момичета получихте ли парите за соц интеграция

• 33 563
  • 331
  •   1
Отговори
# 210
  • гр.Гоце Делчев
В Гоце Делчев също още няма и в банката ми отговориха,че от социалните са казали ,че ще ги пуснат на 31 май.Явно от сега нататък ще идват винаги със закъснение.

# 211
  • BG
В Гоце Делчев също още няма и в банката ми отговориха,че от социалните са казали ,че ще ги пуснат на 31 май.Явно от сега нататък ще идват винаги със закъснение.

От това, което чувам по новините, правителството няма пари и така гледат да си осигурят малко повече. За тях, всеки един ден закъснение, е олихвяване на парите. Нали ги предупредиха да не пипат резерва ...
Ужасно!  Sad
Дано е временно и наистина да успеем да излезнем от кризата скоро!

# 212
  • sofia
 Току що взех двойните детски от пощата и чл. 43 .....................32лв  Shocked
Не трябваше ли да са повече или само при мен е повредата  newsm78

# 213
  • GYM
При мен превода е от 238лв, което е повече от нормалните за чл43- 200лв, но не знам как стои въпроса с детските. По- късно ще си проверя сметката на банкомата, че и аз нещо не разбирам Rolling Eyes

# 214
и при мен е тази сума- не разбирам

# 215
  • sofia
и при мен е тази сума- не разбирам

Коя?

# 216
# 217
  • Бургас
За Бургас никой ли не е теглил?

# 218
Момичета, преведени са Ви парите по чл.8д и двойните детски, защото са по ЗСП, а интеграционните добавки още не са , те са по ЗИХУ, затова са по-малко.

# 219
В Монтана още нищо не ни е преведено #Cussing out

# 220
по колко сте взимали досега?

# 221
Нямам превод,нито детски,нито чл.43...
София ДСК
Кофти ситуация.

# 222
  • sofia
Момичета, преведени са Ви парите по чл.8д и двойните детски, защото са по ЗСП, а интеграционните добавки още не са , те са по ЗИХУ, затова са по-малко.

Добре де, двойните детски ясно, взех ги, 70лв. А тия 32 лв член 8 ли са или член 43? Взех общо 102 лв. Понеже ги вземам от пощата, а не ми ги превеждат по сметка.

# 223
КиФла , аз просто смятам, явно при теб са преведени детските и интеграционните, без парите по чл.8 д.
Ако не беше жалко, щеше да е смешно.
За протокола, аз и много други още чакаме.

# 224
В Бургас още нищо няма! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт