Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 65 689
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 465
Да се похваля и аз!!!
Днес получих поръчка от 15.10!  dancing Kissing Heart  girluu
Понеже ми е за първи път, мммм .... много е приятно усещането като си вземеш "пакета"  Blush
Взех си това:  Mr. Green

Един за мен, един за сестра ми и за една приятелка! Whistling

Благодаря на Ви4ито за поръчката!  bouquet  bouquet  bouquet

# 466

Кажи, моля те нещо за този парфюм като аромат.

# 467

Кажи, моля те нещо за този парфюм като аромат.

моля и аз се интерисувам че ми трябва за подарък.

# 468
А да ми препоръчате някой хубав мъжки део-стик?Само да не е на BOSS.

# 469
този е много приятен  Peace

# 470
А да ми препоръчате някой хубав мъжки део-стик?Само да не е на BOSS.

този е страхотен,парфюма също  http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_P-am-pid_ … 8M__products.html

# 471
Днес си взех поредната поръчка,взех си още една голяма"Макс Мара",да се запася,че то туй изкушение -90 мл за 26 долара си е направо кощунство да не купя....та поръчах си и два лосиона на"Елизабет Арден" от големите,един от класическия и един син,който обаче беше с отвита капачка и съответно много яко  беше омазал всичко.Направих снимки,изпратих ги,да видим,дали ще уважат иска ми да ми бъде изпратен нов продукт за тяхна сметка,малко ме е гъдел,ама... Thinkingдлъжна съм да опитам.Всъщност бях им писала преди няколко дни пак с запитване,ползвайки кода за безплатна доставка,ако евентуално се загуби някоя пратка ще ми бъдат ли възстановени средствата,но както се досещате нищо не казват по въпроса.

# 472
Всъщност бях им писала преди няколко дни пак с запитване,ползвайки кода за безплатна доставка,ако евентуално се загуби някоя пратка ще ми бъдат ли възстановени средствата,но както се досещате нищо не казват по въпроса.

Ако не си платила през Пейпал най-вероятно няма да получиш нито отговор нито пари...

# 473
  • Варна
Днес си получих от 15.10 поръчката...Burberry - The beat  и Tomy - Girl  Crazy

# 474
едно пакетче чака във Варненския 9 клон

# 475
Днес получих А-мен Тиери Мюглер от 15.10.2008 г. Много съм доволна, че съпруга ми го пие направо и му трябват промишлени количества. А това е най-силно отровния парфюм на всички времена. Laughing

# 476
До кога важи безплатната доставка?

# 477
  • Балчик
Получих имейл, че е до 10-ти ноември, ама те май си я удължават непрекъснато. Харесва им оборота вероятно , когато е безплатна, няма причина да я махат. Laughing

# 478
До кога важи безплатната доставка?

Удължиха срока до 10ноември.

# 479
  • Варна
Този ли имаш впредвид или Л? И двата са сладки,плътни и трайни. Особено Л е много ванилия и канела. Зимни, ухаят на Коледа. Хубави са, ако обичаш сладки миризми. Първият има и много виолетки.

Обичам сладките парфюми и си бях харесала МаксМара (класически),  но какво ме зариби една продавачка като съм обичала сладко да пробвам Лолита (този вляво, като гледам е тоал. вода, кутията жълтее малко). Та не ми беше достатъчно сладка  #Crazy тоал. вода и си взех парфюмната. Честно казано съжалявам. Парфюмът е богат, но определено виолетките са ми в повече.  Наложи се да си търся свеж аромат и така редувам. Обаче ще го изпръскам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт