Сиси, Калоян ти е хвърлил око, разпитва ме за теб, кога пак ще те види  Laughing Laughing Laughing

Ох, аз сега чак си дадох сметка, че периода 23-26 октомври ни е много ангажиран...И имам предчувствие, че може би ще сме на рожден ден, но ако го направят следобяд няма да има проблем(детски РД на детенцето на кумците ми, на 26-ти пък на кумците на Мартин-че сме кумували по отделно) Sad Освен на 18-ти октомври или ако не ви е удобно-остава 25-то, пък ще го мисля ...
Копривке, той сигурно Калоян подозира, че ще има адаш и затова Wink
Гале, да ти е жива и здрава каката и много да помага Simple Smile

Ох, преди малко се върнах от пазар в Била-гледам торбите нищо на лице, а 100 лв пръснах. И се замислих, че само 50 лв са за памперси. Та Хриси ще не ще до януари трябва да ги е отказал, че  #Cussing out не ми се мисли после по 2 комлекта колко ще ми излязат....
Айде до скоро Simple Smile

# 146
Здравейте и от мен Simple Smile 
Аз малко късно се включвам , но и аз да похваля Lorini и Доника за организирането на срещата  Hug
Днес се сдобих с панталон, който не е бременен, но е с ластик и ако не пълнея прекалено може и до края да го нося. И "открих"  Wink  тирантите   Grinning  , понеже установих , че панталоните  ми се свличат.  Дори не предполагах какъв кеф е с тиранти  Simple Smile  . Така че препоръчвам !

Копривке , и аз да похваля Коко,  разказах на мъжа ми за акото на змиите и още се смеем  Laughing
И на мен ще ми е по-удобно на 18.10 за следваща среща, защото на 25 със сигурност няма да сме в София ( в случай , че нямате против).

Приятен ден на всички, макар че той почти си отиде , но ...   Grinning 

# 147
Ако искате на 18-ти...за мен е все едно!

Решете датата вие  Hug

Само да не е на 23-ти иначе съм бетон Peace

# 148
Обержи, честита ти рожденничка!  bouquet
За протокола -аз съм Диана
Ние днес с Анита си спретнахме една срещичка в района, но ако бургазлийки постигнете консенсус за другата седмица съм на линия отново.
Добре дошла Вени!
Някой беше писал за ВИП стая 8лв, къде това. В Бургас е 100лв/ден.

# 149
Интересно: http://www.bezpeleni.info/
Поздрави!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт