Есента настъпва тъй красива, а ЯНУАРЧЕТО расте със пълна сила

• 17 104
  • 296
  •   1
Отговори
# 210
Мацки, аз почти се наработих.След малко си отивам и ще спяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

цял ден!!!

Грета, добре си ни дошла.

Колкото повече, толкова повече...така е казал добрият стар Мечо Пух  Hug

# 211
Здравейте, мами!
Аз докато ви изчета стана обяд.
Като става въпрос за почистване - аз имам една кърпа за почистване на стъкла и гладки повърхности от която съм страшно доволна. Само че не знам дали ги има по магазините - аз си я взех от дистрибутор. А и не открих да се предлага по интернет  Embarassed- фирмата се казва Royal cleaning. Само веднъж минаваш по повърхността с влажна и кърпа и след изсъхването става ПЕРФЕКТНО! Не е нужно като микрофибърните да е суха - с тази бършеше, переш само със сапун, изстискваш и веднага може да я ползваш. Откакто я имам почиствам банята и др. много бързо и лесно! Цената е около 30 лв. за кърпа, но си заслужава! Малко звучи като реклама, ама наистина съм доволна!
 За бебето ние също сме с камина с водна риза, и чесно да ви кажа баткото съм го гледала на 25 градуса минимум, че иначе му изстиваха ръчичките.. А телевизора си беше нон стоп пуснат, и така беше свикнал на шумове и не ми се будеше често!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 212
 Blush Добре дошли на Вени и Грета!  bouquet Момичета, да знаете само как ви завиждам за малките принцески, но какво да се прави - орисия!
Най - накрая успях да сложа снимка на моя Андрей Embarassed Blush, много ми е сладък нали?!  Wink remybussi

# 213
Мале, че сте ранобудни. Доня Коприва, мерси за кафенцето.
Да ви кажа, не се отчайвайте от сега, че няма да можете да си доспивате като се родят бебенцата. Това беше най-прекрасното ми време и голяяяяям сън. Дай боже и госпожица №2 да е същата поспалана като кака си. Но Дени заспиваше в 21ч, сутрин се хранехме към 5ч и продължавахме да спинкаме гушнати до 10ч. Е това ако не ви стига. Естествено и на обяд си полягах с нея. Това от вторият месец. Първия ставахме и в 12, но то къде спиш къде храниш, не е болка за умиране. Зора ми дойде, като се върнах на работа. Така че мислете положително. Чакат ви най-приятните мигове. Е естествено, има изключения, но не мислете за тях сега.

# 214
Добро утро, момичета!  Аз понеже два дни не се включих сега сигурно ще изтърва едно 90% от вас, ама няма да се сърдите, нали? Wink

Доника, точно вчера и ние бяхме на тема "прозорци"  Laughing  Само че при нас Митко повече се бъхти...  Blush А пък аз я карах лека-полека...

Копривке, и аз съм му хвърлила око на Калоян Wink  Laughing  И по тоз повод - знайш ква красавица братовчедка имам  Wink  Mr. Green  А за бТВ - и леля ми там ходи на бач, ама е репортер и е от скоро там - не знам дали я знаеш... вие сте мнооого хора, май, а?  newsm78

Лорини, прекрасна спалня - някой беше казал, че е секси, та аз поддържам  newsm53

Соня, мила, какви са тези въглища  Shocked Имате си локално парно на въглища ли?

Георгиева, добре дошла и честито ти розово щъркелчее!!! Лека бременност до края и да й се наслаждаваш максимално  Hug

Ох, какво забравям... Ааааа - да - за срещата - ами явно няма да е за 25-ти или за 18/19-ти... В такъв случай остават 11-12 октомври (което ми се струва малко скоро, ама... ако пък успеем да се организираме - супер) или 1-2 ноември - айде казвайте коя кога може или не Wink

А - и за отопляването - и ние ще сме на климатик.. ама то като му почистваш по-редовно филтрите не знам какъв ще да е проблемът.. За детската си мисля по-нататък едно радиаторче маслено да сложим, ама още далече, така че няма да умувам и това от сега...

