Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 65 698
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 495
  • Балчик
Ура, днес взех поръчка ор 18.10, шипната на 20.10. Имам и още една шипната на 21.10, дано утре да дойде.

П.П Запознах се с Будоар и аз- не е любов от първо помирисване, но го харесвам, не е неприятен,  ще си го нося.

# 496
  • София
Препоръчайте ми някой хубав и изгоден мъжки парфюм Praynig

# 497
Някой засичал ли е в някой сайт новото мъжко Гучи? Rolling Eyes Търся го,в 100мл.  bouquet

Славче, изчисти си пощата !  Crossing Arms  Laughing

ooooh!   Embarassed Почистено е. Heart Eyes

# 498
Тези копеленца гнусни вече 3 дни се правят на олющени относно иска ми да ми заменят омазания продукт,който получих,само,че сега ще им натряскам едно остро писъмце,като ще наблегна  на антирекламата,която ще направя.

# 499
Тези копеленца гнусни вече 3 дни се правят на олющени относно иска ми да ми заменят омазания продукт,който получих,само,че сега ще им натряскам едно остро писъмце,като ще наблегна  на антирекламата,която ще направя.

Аз също получих един текъл душ гел, и естествено всичко останало в кашончето беше омазано. Реших, че сигурно се е разхлабила капачката и затова така се е получило. Като се прибрах вкъщи стегнах колкото можах капачката и хубаво измих тубичката и я подсуших. Направих неблагоразумието да го сложа в легнало положение и на следващия ден установих, че отново е текъл - явно самата капачка не пасва добре и при всички случаи щом е легнал тече... Не съм се занимавала да им правя рекламация, щото беше за 4-5 долара и не ми се занимаваше да се разправям... Обаче това че се правят на шушумиги и не ти отговарят - ами гадно си е чувството  Close
А между другото имах подобен проблем и с Ягодка... Пратиха ми парфюм на който му липсваше пръскалото. Писах им и снимка им пратих - върнаха ми някакъв автоматичен стандартен отговор, че аромата можело да се различава от това което съм очаквала, защото докато пристигнел при мен... бла бла бла. Много се ядосах - ами то значи, че въобще не са си направили труда да ми прочетат писмото. Обаче от Bizz Rate непрекъснато ми пращаха мейли да оценя продуктите от Ягодка и аз така хубаво ги изтипосах, че още на следващия ден от Ягодка ми върнаха мейл и ме питаха какво предпочитам - да ми пратят нов парфюм или да ми върнат парите. Жалко че и при FragranceX няма подобни анкети от BizzRate...  Rolling Eyes

# 500
Преди бях писала, че на мен ми изпратиха нов парфюм, защото бях поръчала един нормален а те ми пратили един с лепенка тестер и кутията беше с одрязана капачка. Беше за подарък и беше много тъпа ситуация-плащаш повече от 10 долара повече а получаваш тестер. Та след няколко гневни писма ми изпратиха нов както трябва. Доволна съм.

# 501
Жалко че и при FragranceX няма подобни анкети от BizzRate...  Rolling Eyes

Не знам каква е тази анкета на BizzRate, но на мен редовно след поръчка ми изпращат ето тази: http://www.fragrancex.com/customerservice/survey.html

и когато нещо се забави доста или не ми отговарят на запитванията и съм се ядосала им слагам адски отрицателни оценки  Peace

# 502
  • София-Лагера
Препоръчайте ми някой хубав и изгоден мъжки парфюм Praynig

Този е много е хубав.Вече 3 ти поръчвам
http://www.fragrancex.com/products/_cid_cologne-am-lid_O-am-pid_ … 8M__products.html

Ако е за близък човек виж тестера на Ескада беше 22 $.

# 503
Някой засичал ли е в някой сайт новото мъжко Гучи? Rolling Eyes Търся го,в 100мл.  bouquet

Славче, изчисти си пощата !  Crossing Arms  Laughing

ooooh!   Embarassed Почистено е. Heart Eyes

Почистено друг път !  Twisted Evil Пиши ми на лични, ако ти се гледат снимки на новото човече !  Whistling

# 504
Момичета,някой получил ли е вече парфюмче, шипнато на 21.10.08?

# 505
Момичета,някой получил ли е вече парфюмче, шипнато на 21.10.08?

И аз чакам от тогава. Пощаджийката вече мина, така че няма и днес да го получа.

# 506
  • Пловдив
Вчера получих шипнато на 20.10

# 507
Искам да питам тези,които са поръчвали скоро  тестер на Juicy Couture с капачка ли е пристигал?

# 508
  • Балчик
И аз веч1е писах,че вчера получих шипнато на 20 и се надявах днес да дойде това от 21, но нъцки- няма нищо. А понеже не е платено чрез Пей пал и ме дошопямааалко. Ама като ви чета,ч е и вие не сте ги получили се успокоих.

Между другото като споменх Пей пал. Защо така ми се получава? Имам 4 поръчки общо. Първите 2 през септември в два поредни дни. Едната без проблем платена през Пей Пал, втората на следващият ден - не мидава да платя, иска друга карта. Платих не през Пей пал.
Ситуацията се повтори абсолютно същата през октомври. Първата поръчка- без проблем, втората на следващият ден- не може , иска да въведа друга карта. Не през пей пал платих без проблем.
Защо само по 1 поръчка може, някакво ограничение ли има? Нещо май съм пропуснала,ама не срещнах подобен проблем в темата, освен, че изобщо не мгоат да плащат през Пей пал. Но веднъж да можеш, а втори път не??? Rolling Eyes С никой друг сайт нямам проблеми да плащам през Пей пал и не зависи от сумата- нито която плащам, нито която имам в картата.

# 509
Днес получих Кристобал на Баленсиага от 19.10.2008 година. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт