Super Slim

• 99 605
  • 190
  •   1
Отговори
# 90
# 91
благодаря ти много,Даниелка! Wink Когато започна приема им(в средата на другия месец)ще пиша за резултати. Simple Smile ще си ги поръчам от тук,където ти ми прати линк.

# 92
има много,които ги предлагат newsm10

# 93
Някоя от вас,Мами. Simple Smile чувала ли е за Acai Verde ?Ако сте го пили моля кажете какъв е резултата и има ли йо-йо ефект?Аз четох в нета,че за 2 месеца една жена свалила 30кг.,но понякога ме е страх да се доверявам само на интрнет,кажете ми,моля ви?
 newsm78

# 94
вижте тук                                                         

http://www.acaiverde.com/testim.aspx

# 95
не съм ги чувала,някой ако има инфо-и аз ще чакам отзиви  newsm10 newsm68 newsm53

# 96
Здравейте,
изчетох всичко във форума.
Купих си Super Slim, но не този в китайската опаковка а на JK Fitness (въпреки че на опаковката пише, че са произведени в Китай специално за JK)...
Имам приятелка, която го е пила и твърди че има ефект. Цената му е 38 лв.
Пия го от днес и това което усеща е че гърлото ми е пресъхнало и пия много вода...
В момента съм 59 кг и напълнях много по време на бремеността, мога да споделя че преди да забременя спортувах активно и бях 46 кг...влезнах да раждам 70 кг...може да си представите...
Започнах да сортувам активно след като детето ми направи 2 месеца. Под активно спортуване имам предвид-5 пъти седмично активна тренировка, 3 пъти кардио до припадък и 2 пъти упражнения за корем, крака, гръб, ръце. Тренирам по час минимум и се храня балансирано....и не мръднах и грам за 6 месеца. И реших, че ще взема и тези таблетки. Знам от моята приятелка, че няма йо-йо ефект и се предлага като хранителна добавка в JK Fitness, силно се надявам да не е наблъскано с някакви болкуци...Ще пиша пак за да ви кажа дали има ефект:)))

# 97
Здравей,искам да споделя че аз също напълнях когато забременях,бях 47кг. а отидох да раждам 70кг. Sad,направо ужас.При раждането свалих 9кг.,но после след месец пак качих 5кг.защото кърмех и все още кърмя бебето си(а всички около мен ми казваха да ям за да имам кърма)......сега съм 62кг.и много ми тежат честно казано.За супер слим научих от една скорошна приятелка и тя била много доволна и също ми каза,че нямат йо-йо ефект.Дано да е така,аз също си ги поръчах и другата седмица ги започвам,само да спра с кърменето.Ще пиша резултат.Стискам си палци и на вас момичета  Grinning

# 98
Здравейте и от мен,от всичко прочетено от вас се реших и аз да изпия една две опаковчици от тези хапченца..Някой може ли да ми каже дали се е решил да ги взима въпреки някакво заболяване? С дископатия съм и операция на маточни тръби...С моето незавършено фармацефтично образование  newsm78 стигам до извода,че хапченцата помагат на хора,които задържат вода,което пък мен ме устройва.Дефакто нямам проблем с прекомерен апетит,сладко,солено и др. нездравословни храни.Храня се умерено.На вид не съм дебела,но като се кача на кантара и се стряскам от цифрата-70кг  #Crazy Ще съм благодарна на всякаква информация

# 99
Здравей,първо да ти кажа че със сигурност знам,супер слим не се приемат от хора с високо кръвно,сърдечни проблеми,бъбречни заболявания и диабет.Това е с което мога да помогна,за по-сигурно може да се консултираш с джи пи-то си.Успех . Peace

# 100
Благодаря,за съжаление джипи-то ми е на далечко и разчитам за сега само на вашите мнения  Rolling Eyes

# 101
Здравейт отново.
След като пия Super Slim 3-ти ден съм свалила един кг, но мога да кажа, че когато тренирам се потя адски много.
Ако някой от вас е пил L-Carintine....та нещо такова се получава...
Та наистина не ми се яде и усещам неистова жажда, пия по 3 литра вода на ден.

# 102
Жаждата е основният характерен признак за СУПЕР СЛИМ,пий си водата и продължавай! Wink ефекта е гарантиран!

# 103
Момичета проблем ли е ако се пият след обяд,а не сутрин?..Моята сутрин започва в 14:00 Shocked newsm78

# 104
ако денят си обърнала в нощ,не мисля,че ще е проблем-идеята е през цялата активна фаза да ти потискат апетита,не виждам смисъл да става човек само за да го изпие и да продължи да спи Wink така че не вярвам да е проблем

Общи условия

Активация на акаунт