момичета получихте ли парите за соц интеграция

• 33 532
  • 331
  •   1
Отговори
# 90
  • гр.Гоце Делчев
Явно навсякъде ги няма по чл.43 защото и аз днес към 12.00часа проверих и детските те са преведени вчера следобед.Питах социалните,да не е заради промяната от чл.43 на чл.8д те казаха,че не е заради това.

# 91
Няма-а-а.
Аз проверих към 8 часа.
И все пак се надявам утре да ги преведат.
Пустото му надяване...

# 92
В Габрово също няма парички.Надявам се btv да вдигне шум и да помогне,писахме до там.Няма да се учудя ,ако пак се изкаже някой от правителството,че един ден е без значение.А дали ще бъде само един ден........?
Като закъснеем със задълженията си към държавата ТЯ ни налага наказателна лихва ,а когато държавата закъснее с превеждането на паричките на нашите деца........ .

# 93
Момичета тази сутрин от АСП ми отговориха,че парите по чл.43 са преведени още вчера за цялата страна.В Монтана би трябвало да са по сметките ни следобяд,ако не ни ги задържат банките

# 94
Момичета тази сутрин от АСП ми отговориха,че парите по чл.43 са преведени още вчера за цялата страна.В Монтана би трябвало да са по сметките ни следобяд,ако не ни ги задържат банките
Това да не е първоаприлска?  Mr. Green

# 95
Това вече си е пълна подигравка с всички нас

# 96
в 10:55ч в Свиленград проверих,няма нищо

# 97
и тук още ги няма незнам  ккакво мислят управниците точно на тези ли пари посегнаха

# 98
Може би следобед...
и аз нямам превод.

# 99
Аз имам преведени пари.И детските и по чл.43.Изтеглих ги преди малко.Дано ги пуснат на всички.

# 100
  • в края на града
И при мен са преведени...

# 101
 #Cussing out Ние сме от София,току що проверих за незнам кой път,Нищо!Не знам до кога трябва да търпим да ни се подиграват с техтите глупави оправдания?! #2gunfire

# 102
И в Свиленград има пари

# 103
Монтана-ОББ НЯМА това вече на нищо не прилича #Cussing out

# 104
София- има!!! Щом са ги пуснали на всякъде ще има. Весели празници!

Общи условия

Активация на акаунт