Биляна, ква е тази кърпа - много добре ми прозвуча..  Simple Smile - я кажи как по-точно се снабди с нея и ние не можем ли?

# 215
  • София
Добро утро понеделнишки, лека работа на работештите мами!
Добре дошла Грета с тебе сме с един и същ термин Simple Smile
Ей мами намерих тайната на миенето на прозорци без да се опъвам на горе и надолу, взех от онези гъби с дръшки, дето циганчетата мият прозорците на колите с тях по светофарите, та вече мога да си ги мия всеки ден и поне са чисти.
А наистина се уморявам от чистенето на къщата ама съм и качила 10 кила вече та ми тежи голямата пупа и малко на краката имам, но ще се слабее догодина живот и здраве с кросчета на стадиона.
Успешен усмихнат и слънчев ден!

# 216
ами наистина освен фирмата, друго не знам. Ако може някоя мама  по- веща в ровенето в интернет да издири - още веднъж горещо я препоръчвам! Имат и др продукти, всички са насочени към екологичното почистване на дома, а и лесно, както казах.  Heart Eyes

# 217
Да смайлинг Сиси имаме си парно - котел на въгища и е мнооооооого топличко и чисто, преди бяхме с печка-камина и така пушеше, правехме ремонгт всяка пролет. А забравих да отбележа, че все пак живея в къща Hug

# 218
Да смайлинг Сиси имаме си парно - котел на въгища и е мнооооооого топличко и чисто, преди бяхме с печка-камина и така пушеше, правехме ремонгт всяка пролет. А забравих да отбележа, че все пак живея в къща Hug

Ох, че хубавооо... Ние в Силистра (нали съм си от там де) бяхме така - на въглища, и ми е мъчно за този начин на отопление - много хубаво беше и голяма работа върши, само дето е приятно ако някой друг пълни пещта  Laughing

Билянче, значи ще се ровим в нета и обещавам на всички, че ако изнамеря нещо ще поствам Wink

# 219
Привет и от мен,мили мами  bouquetТолкова сте бързи с писането,че направо не смогвам...Нямам време от работа,но днес съм цял ден почивка и не мога да не ви пратя малко цветя и  HugДнес мисията ми е да се наливам с чайчета-профилактично.И по тоя повод да питам мамите с юначета на 3-4г.-давате ли някакви имуностимулатори на децата и от кои сте доволни?Моя дивчо не се спира студ-не студ и се чудя как да се пазим от хремата-капките не вършат работа,бабините лекове -слабо.Искам да пробвам с природните стимуланти-имате ли опит с тях?
Тази седмица се очертава много и топло слънце-хубави разходки ви желая 1swing photo

# 220
добро утро и от мен....всъщност добър ден...усмихнат и положителен...и хубава седмица...добре дошла на Georgieva1 ...как няма да те приемем в януарския отбор...всеки е добре дошъл...
за следващата среща...хммммм...ми то пък 1ви нали е празник...всъшност, този път да не съм аз някой да обяви дата и ще се съобразим с него...към края на октомври или началото на ноември...в крайна сметка не всеки път ще идват всички, нали така...
айде Smiling_Sisi миналия път ние с Доника бяхме по активна по организирането, сега с доня КОПРИВА е ваш ред, тя е с резервацията, ти с датата....как ви наредих, сега да му мислите...хахахах..нещо съм се разлигавила...
трябва да ходя да си търся покраивка за спалнята...в сребристо, ама ме мързи да обикалям, някой да знае хубав магазин за дамаски или платове, подходящи за такива неща...
айде стига толкова, че взех да прекалявам Joy Joy Joy

