Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 66 025
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 660
Аз преди няколко дни пуснах поручка за пръв път от този сайт.на другия ден получих потвурдителен майл, че е изпратена поръчката и пуснах втора...Вече 3-ти ден ги чакам да я шипнат и им написах, че ако и днес не я шипнат(написано е в сайта до 24 часа шипват), отварям диспут в paypal да ми вурнат паричките.

# 661
Аз преди няколко дни пуснах поручка за пръв път от този сайт.на другия ден получих потвурдителен майл, че е изпратена поръчката и пуснах втора...Вече 3-ти ден ги чакам да я шипнат и им написах, че ако и днес не я шипнат(написано е в сайта до 24 часа шипват), отварям диспут в paypal да ми вурнат паричките.

Понякога се бавят с шипването особено ако е платено през пейпал, поне това са моите наблюдения.

# 662
  • Бургас
Аз ще си почакам.. моята пратка е шипната на 08.11. Момичета, дали за колет от 4 парфюма за малко над 200Е ,ще ме карат да се разхождам до митница и да плащам мито.. newsm78
 Чак след като си пуснах поръчката видях, че някой в темата е посъветвал да се поръчват по 1-2 парфюма за 1 пратка  Thinking
А от кои спирали сте доволни? Аз досега ползвах на HR -Surrealist и на YSL за обем в златната опаковка, но ми се иска да пробвам и друг бранд.
Iman, а ти в България ли си? Ако си тук, вероятността пратката ти да отиде на митница е доста голяма  Rolling Eyes По принцип всички пратки над 2 кг отиват на митница и ако са на стойност над 45 Е се облагат с мито. Дано си поръчала малки разфасовки на парфюми та да ти се размине  Thinking Между другото по някаква щастлива случайност в моя клон в Б-с нито една моя пратка не е отишла на митница, дано се запази тази тенденция  Blush така че макар и малка вероятността да се разминеш с допълнителните разходи съществува   Peace

Относно спиралите, аз до сега използвах от по-нисък клас /основно на Буржоа и Лореал/. Сега използвам тази спирала но смятам да пробвам и от този сет , че е много изгоден в момента. Между другото и част от спиралите на Хелена също са в много изгодни предложения в сет.

Моята Л`екстриим прави миглите много дълги, подредени и повдигнати, но не може да ми даде желания обем, за това използвам за първо нанасяне една малко позасъхнала на Буржоа и повтарям с тази. Ефекта след тази комбинация достигам желания от мен ефект.

# 663
Този се т го бях поръчала,преди няколко месеца го имаше пак в намаленията на същата цена.
От спиралата,не мога да кажа че съм възхитена,слепва ми миглите,много е мокра четката ,и с тези гребенчета,като бързам ... Twisted Evilстава малко цапаница.Освен това миглите ми натежават и увисват.
Кремчето-околоочното,като че ли тубенцето не беше пълно и свърши за 6-7 намазвания.
Почистващият лосион за грим е много хубав и икономичен.Сваля всякаква спирала,не щипе и дразни на очите.
Спиралата,която е на първата снимка на мен много ми харесва и ефекта в/у миглите, при мен е много хубав  Blush

# 664
Л' Екстрем е в пъти по-хубава спирала от Фаталь - поне по- мое мнение. Фаталь цапа, много е мокра и слепва - всъщност това е единствената спирала на Ланком, която според мен не е сполучлива. Peace

# 665
Аз харесвам спиралите на Ланком, но компанията е "сестра" на Лореал и спиралите им са долу-горе същите, но Ланком залагат на по-луксозните опаковки и се целят в друга категория клиенти. Ще погледна сега офертите за сетове.
ga_aMa_He , два парфюма са ми по 100мл и два по 50мл  Confused - явно ще ми се наложи да се отчета пред хазната  Rolling Eyes

# 666
Ах, как ме разстроиха, не мога да не ви се оплача. ooooh!
 Чакам си още поръчка, платена на 7.10, шипнаха я чак на 15  #2gunfire и то след като ги помолих да я откажат, защото нещата ми трябваха за подаръци и се съмнявах да дойде за 10 дни. Та, веднага ми отговориха, че не можело, че вече пътувала. Close
Е, още я няма, така или иначе и вчера им писах, те ми отговориха със стандартния си мейл - да почакам. На което аз отговорих, че ще изчакам до понеделник и ако я няма пускам диспут в Пейпал. Питах ги също така каква им е политиката в случай на неполучаване и те ми отговориха следното:

Цитат
5-6 months if nothing is received by you or returned to us.  We will refund
your money.
#Crazy #Crazy #Crazy

