Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 66 884
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 180
Имам въпрос към момичетата получили тестера на Еуфория.
Как ви се струва като трайност?
Със страхотна хрема съм, а откакто е дошъл се поливам с него и се чудя дали не задушавам хората около мен, нищо не усещам.

# 181
някой получавал ли е вече пратка шипната с дата 22-26.09?

# 182
Аз чакам от 22 пратка.

# 183
И аз съм в списъка на чакащите с поръчка шипната на  23.09.
Първата ми поръчка ми я отказаха след една седмица, но много бързо върнаха парите. Сега обаче като ви чета, май ще трябва регистрация в Пей Пал.

# 184
На мен поръчката от 16-ти септември ми я няма ,а е за около 100 долара Sad Другите ,малките дойдоха SadСкредитна карта съм платила-казвате да ги забравя,няма връщане?! #Cussing outА така ги чаках тези парфюми-бяха за мъжа ми-готвех му изненада Crossing Arms
Наоми, много е рано да се притеснаваш, минали са само 2 седмици. Някой пратки се получиха за около 20 дни  Peace Успех ти желая
притеснението ми идва от това,че поръчката ми от 19-ти дойде в началото на седмицата Rolling Eyes
Ходих сега пак до пощенския клон-питах ги дали е нормално поръчки пуснати от едно място с 3 дни разлика, по-късната да дойде примерно една седмица преди ранната ..... казаха възможно е... ама ми се струва,че няма да дойде изобщо...

Последна редакция: пт, 03 окт 2008, 16:15 от Наоми

# 185
red shoe, и на мен не ми се струва достатъчно траен и наситен аромата.... . Като тествах Еуфорията в магазин  след мен се носеше облак от аромат ... сега не го усещам толкова силен, колкото тогава ... да не сме ударили някой фалшимент ...направо ми иде да се гръмна   Sick

# 186
  • на пистата
кой ще ми поръча два парфюма,че ми омръзна на мен да ми отказват поръчки и да ми блокират пари.да ми пише на лични

# 187
Вчера след няколко писма много любезно ми отговаряха , и накрая след последното писмо има ли вариант да ми върнат парите за загубения парфюм днес нямам никакъв отговор.Не ми е за парфюма около 11$ просто ме е яд за тяхното безхаберие .Повече никога няма да поръчвам от тях.Само от Ягодка, досега никакъв проблем с тях.При тез още втората поръчка и се загуби.Вярна е поговорката . че евтиното излиза по скъпо.Извинявам се за резкия тон , дано не съм съм разочаровала фенките на този сайт.

# 188
Чакам поръчка от 5.09, възможно ли е това. Нямаше ме две седмици в София, но майка ми беше тук и ако имаше известие, щеше да го получи. Писах им мейл, но отговорът е - съжаляваме, чакайте си! Какво да правя  ooooh! поръчката си е сериозна, за над 80 долара...

Вече изчетох всичко, което сте написали и съм ужасена, защото не съм платила с Пей Пал, а по обикновения начин, ама че тъпо...Ама какво могат да направят в банката не ми е ясно, те са си изтеглили парите отдавна тези Фрагрансекс...

# 189
Вчера след няколко писма много любезно ми отговаряха , и накрая след последното писмо има ли вариант да ми върнат парите за загубения парфюм днес нямам никакъв отговор.Не ми е за парфюма около 11$ просто ме е яд за тяхното безхаберие .Повече никога няма да поръчвам от тях.Само от Ягодка, досега никакъв проблем с тях.При тез още втората поръчка и се загуби.Вярна е поговорката . че евтиното излиза по скъпо.Извинявам се за резкия тон , дано не съм съм разочаровала фенките на този сайт.

Ама ти продължавай да им пишеш де, дет е казал народа: "Всеки ден ще е така до победата" Wink

# 190

Ама ти продължавай да им пишеш де, дет е казал народа: "Всеки ден ще е така до победата" Wink

О, аз не мисля да се отказвам, сигурна съм че няма да ми върнат нито пари нито  парфюм, но писма ще продължамам да им  пиша .Нямам време да ходя да се занимавам по банките , защото сумата не си заслужава,но писмата няма да спрат.Добре , че има онлайн преводач в нета.

# 191
Имам въпрос към момичетата получили тестера на Еуфория.
Как ви се струва като трайност?
Със страхотна хрема съм, а откакто е дошъл се поливам с него и се чудя дали не задушавам хората около мен, нищо не усещам.
от хремата ще да е Laughing, защото и аз съм сега с 10 дневна хрема и не усещам нито един парфюм, но вчера ме попитаха защо така зверски съм се поляла Rolling Eyes, а аз нищо не усещам Shocked, и аз получих еуфория - много, много трайна, такава каквато съм я тествала, нямаш повод за притеснение според мен Hug

# 192
моите две поръчки и те се бавят, като никога досега - едната шипната на 15.09, другата на 18.09, като ви чета ме обхваща параноя Confused

# 193
  • Бургас
олеее  newsm09

каква е тази тишина?!?!?!?!

поръчката от 18.09 я получих а от 19.09 НИ ВЕСТ НИ КОСТ....

притеснявам сееееее

в главата  Wearyми се въртят идеи, как ще започвам процедурата в pay pal......

# 194
Тъкмо се чудех защо всички замлъкнаха.Явно са разочаровани-последните постове бяха само за загубени пратки
Аз като се включих при вас всичко беше ок ,след като си направих поръчка(чрез едно от момичтата та се надявам да нямам проблем) заваляха оплаквания за големи забавяниа  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт