Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 66 884
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 795
По повод SMS известяването, току що звънях да активирам тази услуга в ЦКБ, служителя, който ми вдигна направо ми каза"По-добре недейте", защото от банката понякога доста се бавели и нямало особен смисъл  от това Confused.

При мен смс-ите идват до 2-3 минути след плащането, препоръчвам ти, въпреки съвета от  служителя, ти да си го включиш известяването и след 10 часа да ти дойде съобщението пак е нещо, не може да ходиш всеки ден до банката.
Като казвам 2-3 минути, разбира се винаги има изключения, онази вечер плащах и смс-а се забави с повече от 12 часа, даже звънях в банката, но естествено не можаха да ми дадат информация, нямали проблем те.

# 796
Някой получи ли вече поръчки шипнати на 27.10 и 30.10?

ами май не и аз чакам и ми се изчака чакането,те да не загубиха целия контейнер малоумниците? #Cussing out

# 797
Бих искала да попитам-не ми стана много ясно,ако поръчката не е за митница,в пощенския клон ли я получавам или я доставят на адрес?

Относно картоте-аз ползвам дебитна виза електрон и всеки път преди пазаруване я зареждам и след това тегля остатъка след пазаруването от банкомат.До сега само в Ларедут пазарувах,в момента ,в който натискам да плащам във Фрейгранс ми се обаждат от банката,че ми е копирана картата и ми я блокираха.Издадоха ми нова.

Въобще не предполагах,че вече е толкова мащабен този проблем,буквално на всеки втори човек се случва май.

# 798
в пощенския клон

# 799
Някой получи ли вече поръчки шипнати на 27.10 и 30.10?

ами май не и аз чакам и ми се изчака чакането,те да не загубиха целия контейнер малоумниците? #Cussing out
Ох и аз още си чакам от 30-ти октомври..Наистина, забелязах и аз ,че доста пратки от края на октомври още ги няма  Thinking

# 800
По повод SMS известяването, току що звънях да активирам тази услуга в ЦКБ, служителя, който ми вдигна направо ми каза"По-добре недейте", защото от банката понякога доста се бавели и нямало особен смисъл  от това Confused.

При мен смс-ите идват до 2-3 минути след плащането, препоръчвам ти, въпреки съвета от  служителя, ти да си го включиш известяването и след 10 часа да ти дойде съобщението пак е нещо, не може да ходиш всеки ден до банката.
Като казвам 2-3 минути, разбира се винаги има изключения, онази вечер плащах и смс-а се забави с повече от 12 часа, даже звънях в банката, но естествено не можаха да ми дадат информация, нямали проблем те.

Тоя служител да не е в предизвестие случайно newsm78?! Щото такова изказване е абсолютно недопустимо (най-малкото непрофесионално).

# 801
  • Sofia
Моята от 30,10 дойде вчера, даже беше с тракинг номер!  Shocked

# 802
  • here, there, everywhere
Аз изтеглих всичко, което имах в картата. Само трябва да пробвам от тук мога ли да захранвам картата, защото е българска /на Райфайзен/. И това само като искам да направя поръчка.
Пълна лудница, но по-добре така, отколкото с изпразнена от обирджии карта.

# 803

Тоя служител да не е в предизвестие случайно newsm78?! Щото такова изказване е абсолютно недопустимо (най-малкото непрофесионално).
     Точно в ЦКБ са супер бързи - идва ми не повече от минута след транзакцията.  Peace

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 20:05 от Mirena80

# 804
  ooooh! Много ми се ще в тази тема да ни информирате и за развитието на вашите случаи, моля  Praynig

PeaceАз днес подадох въпросната декларация в клон на Пощенска банка,преминах някакъв рутинен"разпит" за достъп на други хора до пина и картата,последните ми плащания и т.н.За пореден път ме увериха,че нямам повод да се притеснявам и парите ще бъдат възтановени по сметката.След две седмици ще е готова новата ми преиздадена карта.Нещото което ме издразни обаче,че за Евролайн Ам.експ. не предлагат нито интернрт банкиране/това си го знам и от преди де/ нито SMS известяване Close
Обаче сега се чудя,нали има дневен лимит тая карта Thinking,ще си видя договора,но ако се не лъжа до към 400лв на ден беше,или това е само за теглене в брой newsm78как е възможно да напазаруват за около 2000 лв Shocked и то предимно от ягодка ooooh!-това обаче забравих да питам в залисията в банката,но като ми се обадят да ме информират за развитие на случая ще питам.

Това от мен засега.май по-сложно се оказва при момичетата с дебитни карти,където направо ти дърпат "готова пара' Tired

# 805
ще дръпнат ако има, в моята като вкарам и едвам изтрайвам да мине час, за да ги изкарам

# 806
тео-71, Кредитните карти нямат дневен лимит.

Моят съвет е закрий си я. За какво ти е карта без интернет банкиране и смс?! това са палеативни изживелици....

# 807
  • Sofia
  ooooh! Много ми се ще в тази тема да ни информирате и за развитието на вашите случаи, моля  Praynig

PeaceАз днес подадох въпросната декларация в клон на Пощенска банка,преминах някакъв рутинен"разпит" за достъп на други хора до пина и картата,последните ми плащания и т.н.За пореден път ме увериха,че нямам повод да се притеснявам и парите ще бъдат възтановени по сметката.След две седмици ще е готова новата ми преиздадена карта.Нещото което ме издразни обаче,че за Евролайн Ам.експ. не предлагат нито интернрт банкиране/това си го знам и от преди де/ нито SMS известяване Close
Обаче сега се чудя,нали има дневен лимит тая карта Thinking,ще си видя договора,но ако се не лъжа до към 400лв на ден беше,или това е само за теглене в брой newsm78как е възможно да напазаруват за около 2000 лв Shocked и то предимно от ягодка ooooh!-това обаче забравих да питам в залисията в банката,но като ми се обадят да ме информират за развитие на случая ще питам.

Това от мен засега.май по-сложно се оказва при момичетата с дебитни карти,където направо ти дърпат "готова пара' Tired
И мойта едната кредитна карта е такава и са ми се обаждали да ме питат за пътвърждение Питала съм лимита е 1000лв на ден Вътре имам към 12000 по принцип

# 808

Точно в ЦКБ са супер бързи - идва ми не повече от минута след транзакцията.  Peace
И аз съм с карта от ЦКБ наистина светкавично реагира СМС-дедектива .

# 809
  • Балчик
А не може ли да се отвори нова тема само за обсъждане на картите, банките и т.н. Тук вече май не се обсъждат поръчки и парфюми, а само карти.

Из а да не е офф топик да кажа, че чакам поръчка от 11.11, шипната същия ден - Пето авеню и Златото не Торенте.

Общи условия

Активация на акаунт