Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 66 884
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 750
На мен също само ми позволява да редактирам, но не и да трия. И защо пък въобще я запаметява тая информация, няма да се презорим ако изписваме всичко при поръчката  Crossing Arms, не само контролния номер!

# 751
И на мен ми се случи нещо подобно - картата ми беше използвана на 3 сайта, които никога не съм посещавала. Блокирах картата и подадох жалба в банката и оттам ми отговориха, че ще направят всичко възможно да ме защитят, но трябва да изчакам около месец и половина. Точно когато вече си мислех, че ще загубя парите, получих обаждане от банката, че сумата е възстановена напълно, около 620 долара! Подновиха ми картата с нов номер и се регистрирах за СМС известие, за да мога да реагирам по-бързо ако отново възникне такъв проблем. За тези 300 лева праг, за които пише, не съм чувала. Оттогава много внимавам къде си ползвам картата.

# 752
тъй и тъй  сме още на тази тема-сега гледам в интернет банкирането до си активирам смс известяване и да ви попитам това дали включва  и при блокиране на парите, защото пише :При плащане на заявена от Вас комунална услуга ?

# 753

Аз също си получих поръчката от 3.11 днес  Peace
По темата с троянците: Днес говорих с моята банка (РББ) - казаха ми че в София има хора (или отдел, не знам точно) които следят клиентите с онлайн банкиране и ако засекат троянец, незабавно уведомяват обслужващия офис - да се свърже с клиента.

# 754
тъй и тъй  сме още на тази тема-сега гледам в интернет банкирането до си активирам смс известяване и да ви попитам това дали включва  и при блокиране на парите, защото пише :При плащане на заявена от Вас комунална услуга ?

Мисля, че да, включва и блокиране на прарите.
Примерно ларедутските плащания известява веднага, а те нали по-късно си дърпат парите.

# 755
мерси   bouquet аз до сега винаги с пейпал съм плащала и се надявам да няма за какво да се притеснявам, но все пак съм длъжна да направя всичко.

# 756
По темата с троянците: Днес говорих с моята банка (РББ) - казаха ми че в София има хора (или отдел, не знам точно) които следят клиентите с онлайн банкиране и ако засекат троянец, незабавно уведомяват обслужващия офис - да се свърже с клиента.

Да, но това за за тези, които имат онлайн банкиране, което е различно от пазаруването с кредитни карти в и-нет.

# 757
Здравейте момичета,прочетох че сте написали че все още доставката е безплатна,но аз защо като се опитам да поръчам ми дава за "останалият свят" 15 долара и нещо.Нещо пропускам ли,че не ми дава безплатна.И искам да попитам до колко долара не облагат с мито и ддс на Българската митница?

# 758
  • София-Младост
Аз имам известие за поръчка от 05.11...после ще отида да си взема парфюмчето.  Simple Smile

# 759
Здравейте момичета,прочетох че сте написали че все още доставката е безплатна,но аз защо като се опитам да поръчам ми дава за "останалият свят" 15 долара и нещо.Нещо пропускам ли,че не ми дава безплатна.И искам да попитам до колко долара не облагат с мито и ддс на Българската митница?
А кода FREE написа ли го?
За облагането не мога да ти кажа с точност, но гледай да не стане много тежък - над 2кг. Например, ако поръчваш сет някакъв, да е само той в тази поръчка, защото момичетата, които са си поръчвали такива казват, че тежат.

ПС: В началната страница на Фрагранса не виждам вече да пише, че доставят с FREE кода...дали пък няма наистина този път да го спрат ...   Thinking (макар, че сега го пробвах и работи). Аз получх оферта за код EARLY ... , но той не толкова изгоден за нас ...

# 760
  • София-Лагера
Кода работи Peace
И аз трябва да поръчвам за Коледни подаръци Laughing

# 761
  • София-Лагера
И един въпрос.
Дъщеря ми е на 14г.
Иска парфюм за Коледа.
Парис Хилтън става ли за нея?Не съм го душила и не знам какъв му е аромата.

# 762
  • Пловдив
Ужасно е това, което се е случило на lalique.
Изчетох ви и днес още отивам и се абонирам за смс известяване и си откривам нова сметка, само за онлайн пазаруване. При всеки разход от сметката изпращали, казаха ми, че е 0,18ст

Ами интернет банкирането сигурно ли е, според вас? Тогава не могат ли пак да видят някакви данни и пароли?
Чудя се вече и за него  newsm78

# 763
  • София
Още нещо да добавя..........всички кредитни (или поне на по-сериозните у нас банки) се дастраховат бузплатно през първата година на ползвате в застрахователната компания - партньор на банката.  От втората година тази застраховка е платена , струва между 20 и 30 лева на година. При дебитните карти няма такава промоция за първата година, тях също може да си ги застраховаш , но по твое желание, т.е. дебитните и кредитните (след втората година) карти не са автоматично застраховани, а само по желание на клиента. Той си покрива застраховката от своя джоб в този случай.
Само за информация - Райфайзен не предлага вече такава застраховка на кредитни карти.
Аз видях, че го имам като клауза в договора /който е от Юли месец/, така че трябвало да отида на място да попитам и евентуално да си поискам такава безплатна застраховка.
Но за картите издадени по-късно застраховка не се предлага. Явно Райфайзен не са много надеждни, няма смс известяване, няма затраховка, няма нищо  newsm78

# 764
Момичета, да ви кажа какво е развитието на моя случай, защото то е показателно (пак се извинявам, ако оспамвам, но искам да ви предупредя). Вчера след като писах тук продължих да получавам СМС-и за опити за теглене - до обяд получих над 40 смс-а, че се правят опити за плащане с картата ми на ПОС-ове по цял свят - общо взето всички континенти, изброих 12 държави.  Тегленията са във всякакви валути, вкл. неизвестната за мен MYR, малки и големи суми. Явно това е организирана мрежа, предполагам номера на картата е зареден заедно с много други и автоматично се правят опити за теглене (смс-ите идват през 2-4 минути), иначе не знам що за идиот би направил  над 40 опита да тегли от явно блокирана карта.
Аз не издържах и вчера към обяд поисках да ми спрат СМС известяването, защото нямаше да издържа още 100 опита през 2 минути. Страх ме е да си помисля, че ако нямах бързо СМС известяване, за да блокирам картата веднага, и ако картата ми беше кредитна, с какви суми да са ме завлякли досега!!
Вчера се свързах и със специалисти да ми проверят компютъра - антивирусната ми снощи регистрира опит за влизане в моя компютър от IP адрес, който след проверка беше идентифициран като произлизащ от Тайван - преминаващ за по-сигурно през Сан Франциско, Ню Мексико, Далас и връщащ се в края на краищата в Тайван. Явно са ми вкарали нещо в компютъра (въпреки че имам добра антивирусна) и са ми прихванали номера на картата, докато плащах в събота в Ла Редут.
В козметичния форум още едно момиче е пострадало, ПОС-а, от който са теглили при него много ми наподобява тези, които получавам в смс-ите, така че на мен ми изглежда като абсолютно организирана мрежа. Сега ще си нося компа за преинсталиране. Искам да ви предупредя да внимавате и да ползвате добри антивирусни защити, защото явно прихващат през компютрите, а не през самите сайтове, на които се плаща! 

Общи условия

Активация на акаунт