Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са плановете за срещи на майките в различни градове?
Какви са темите, свързани с бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са плановете за срещи на майките в различни градове?
-
Какви са темите, свързани с бременността?
-
Какви са често срещаните здравословни проблеми по време на бременност?
-
Какви са темите, свързани с отглеждането на деца?

)
) и отпраши към Разград на обучение(сетих се, че Ели Георгиева не е писала отдавна)...Не знам защо момичета, може би, защото живея от 13-годишна самостоятелно...като е край мен и все ми дава акъл не мога да я понасям...Особено сега в това състояние, когато се изнервям и от копче...Вечерта докато приспивах Хриси се сдърпахме за пореден път, че чак се разревах после-пък и ми стана гадна. А Хрисчо милия, като почна да ме гали и целува...Толкова мило ми стана-още малко остана и вие ще го изпитате(тези с първо детенце де 
- ами всъщност уцели! Точно тя е!!!
Мдааа, и аз мисля, че е много готина 
за упоритостта. При нас беше същото с тази разлика, че не аз приучих Андрей, а свекърва ми, за което и благодаря! Аз започнах работа когато той беше на 6 м. и когато се прибирах в къщи и тя ми казваше, че се изакал, просто не и вярвах, смятах че е някаква случайност. После след годинката, когато дойде лятото, просто махнах памперсите дори и за сън... и той си свикна!
Сега чувам от вас, че имало и пелени за многократна употреба, незнам дали ще се справя с тях, но добре ми звучи идеята. И аз като се замисля колко тонове боклук ще правим с тези памперси - лошо ми става.