Аутлети (Outlet) - 2

• 157 335
  • 241
  •   1
Отговори
# 90
Вече има и Бенетон - на Витошка в самото начало от към НДК!
това не е ли детския? Или още по- към НДК?

След Патриарх Евтимии, близо до магазин Хот Спот Peace

# 91
Zdraveite, mamcheta! Eto vi oste edin outlet. Toi e v Borovo. Moje bi chest ot vas go znajat. Namira se na ulitsa Solun, malko sled kato se preseche ulitsa Pirinski prohod v posoka Manastirski livadi(vie idvate ot bul. Gotse Delchev). Na ugula ima supermarket Ena, prodaljavate napravo i srestu frizjorskija salon na Kapanov. Magazincheto e v bloka, izkachvate se po 3 metalni stapaltsa. Predi nego v nachaloto na bloka ima edno kafene. To beshe predi pak kafene, posle stana italianski restorant i t.n. Uspeh! #Crazy

# 92
  • В мечтите
май някой си направи реклама  Wink

# 93
a ako tragnete po hristo belchev ot alabin kam patriarha ste vi trjabvat kupista kinti, za da si kupite pone chest ot nestata, koito vi haresvat! do skoro!   bouquet

# 94
Да ви следя.  bouquet

# 95
  • Бургас
Ако някой се интерсува,сега откриха  нов магазин от веригата  Outlet в Бургас.Намира се в к/с Славейков,бл 121.Това са новите кооперации срешу складова база Пиргосплод.Има много хубави работи!

# 96
Бургас- аутлет на geox уличката зад безистена

# 97
и аз ще следя, нищо че в Добрич няма аутлети  Crazy

# 98
Аз видях скоро една табела за Аутлет зад х-л Черно море във Варна,
но нямах време да вляза и да разгледам.
Някой ходил ли е там?

# 99
  • софия
В София на Бул.Сливница и ул. Русе

# 100
# 101
Записвам се да ви следя.

# 102
Намерих страхотни аутлет неща само детски са на MEXX,поръчах днес да видим кога ще дойдат

# 103
Намерих страхотни аутлет неща само детски са на MEXX,поръчах днес да видим кога ще дойдат

sisi не каза къде е . Wink

# 104
Дадоха ми флаер на  един детски магазин,та от там влязох - www.detskidrehi.com.Поръчката ми трябва да дойде до 2 работни....предполагам че утре вече ще дойде и ще споделя впечетления

Общи условия

Активация на акаунт