Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 66 884
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 195
  • Балчик
Тъкмо се чудех защо всички замлъкнаха.Явно са разочаровани-последните постове бяха само за загубени пратки
Аз като се включих при вас всичко беше ок ,след като си направих поръчка(чрез едно от момичтата та се надявам да нямам проблем) заваляха оплаквания за големи забавяниа  #Crazy

И аз така. Ама си чакам и се надявам да ми пристигнат поръчките. И двете са със статус шипнати.

# 196
  • някъде
Намейка,давай парфюмите и адреса Peace

# 197
Аз вчера си взех поръчка от 11.09 шипната на16.09Много съм доволна от парфюмите

# 198
Да де то стана като в ягодата с паниката за срока на годност по едно време всички само това пишеха като по команда Laughing Прави ми впечатление че не става въпрос за оплаквания от загубени пратки ами най вече се жалват  дали и кога ще се получат а някои от тях  даже не са чакали  и 20 дена пък е всеизвестно че от тоя сайт пратките се бавят доста в повечето случаи.
sgivanova не се паникьосвай така,чакай поне 20 дена да минат после  се жалвай ако има за какво , иначе ти стискам палци на теб и всички останали които чакаме пратки да ги получаваме без проблем Praynig

# 199
  • Варна
Така е, до сега аз поне само за 2-3 случая най-много за непристигнали пратки знам. Бавят се малко, не е като Ягодата.

# 200
# 201
  • София
Аз пуснах L'or de Torrente, независимо, че поръчката от 5.09 още я няма...Дано имам късмет да пристигне по-бързо. За тази, която се бави, вече ми мина мерака, но се надявам да дойде все пак.

# 202
Аз вчера си взех поръчка от 11.09 шипната на16.09Много съм доволна от парфюмите
Ами похвали се,де   Party
Така или иначе на фона на всички проблеми тук, повечето сме чакащи, поизнервени и т.н.,та кажете и нещо хубаво  Peace

# 203
никак не са малко загубените или изчезнали пратки

# 204
  • някъде
Който го е страх от мечки,не ходи в гората.Като се страхувате толкова,че ще има проблем с пратката ви,просто не поръчвайте PeaceИли си поръчвайте в Ягодката.Много е лесно.

# 205
  • гр.Варна
И аз си чакам поръчка,шипната на 15.09 ,но не се притеснявам .Явно повечко пътуват...Закъснението не ми попречи да пусна още 3 поръчки. А днес получих мейл ,да си дам мнението за един от продуктите в закъснялата поръчка и естествено любезно им писах ,че бих си го дала,ако бях го получила  Confused . Но тъй като още чакам ,ще ги помоля да проверят къде се губи...И в този смисъл любезно настъпателни писания ....

# 206
Със сигурност пътуват повече... В събота получих известие, а днес си взех Rumeur на Ланвин, шипнат на 15-ти (предишната от 12-ти още я няма). Ароматът е невероятен! Взех си тестера от 100мл и дойде в кутийка и най-важното с капачка  Party

# 207
Аз два тестера съм  получавал до сега. И двата са били с капачки  ив кутиики.

# 208
дали тестерите са с капачки не зависи от кой магазин са купени ooooh!, а дали производителят им е сложил капачка; случва се дори на една и съща марка да има тестери с капачки и без; например на Гре съм попадала и на двата варианта; Герлен-ите са без капачки, Диор-ите - със

# 209
Със сигурност пътуват повече... В събота получих известие, а днес си взех Rumeur на Ланвин, шипнат на 15-ти (предишната от 12-ти още я няма). Ароматът е невероятен! Взех си тестера от 100мл и дойде в кутийка и най-важното с капачка  Party

Аз като гледам снимката на тестера на Rumeur и там е даден с капачка... ако въобще са показателни тези снимки, които публикуват, де...
Stefoni, а можеш ли да споделиш впечатленията си от аромата? На кой друг аромат ти напомня? Свеж ли е? Усещат ли се рози (че аз нещо ги недолюбвам  Rolling Eyes)

Последна редакция: пн, 06 окт 2008, 13:30 от anji78

Общи условия

Активация на акаунт