Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 66 005
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 600
За първи път пускам поръчки през два дена .И втората поръчка дойде първа за 8 дена . Имам ли ли повод за притеснения относно първата?

# 601
  • София-Лагера
Момичета, четох внимателно темата и си харесах доста неща, но не разбрах работили кода за безплатна дотавка"Free"?
А допулнителна сума на митница ще платя ли при покупка под 45 евро?
Извинявам се предварително,ако вече е отговорено на тези въпроси.
Работи кода.
Ще отидеш на митница само ако е над 2 кг.
Разделяй си поръчката с по 2-3 парфюма. Peace

# 602
Благодаря за отговора  bouquet

# 603
  • Paris
Препоръчайте ми някой хубав и изгоден мъжки парфюм Praynig

Този е много е хубав.Вече 3 ти поръчвам
http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_O-am-pid_ … 8M__products.html

Ако е за близък човек виж тестера на Ескада беше 22 $.
Моля ви за още предложения!

# 604
jaklins,този е добър и на изгодна цена http://www.fragrancex.com/products/_lid_U-am-pid_1303M-am-cid_Co … ne__products.html Аз го чакам (сърдечни благодарности на Скритичка) за подарък на брат ми за Коледа.

# 605
# 606
  • Paris
Мерси, момичета!  bouquet Супер оферти. Не са ми познати като аромати, но задължително ще ги помириша.

# 607

И аз го чакам този сет за подарък на милото, че другия месец е рожденник  Mr. Green

# 608
Днес ми се обадиха от фрагранс, но аз докато зацепя кой ми звъни и защо....затворих, на някой случвало ли му се е да му звъннат?  newsm78
Заявката ми все още е в очакване за плащане, което ме притеснява, че мъж ми няма да си получи парфюма.

# 609
Някои от момичетата бяха писали преди време, че са им звъняли за доуточняване на информация по кредитната карта.

# 610
  • Sofia
 И на мен се обадиха веднъж , разбрахме се.

# 611
Току що им писах имейл ,да видим какво ще стане.Писали са ми ,че ми отказват поръчката,но ако искам все пак да се свържа с тях. Да видим какво ще стане ooooh!

# 612
  • Варна
Току що им писах имейл ,да видим какво ще стане.Писали са ми ,че ми отказват поръчката,но ако искам все пак да се свържа с тях. Да видим какво ще стане ooooh!

На мен ми звъняха след първата поръчка...просто искаха да се уверят, че това е моят телефон...всичко си беше наред  Crazy

# 613
Относно интернет банкирането, транзакциите през интернет винаги се отразяват поне след 2 дни. Ако искате да следите всичко на момента, регистрирайте си картата и в epay.bg, там всичко се вижда веднага.

# 614
  • Варна,морето ...
аз направих вече първата си поръчка и ми пратиха писмо след 2 дена че е шипната

Общи условия

Активация на акаунт