# 221
Добър ден на всички,
да се похваля бяхма на контролен преглед, бебето все още е МОМИЧЕ, и много пораснало, 582гр, и по видеозон е 24седмица. Всичко е наред и с мен, но лекаря вика да не се успокоя сега и да се юрна по улиците. Laughing
Момичета, много е хубаво някой да чисти, хич не се чувствам непълноценна, даже преди да забременея ползвахме тази услуга, а жената не съм я намерила от улицата, моя приятелка ми я препоръча и е много културна хубава жена.
Не се стряскайте относно спането с бебетата, не е чак толкова страшно, първия месец е най-трудно, после всеки влиза в ритъм.
 koral , аз на нашия батко му давам Рибомунил и му правя противогрипна ваксина, много съм доволна. Миналата зима веднъж се е разболял.  Peace
 Heart Eyes на всички тумбаци

# 222
А,благодаря ти,Мюрвет-ще се ползвам от твоя опит smile3525

# 223
Добро утро, майчета   bouquet

Аз вече работя от вкъщи и от сутринта не мога да смогна да ви напиша 2 реда
Добре дошла Georgieva1 и честито розово щъркелче!
barboran4e, как ти хрумна че си дебела, толкова си сладка. Дано мине по-бързо времето без мъжът ти, знам колко е гадно да си разделен с любимия човек. Толкова често ми се налага да пътувам, че понякога едва преживявам разделите, а ужким трябва да съм свикнала, ама няма свикване...
nevencheto, благодаря за инфото за дограмата!
И мен много ме е страх от недоспиването, но ще видим какво ще излезе, ще се справяме няма къде да ходим.
И аз трябва да мия прозорци – а така мразя това.....Идеята с жената за почистване отдавна ми минава през главата, но ще гледам сама да се справям за сега, а в 8-9 месец като вече стана много тежкоподвижна, ще почна да викам някоя жена да чисти, че за бебка трябва всичко да е почистено и излъскано, а сигурно с големият корем ще ми е доста трудно.

Хубав ден от мен и само положителни емоции  Heart Eyes

Туко що забелязах по линииките ви че някои от вас вече са в 7 ми месец....леле как лети времето.....

# 224
Здравейте понеделнишки! Аз в събота и неделя съм без компютър и днес от сутринта се мъча да ви изчета. Най-после успях. Някой забелязал ли е средно за колко време изписваме една тема?
Да кажа първо за сецнатия кръст - че май преди 2-3 страници го четох. Ние у нас от години ползваме едно турско мазило, от което сме изключително доволни - Capsalgin, проблемът е, че все търсим познати да ни го купят от Турция, като свърши. Скоро разбрах, че една от основните му съставки била масло, извличано от семената на лютите чушки. Разбира се, предполагам, че не е подходящо за бременни - но за мъжете - защо не.
Аз тази сутрин съм със запушен нос и гъгна - а времето тъкмо се оправи. Не се бях замисляла, но - мога ли да си слагам капки в носа, как се казваха тези полските ксило- нещо си.
На моя мишок - от 2 години му давам по това време, по-точно - започвам по това време, Имунобор и Ехиначи, по препоръка на лекарката. Ваксина досега не съм слагала. Не мога да преценя дали има полза от тези лекарства ли са, добавки ли - смятам, че боледува в рамките на нормалното за дете, което ходи на детска градина и всеки ден има поне едно сополиво, кихащо, кашлящо... Но пък детенце хапва чесън с удоволствие зимата, а тази година се отвори и лимони да хапва, дано да има полза. За плодовете не говоря, защото няма проблеми с тях - има някои (като малините например), за които направо трепери.

За миенето на прозорците - уф, мен какво ме чака, и то в по-напреднала бременност - ще се местим в наша си къща, малко недовършена ще е тази зима, но пък ще си е наша - и при това къща. Та - голямо търкане ще има - дано да се справим. И си мисля - защото сме на квартира в момента, на апартамента прозорците тази есен да не ги мия.
И ще трябва да се топлим с климатик. Момичетата, които ползват тези уреди-овлажнители - дайте, моля, малко инфо.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 12:47 от idimi

Общи условия

Активация на акаунт