Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 66 034
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Да ви попитам дали   някой е поръчвал скоро  Кристобал 100мл. или Талисман ?Видях ги в ягодата ,но май там са по- скъпи  newsm78 Дали е случайно ,че в единия ги има ,а в другия не?
В петък си поръчах, но 30 мл Кристобал, пишеше, че има 9 бр. останали и дори си мислех, че ще ми дръпнат парите от картата и после ще ми пишат, че количествата са изчерпани и ще ми върнат парите обратно /от което обикновено губя щото до сега все на висок курс на долара ми ги дърпат и на по-нисък курс ми ги възстановяват/, но около два часа след поръчката ми го шипнаха. Още същия ден се изчерпаха тия 9 бр...а от доста време не съм го виждала във Fragrancex 100 мл, само лосиона си стои.

# 631
skrita, anji78, благодаря ви за отговорите , момичета!  bouquet

# 632
не знам дали въпроса ми е за тук, но да си попитам  Mr. Green

преди ползвах изключително Millenaire на Yves Rocher
направо съм влюбена в тази миризма до живот  Rolling Eyes
обаче не се внася в България повече от две години, не мога да го намеря в нито един сайт за парфюми вече, няма го дори в сайта на Ив Роше, а доколкото знам не е спрян от производство  Thinking
има го само от време на време в eBay, но там все не мога да се класирам
та въпроса ми е - ако някой го е ползвал или поне знае как мирише - насочете ме към парфюм със сходен аромат  Praynig 

# 633
кокошица, не си сама Simple Smile
И аз го издирвам този парфюм , че имам останали едни 20 мл. и си ги кътам. Но определено за повече от 3 години употреба не ми е омръзнал  Peace

# 634
и аз така  Mr. Green едно-две пръстчета са ми останали в шишенцето и са за "специални случаи"  Mr. Green
сега докато спи малката се ровя във fragrantica.com и съставка по съставка се опитвам да намеря парфюм, който има повечето от тези, които съдържа милленаре-то  ooooh! 

ако някой е намерил сходен аромат  Praynig   Praynig

# 635
а какъв му е аромата?

# 636
  • У дома
Аз да попитам - има ли някой получена поръчка шипната на 03.11.08 ?

# 637
  • Варна
Аз да попитам - има ли някой получена поръчка шипната на 03.11.08 ?

А тъй...и аз питам...и аз чакам  Crazy

# 638
DARI_76, съдържа смирна, тамян, бензоин, канела, кедър, портокал, бергамот, кориандър, кардамон
но на мен винаги ми е миришел на ванилия Rolling Eyes, въпреки че няма споменато да съдържа такава   newsm78
изключително чувствен и много женствен,
не мога да го опиша точно, не ме бива изобщо, но ако бях мъж щях да скачам на всяка жена, която ухае така  Mr. Green някакъв сластен, мек и нежен аромат е

а!, да попитам - когато правя поръчка, къде по-точно да видя кода, с който мога да си проследя доставката в сайта посочен на първа страница на темата?
чакам сега един парфюм за мъжа ми, но освен номера на поръчката не виждам друг код  Thinking 

# 639
  • Варна
кокошчица, можеш да следиш само, ако си си платила шипинга...ако си използвала код FREE няма как да се проследят  Peace

# 640
момичета,от кои дати получавате,че аз чакам 0т 28.10 на мъжо парфюм и ми изяде главата кога щял да дойде ooooh!

# 641
Някой поръчвал ли е мъжкия Кристобал?

# 642

Mda, миналата година се излъгах и поръчах. Май подведена от дамския, който е божествен.
 Но от мъжкия хич не съм очарована.
Тежък, старомоден - с две думи - не става! Mr. Green

# 643
  • Варна
Аз чакам от 29.10,да се надяваме че тази седмица ще дойдат  Peace

# 644
  • Варна

Mda, миналата година се излъгах и поръчах. Май подведена от дамския, който е божествен.
 Но от мъжкия хич не съм очарована.
Тежък, старомоден - с две думи - не става! Mr. Green

Старомоден - не бих казала. Но е доста остър и натрапчив.

Общи условия

Активация на акаунт