Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 66 883
  • 1 294
  •   3
Отговори
# 270
Някой чака ли парфюмчета шипнати на 23.09?Чета ,че от 24,25 идват ,а от 23 никой нищо не е писал.

# 271
Аз днес си взех моята поръчка шипната на 23.09

# 272
Аз днес си взех моята поръчка шипната на 23.09

Радвам се! PeaceДа си го пръскаш със здраве.Дано и моето дойде тези дни.

# 273
  • Варна
Аз току що си взех от 20.09 поръчката...иначе чакам от 23, 24 и 26  Crazy
получих си Lovely на SJP...определено не е мой тип аромат...ще ходи в продавалника...

Последна редакция: ср, 08 окт 2008, 15:11 от jorjeta

# 274
Дойде и моата закъсняла пратка Laughing,вътре бяха
Paul Smith Story Cologne ,
Burberry London (new) Cologne by Burberrys for Men,
Claiborne Perfume by Liz Claiborne for Women
харесват ми и трите, препоръчвам ги като цени в момента.
http://www.fragrancex.com/products/_cid_perfume-am-lid_N-am-pid_ … roducts.html-Niki De Saint Phalle Perfume -някой чувал ли е нещо за този?

# 275
Над 2 кг. пратките директно отиват на митница - обаче много е странно 3 парфюма+ сет да тежат 3.6 кг.  Shocked

Bastet беше писала за един сет, който е бил опакован в огромен кашон и е тежал над 1,5 кг., аз също сета на Маккуин го получих в доста обемист кашон, но не погледнах колко точно тежеше.
За това е най-добре да се разделят поръчките.

да, точно така - продуктите бяха 290 мл сборно 3 продукта - душ-гел и лосион от по 100 мл и тоалетна вода за 90 мл, а пък заедно с целия амбалаж беше малко над кило и половина. Така че , когато се поръчва сет аз си мисля, че нищо повече в тази пратка не е желателно да се включва. Peace

# 276
да, точно така - продуктите бяха 290 мл сборно 3 продукта - душ-гел и лосион от по 100 мл и тоалетна вода за 90 мл, а пък заедно с целия амбалаж беше малко над кило и половина. Така че , когато се поръчва сет аз си мисля, че нищо повече в тази пратка не е желателно да се включва. Peace
Да, момичета, ако поръчвате сет, по-добре не слагайте друго, ако не искате да си имате вземане даване с митници Close
Между другото забравих да спомена, че служителят от Федекс ми каза, че от 1 декември тази година трябва да влезе в сила нов закон, при който облагането ще става над 150 евро, не както досега 22 евро. Попитах го как за същата стойност, но по-лек колет го получавам по пощата без да плащам нищо, а сега трябва да плащам. Отговори ми че не знае защо пощите са така. / Според мен, защото на колетите пише 15 долара стойност/

# 277
Това за 150-те Евро го потвърждавам и аз. Инфото е от митница. Аз рових в нета да видя ППЗМ - предполагам, че там трябва да е промяната, но нищо не открих. Трябва и да се проучи, дали ще има пак деление на изпращача физическо/юридическо лице.

# 278
  • Балчик
Това за 150-те Евро го потвърждавам и аз. Инфото е от митница. Аз рових в нета да видя ППЗМ - предполагам, че там трябва да е промяната, но нищо не открих. Трябва и да се проучи, дали ще има пак деление на изпращача физическо/юридическо лице.

Още не е влязла в сила, затова не си намерила.

# 279
днес пристигнаха поръчките ми от 23.09 и 24.09, но от 15.09 и 18.09 ни вест ни кост newsm78

# 280
  • София-Лагера
Съседка е получила 2.400 в поща.
Явно нещо е индивидуално Thinking

# 281
Някой има ли информация дали само до утре е безплатната доставка? Или има шанс отново да я удължат?  Rolling Eyes

# 282
Да се отчета за митница-пратиха ме в Александър логистик да ми попълнят декларацията срещу 15 лв. Момичето там излезе свястно, та не ми включи транспорт,/ за който ми бяха един лист от Федек за 86 долара/ при изчисляването на ДДС-то. След това си платих ДДС-то в банката-20%+2 лв такса превод и накрая си платих 12 лв на Федекс за издаването на така наречената "цесия". Удоволствието ми струваше малко над 64 лв, но се успокоявам, че можеше да бъде с още над 20 лв отгоре, ако ми бяха обложили и транспорта. Та това е в общи линии. Не поръчвайте повече от 3-4 парфюма в една пратка и евентуално сет-само един в пратка, естествено ако нямате излишно време и пари, да минете през митница!

# 283
Някой има ли информация дали само до утре е безплатната доставка? Или има шанс отново да я удължат?  Rolling Eyes
Този път май няма да я удължат  newsm78

# 284
  • У дома
Мацки да ви питам - колко дни след плащането получавате имейл, че ви шипната патката ? В сайта пише до 5 дни, днес вече е шестия ден, а аз нищо не съм получила.

Общи условия

Активация на акаунт