Какво от туй, че вън вали, в ДОБРИЧ среща се гласи (47)

• 18 615
  • 313
  •   1
Отговори
# 15
привет и от мен и аз да се запиша.за среща щом решите ще ви кажа.а за базара за сега съм с вас макар и с малка помощ Simple Smile Peace

# 16
  • Добрич
Относно заглавието - ок си е ама от утре го дават циганско лято Wink

Няма да се разсърдя на лято, па макар и циганско. Много студ събрахме последните дни  Sad А заглавието - какво друго да ми хрумне посред нощ, докато навън яко плющи  Wink Joy

Базара - чудех се кога някой ще каже нещо по въпроса. Аз, както Мари вече е казала, съм на линия.

# 17
  • Добрич
Здравейте,момичета.
Наистина голям студ събрахме,чудесно ще е малко да се постопли.
Благодаря ви за милите думи относно детския център.. Hug.Останаха малко довършителни неща и ще заработи.Аз ще съобщя кога ще го отворим официално.Иначе за информация ще напиша някои от нещата,които ще се предлагат;
Организация на детски рожденни дни,партита,тържества ;Почасови занимания на деца;Забавни и занимателни игри;Аниматор ;Бодиарт ;Награди; и мн.др..
Чао засега.

# 18
Аааа, Сисе, как ни зарибяваш само Wink...на малки порции...Чакаме откриването с нетърпение.

# 19
Кеми благодаря за темичката!  bouquet    Как е Ванко?
За срещата , ако не ми мине котка път и само да не сме на тренировка, там съм.За базара също. Wink
Аз също се изненадах  , че имаме участник от Добрич в ББ.Не го познавам , въпреки , че ми е почти набор .като гледах визитката и табелата на блока "добротица" казах на майка ми , че ми прилича на Добрич .В интерес на истината едва снощи ми стана интересно предаването.Малко се поотчаях като видях състоянието на Тошко , но се радвам , че не е истинско .

# 20
Ах че хубава темичкааааа!!! Мерси, Борянка!!!

Кеми пусна темата Wink

Хаха  Joy
Знам, ама защо съм си мислила за теб  Joy Не е истина просто, да взема да родя, че съвсем без мозък ще остана  hahaha

# 21
  • гр.Добрич
Стискай да мине срещата и после със сакчето към предродилно.

# 22
Ах че хубава темичкааааа!!! Мерси, Борянка!!!

Кеми пусна темата Wink
Хаха  Joy
Знам, ама защо съм си мислила за теб  Joy Не е истина просто, да взема да родя, че съвсем без мозък ще остана  hahaha
Joy Joy

# 23
Мацки,кога е срещата?
За базара ще помогна с каквото мога [имама време на работата да правя разни неща]
Момчето от ББ е бивш мъж на една братовчедка на мъжа ми[далечна].Той не го познава и аз също,но ако науча новини от свекъра ще клюкарствам  Wink

Отивам да се трудя  Hug

# 24
Добро утро!

откраднах малко кафе от Дидка Mr. Green
За срещата какво ще кажете за сряда newsm78часа е ясен,около 19.00,но къде нямам идея.
feel_u,ще устискаш ли до тогава?

# 25
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на Мама Цоцоланка!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Mari, слагай по едно кафе, че се чудя кое да пия. Mr. Green

Нека всички да кажат, дали им е удобно в сряда.

# 26
Честит рожден ден на Цоцоланка -много здраве, щастие , късмет!
Мари благодаря за кафето!  bouquet
Мен сряда ме устройва -нямаме тренировки тогава ! Peace
За час също ме устройва , а за място нямам претенции. Wink
feel_u кажи на бебчо да почака до срещата . Laughing

# 27
Цоцоланке,честит рожден ден!
Спинки,кафетата са две,че на мен сутрин едно не ми стига Laughing
За срещата,на мен ми хареса в "Бохеми",но не знам дали има музика newsm78

# 28
  • Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЦОЦИ! С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!
откраднах малко кафе от Дидка Mr. Green
Нямам нищо против Mr. Green Joy Така е , като от сутринта са ме грабнали домакински задължения.  Whistling

За срещата в Сряда ще съм на линия Peace. В "Бохеми" на мен ми харесва Peace
feel_u, стискай до сряда Simple Smile

# 29
Цоцоланке, честит рожден ден! Бъди здрава и все така усмихната и лъчезарна!  bouquet

За срещата ме устройва мястото и часа Wink

Общи условия

Активация на акаунт