Нещо май се бъзикат с нас.  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Моля, за предложения какво да пиша в диспута  Praynig И дали да не пусна направо клайм се чудя... :tired
:

Последна редакция: пт, 14 ное 2008, 21:46 от Зи

# 667
5-6 месеца,тези добре ли са,сигурно се надяват до тогава да забравим,че сме чакали въобще нещо да получим #Cussing out
Май май ще се откажа от поръчки,макар че така исках да поръчам за майка ми Кабошар за Коледа Tired

# 668
Ами според мен е супер несериозно това отношение. Искам да отбележа, че това е съдържанието на целия мейл- няма поздрав, нищо... Shocked "5-6 месеца...", направо ме сразиха.  #Crazy

Приемам предложения за гневен отговор, че загубих дар слово.  #Cussing out

# 669
"Ne ochakvah takav neljubezen otgovor osobeno ot Customer Support, no vse pak dostatachno informativen. Ako moze otgovorete mi kakva e prichinata perioda da e 6 meseca osven da razchitate na tova az da zabravia. Do momenta sam poluchavala pratkite do 2 sedmici, mesec spored men e maksimalnoto zabaviane i taj kato gratisnia period na mojata creditna karta e 45 dena ako do togava ne polucha porachkata ili vie ne vazstanovite parite v kartata mi az shte se svarza s mojata banka i shte anuliram plashtaneto kato izmama. Ochakvam vashia otgovor s nadezda da ne se stiga dotam."

сори за латиницата,мъжа ми го измисли и ми го прати по скайп от съседната стая Mr. Green

# 670
Гущерица, де го тоз любезен мъж?!!  Joy Това да беше моя - един ред ругатни, втори ред псувни и за капак - заплаха за саморазправа  Joy Шегувам се! И моя мъж е въздържан, но под "гневен отговор" не би бил толкова любезен  Wink

Зи, малък ми е опита от ПейПал, но този, който ти е писал от Фрагранс ти е отговорил "наизуст". Няма такова нещо! В момента на откриване на диспут се предоставя възможност двете страни да се разберат, ако това не стане и се ескалира диспута, ПейПал започва собствено разследване и при спечелване от твоя страна ти възстановява парите до няколко дни. На мъжа ми (той пазарува доста в и-бей) повече от месец не му е отнело повдигането на диспута и възстановяването на парите (а много често и по-малко). Предполагам, че гледат на нас като на аборигени, които не са наясно съвсем с правата си и с подобни писма отбиват номера или гледат да замажат очите... Така че не се притеснявай!

# 671
Гущерица, Стефони  Hug  bouquet, благодаря за отговорите.
Успокоих се малко, но се чудя, дали има смисъл да им пиша пак и да получавам пак разстройващи отговори. Sick Май най-добре да пиша в ПП направо.  Rolling Eyes

# 672
Е той е любезно-заплашителен,ако вземе да псува и обижда никой няма да му обърне внимание Sunglasses
Ще взема и аз да действам с Пей Пал,хем се регистрирах,ама още не съм го тествала-щом там може да предявиш претенции за мангизите Simple Smile
Сега се сетих случка от преди-бях поръчала Дел позо белия-50 мл,получих 30 мл-разликата беше 5-6 долара,по-късно се сетих и погледнах,че наистина бях поръчала 50,писах-нищо,май на два пъти-направиха се на остригани Thinking

# 673
  • here, there, everywhere
Надявам се да не ми се смеете много, но имам следното питане- току що направих поръчка за един парфюм и платих с кредитна карта. За 1 път правя такова плащане. Въпросът ми е като си пиша данните на кредитната карта няма ли възможност за злоупотреби?

Последна редакция: сб, 15 ное 2008, 14:57 от TedyV

# 674
Срам не срам...тук ще си плесна въпроса. Моля ви, да ми обясните за таксите в PAYPAL. Tired

Първоначално ти удържат 1.50 евро, но когато потвърдиш картата си, ти ги възстановяват, но не в картата, а в ПейПал акаунта. После, при самото плащане, зависи в каква валута ти е сметката, има някои тънкости.
Ако е в лева, нямаш избор, плащаш по техния курс, който е доста по-висок.
Ако е в долари, трябва да избереш, опцията да плащаш според валутата на магазина, от който пазариш, а не според този на ПейПал. Първият път, когато плащах с доларова карта, направо се изумих, обърнаха ми доларите в лева, после пак ги върнаха в долари, естествено на мен ми излезе много повече от сумата на поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт