Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 66 886
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 900
Лодси,
Онзи ден пък пуснах поръчка, не я приемаше, обаче аз нахална и упорита и сменям картите една като луда и накарая - дръпнаха парите, а поръчката не е отразена  Shocked Питах ги какво става, не казват за сега.

Това с дръпването на парите без отразена поръчка ми стана интересно. Скрита на коя дата е станало това? При мен се получи същото, но понеже и аз съм упорита успях и поръчка да създам.  Та имам веднъж дръпнати пари, без поръчка и веднъж отново дръпнати но с поръчка. Писах им, те ми казаха, че два пъти не са дърпали пари.

# 901
suziS опитвам от 25 да пусна поръчката. но вчера 26 успях и в сайта на пейпал е отразено плащането. аз нямаше да забележа ако продуктите ми не си стояха в кошницата, а получих смс за извършено плащане  newsm78
Ако и утре не ми отговарят създавам диспут и си искам парите. Един път се предадох срещу този сайт, ама вече не. Не и след като се въоръжх с всякакви банкови защити и прегради  Joy
Пу пу да не ме чуе дявола

# 902
Аз досега не съм имала проблем с тях. Преди време ми бяха пратили тестер за редовен пърфюм, но смед писма и снимки ми пратиха редовен без да им връщам тестера. Та за сега нямам проблем и си мислех, че този път проблема е в интернет връзката ми, не толко при тях, но знае ли човек.

# 903
и аз получих парфюмите-голямо чакане падна от 31.10

Thinking

# 904

Натя
кода от пейпал се взима или от смс известието, или от разпечатка от банката. От никъде няма да ти го дадат иначе
Ами аз минах без този код, направих и поръчка вече, пристигна писмо от Фраганса даже.
А там като поръчаш имаше някаква такса към 2 евро, не разбрах тя за какво е, за да ти  донесат пакета в къщи ли?

Последна редакция: чт, 27 ное 2008, 21:12 от natia

# 905
natia   за България няма такава услуга и 2 евро. Може това да си е за Испания   newsm78

# 906
natia   за България няма такава услуга и 2 евро. Може това да си е за Испания   newsm78

Нямаше ли опция да ти опаковат поръчката като за подарък и таксата за това е 2 евро? Нещо подобно ми се върти в главата...

# 907
pjharvey, Lodsi, благодаря за отговорите, успокоих се  Heart Eyes  bouquet След неприятните емоции от миналата седмица бях решила да се въздържам от поръчки, ама то тая мания изтрайва ли Twisted Evil Поне се опитах да се подкова с всякакви защити, но тоя долар ме разби направо  Laughing

# 908
2.95 долара е подаръка
Лалик не се оправдавай с долара. Падна с 3 ст.  Joy

# 909
  • София-Младост

Вчера помирисах това парфюмче Aigner Star Light и много ми хареса, но го няма ... дали има вероятност да го "заредят"...за пръв път го чувам и идея си нямам дали е нещо ново или старо. 
И като погледнах в една българска он-лайн парфюмерия, че с последната поръчка съм си спестила 100лв. ме засърбяха ръцете за ново.  Laughing

# 910
  • Sofia
Aigner Star Light е сравнително нов, тази годима излезе.
Сравняват го с Флауърбомб, но за мен този е малко по-свеж.

# 911
  • София-Младост
Ще го чакам да се появи. Благодаря ти!  Simple Smile

# 912
чакам поръчка от 11 ноември  Crossing Arms за първи път се бавят повече от 12-13 дни  newsm78
притеснявам се и защото мъжа ми пуснал тоя път плащането не през пей пал, а директно с номера на кредитната карта   ooooh!
и сега ако не пристигне парфюма ще има малко повече разправии предполагам докато се установи, че наистина не сме го получили  ooooh!

бавят ли ви се повече от две седмици поръчките?  Thinking

п..с. аа, гледам, че има и други чакащи  Tired

# 913
  • София-Младост
Явно е всеобщо забавяне, като чета останалите постове. До сега не съм плащала през пейпал, а само през карта и забавяне не е имало. Последната поръчка беше от началото на м.11 и забравих, че съм я получила...а чета , че има още от края на м.10. Не мисля, че начина на плащане определя времето за получаване.

# 914
Чакам от 11.11.2008.

Общи условия

Активация на акаунт