Биофреш

• 110 421
  • 648
  •   1
Отговори
# 420
На опаковката на крема "превенция anti-age" пише, че има висока UV защита. Някой има ли идея кой фактор е обаче?

Аз също ползвам превантивната антибръчкова грижа от серията Био роза и я чувствам чудесна.
Когато се поинтересувах от UV защитата, колега на г-жа Тошева ми обясни, че в крема има вещества, които без да са от "официалните" УВ-филтри имат свойството да поглъщат тези лъчения. Това са натурални филтри, които са за предпочитане пред химическите такива. Simple Smile

Изключително съм впечатлена от подхода при създаването на подобна козметика - активни натурални компоненти и съвсем разумна цена. За това се зарадвах на PhytoCode, за който вече писах и любопитствам да го пробвам Peace

# 421
Zdravey,

az si kupih produkti na Biofresh ot edin internet magazin. Po kasno shte vidya kakav beshe sayta i shte pisha. Grinning

# 422
  • на последния етаж
Имате ли проблеми с помпичките на продуктите от серията Био роза? Днес ми се развали поредната - на превантивната антибръчкова грижа, а в шишенцето е останала още една трета. Ще развъртам  всеки път, както обикновено, ама не си е работа това...

# 423
Имате ли проблеми с помпичките на продуктите от серията Био роза? Днес ми се развали поредната - на превантивната антибръчкова грижа, а в шишенцето е останала още една трета. Ще развъртам  всеки път, както обикновено, ама не си е работа това...

На майка ми помпичката се прецака. Моята е ок. За сега  Mr. Green.
Мен ме дразни, че от помпичката винаги излиза в началото малко втвърден крем, който не се размазва и трябва да го отделям.

# 424

аз също имам проблем с тази помпичка от самото начало и така-развивам,обирам с пръчицата... Simple Smile

# 425
  • София
Днес обиколих зад Верона в Младост да потърся въпросния склад, но нищо не открих. Никъде не видях табела, надпис или нещо подобно... Rolling Eyes Дали още съществува или са го преместили? Някой има ли информация? И обозначен ли е по някъкъв начин или е в някой апартамент в блока?

# 426
  • София
Купих си крема Лавандула антиакне. На първо четене, много ми допада. Матира, не изсушава и две пъпчици, които имах зараснаха доста по-бързо, черните ми точки също са намалели.  Shocked Взех го за 7лв. от Варна, тук по сайтовете гледам, че е 4.90лв.  #Cussing out. Да, 2лв. са нищо, но 2лв. на 5лв, са си почти 50% надценка.  #Cussing out Някой да знае магазинче около кв. Стрелбище, в което да има нещата на нормални цени, че искам да си взем аи други неща.  Thinking

# 427
Имате ли проблеми с помпичките на продуктите от серията Био роза? Днес ми се развали поредната - на превантивната антибръчкова грижа, а в шишенцето е останала още една трета. Ще развъртам  всеки път, както обикновено, ама не си е работа това...

На майка ми помпичката се прецака. Моята е ок. За сега  Mr. Green.
Мен ме дразни, че от помпичката винаги излиза в началото малко втвърден крем, който не се размазва и трябва да го отделям.

И двата проблема съм ги имала и аз, за съжаление  Sad. Явно нещо трябва да направят с тези помпички  Thinking.

Kashmir, на пазара Иван Вазов ги има продуктите в едно магазинче, копирам обяснението на Stacked от миналото лято къде се намира  Peace.

Цитат
Значи това е павилион №9 - пише "Парфюмерия и козметика" отгоре. Като излезеш от подлеза, продължаваш напред и завиваш вляво към основната част на пазара. Там /вдясно/ започва една дълга алея, по която има много и най-различни павилиони. Този се намира в началото на тази алея, както писах №9.

Серията БиоРоза я има и в едно магазинче за парфюмерия и козметика зад тази алея, в едно нещо като сграда, непосредствено преди плодовете и зеленчуците.

# 428
  • София
 Laughing Тя май точно на мен беше обяснявла, ама аз така и не се наканих да го потърся.  Embarassed Мерси!   bouquet

# 429
  • София
Днес бях във Халите и видях, че има нов щанд с продуктите на Биофреш.
Беше облепен с тяхното лого и мисля, че само техни продукти се продават
може и да е фирмен щанда. Много бързах, дори за момент не се спрях
и затова не мога да кажа нищо конкретно относно асортимента и цените.

# 430
  • София
Днес бях във Халите и видях, че има нов щанд с продуктите на Биофреш.
Беше облепен с тяхното лого и мисля, че само техни продукти се продават
може и да е фирмен щанда. Много бързах, дори за момент не се спрях
и затова не мога да кажа нищо конкретно относно асортимента и цените.

Има ги всичките серии на Биофреш там, но цените са доста завишени.

Последна редакция: нд, 22 авг 2010, 15:52 от Stacked

# 431
Ползвам розовата им вода-хубава е!Поне не ми пари на очите,за разлика от Българска роза.

# 432
  • София
Биофреш има и във Фантастико - Ст. град. Днес бях там. Имат почти всичко - Биорозата, сериите Лавандула, Олива, Българска роза. Но височки ми се строиха цените в сравнение с тези в онлайн магазините. Преванивната грижа на Биороза беше 25,90 лв., антиакне крема, дневния и нощния от Лавандулата бяха по 7лв.
Аз си взех подхранващия за нормална и мазна кожа от серията лавнадула. Мисля да го ползвам като нощен крем. Не пише да има UV филтър, значи не би трябвало да има проблем да го ползвам вечер.

# 433
И аз мислех, че помпичката е развалена, но един ден реших просто да опитам да я "промия" в чаша с вода и тя се оправи! Сега работи идеално.

# 434
 Здравейте,издирвам телефон на дистрибутор за района Дружба -Младост.Звъннах на даденият в темата (Петър),но се оказа,че звъна в производствената   база на фирмата и в момента нямаше кои да ми даде желаната информация. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт