Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 65 961
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Ще ви ги върнат, споко. И на мен са ми дърпали пари за един Мобусан, който се оказа после, че е свършил. След няколко дена ми върнаха парите.

# 316
Ще ви ги върнат, споко. И на мен са ми дърпали пари за един Мобусан, който се оказа после, че е свършил. След няколко дена ми върнаха парите.

ох, ясно че ще ги върнат.Не ми е в това тревогата.
Яд ме е за сета и за това, че ми държаха парите 10 дена без да шипнат поръчката.

# 317
  • Варна

Яд ме е за сета и за това, че ми държаха парите 10 дена без да шипнат поръчката.

Ами гадничко си е да. Ама и ние се разглезихме - хем да ни е евтинко, хем да ни е бързо  Laughing

# 318
Ами гадничко си е да. Ама и ние се разглезихме - хем да ни е евтинко, хем да ни е бързо  Laughing

В случая, обаче има нещо гнило!!! Този сет на СК наистина се оказа абсолютно бутафорен! mimozaw два пъти го поръчва, два пъти я мотаят десет дена без шипване, теглят си парите, и накрая... "нарушена опаковка, канселирана поръчка"

И не само тя. Колкото човека са го поръчали, после чета че им е бил отказан заради "нарушена опаковка", а в същото време го дават наличен в сайта.  #Cussing out

Със сета на Габана - същата работа... Вярно, че лично аз съм си получила всички поръчани неща и нямам основание за недоволство, но това със сетовете ми изглежда подозрително оттдалече...

# 319
  • гр.Варна
Добре заварила, момичета!  Hug
Дано да се обзаведа скоро с любимия парфюм! Praynig
Колкото до описанието на парфюма, не съм много добра в тази част. Харесва ми, че е траен! Ухае чудесно! Много хора ме питат с какво се пръскам ...  Blush
Ревюта на хора от сайта:
   * В продължение на много години не съм намерила друг аромат, който да ми харесва толкова, колко Елизабет Форевър
   * Съблазнителен, страхотен аромат, чист и свеж, на добра цена
   * I always get askd what im wearing buy both guys and girls i wont wear anything else!!! I LOVE IT ITS THE BEST!!!

Forever Elizabeth Perfume by Elizabeth Taylor, Forever elizabeth for women was introduced by elizabeth taylor in 2002. Forever elizabeth has a sensual blend of dewberry, jasmine, amber and musk. Forever elizabeth is recommended for casual wear.

Не знам каква представа може да се добие от написаното, но ... се замислям да поръчам един за мен, за майка ми и за сестра ми  Laughing

Мммм...звучи примамливо  Crazy

Днес получих такъв сет,поръчката ми от 26.09. Притеснявах се,че за скромните $18.95 няма да е нещо впечатляващо,но напротив  Peace .Изглежда много стилно и изискано и определено ще си стане за предназначението-бях го замислила за подарък на педито   Peace . А сега от теб разбирам,че и като аромат е о.к. Надявам се и на нея да и допадне.Естествено,не пропуснах да поръчам и още един сет-за някой рожден ден ще го вместя идеално.  Wink .То за тази цена,няма какво да му мисля!
п.с. внимавайте-направете поръчка само със сета-дойде в един доста обемничък кашон,към 1,5 кг ,без малко да го насочат на митница  Naughty

# 320
Днес получих виолет на Тиери Мюглер.Шипнат на 23.09.Никога досега не ми се закъснявала толкова поръчка.
Мислих,че се е загубила по трасето или,че някоя пощ.служителка си го е харесала.
Кашона беше раздърпан и явно отварян,но парфюма си беше там непокътнат и обвит в тая изолация с големите топчици.

# 321
И статуса на моята поръчка е On hold for payment и немога да разбера какво означава това...!!! Картата ми е абсолютно пълна. Поръчвам с нея от други сайтове и досега не съм имала проблеми. На какво ли друго може да се дължи?  newsm78

# 322
  • София
На някой дойде ли му поръчка, шипната на 12. 09.? Моята още я няма  Cry

# 323
Отказаха ми злополучната поръчка  въпреки ,че не ми дадоха  обяснение защо  статуса й беше такъв -On hold for payment ,също така вчера получих поръчка шипната на  29 септември .

# 324
  • София
Току-що си я взех от пощата  Party

# 325
Днес си взех поръчките, шипнати на 29.09 и 02.10  newsm44
В едната беше тестера на Bvlgari Blv Notte... Все още се опознаваме.  Crazy
Останалото са миниатюрки на Max Mara, Obsession Night CK, Lanvin Eclat d'Aprege. И един парфюм за мъжо да не е капо.  Mr. Green

# 326
  • Балчик

Похвали се какво получи. Аз вече с нетърпение чакам моите поръчки.

# 327
от 12.09 Shocked, значи има надежда и за моите от 15.09 Embarassed

# 328
Тази вечер си намерих известие за поръчката, направена на 29.08 и шипната на 5.09!!!
Все пак не е загубена, утре ще видя дали е цяла, направо се бях отказала вече.  Praynig

# 329
Пак удължиха безплатната доставка.
До 31.10.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт