Какво от туй, че вън вали, в ДОБРИЧ среща се гласи (47)

• 18 615
  • 313
  •   1
Отговори
# 30
Айде и от мен една клюка -  момчето от Добрич в ББ е син на една госпожа от Гоговата градина. Simple Smile   в същото време е и комшийка (имат къща на съседната улица , но не живеят там постоянно).

# 31
  • Добрич
Честит рожден ден, Мамо Цоци!
Много здраве и щастие!

Ако ще се събираме в Бохеми, нека да проверим дали има музика. Бори, можеш ли да провериш?

# 32
честит рожден ден мамо цоци!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 33
Честит рожден ден на Мама Цоцоланка

# 34
  • Добрич
Диде, честит рожден ден!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 35
Момичета, сърдечно благодаря за поздравите ви за 18-годишния ми рожден ден!
Днес има още един повод за празнуване - 16 години бракуване с половинката......

Почерпете се! И още един път - благодаря ви от все сърце! Прегръщам ви виртуално!

# 36
Цоци,страхотен двоен празник!
Пожелавам ти от сърце поне три пъти по-толкова годишнини да празнувате 1dating

# 37
[Ако ще се събираме в Бохеми, нека да проверим дали има музика. Бори, можеш ли да провериш?
Има пиано, но не знам кога свирят на него. През седмицата едва ли. Ние всъщност искаме музика или не?

Цоцоланке, честита годишнина!

# 38
Мамо Цоцоланке, честит рожден ден... на патерица!

Нека животът те дарява с безконечни радости, срещи с приятни хора, усмивки, щастие и нека си жива и здрава да му се наслаждаваш!

Ще предвидя да не раждам до сряда, вече нямам проблем и с подути крака, така че - на линия съм!

# 39

Има пиано, но не знам кога свирят на него. През седмицата едва ли. Ние всъщност искаме музика или не?

Не,не искаме музика.

# 40
  • Добрич
Не,не искаме музика.

Точно  Laughing Искаме да се чуваме нормално. Аз както съм пресипнала, остава да трябва и музика да надвиквам  ooooh!

# 41
Добро утро  bouquet
Момичета,ще запазваме ли маса за сряда или ще разчитаме на случайността newsm78

Алекса,честито ти рожденичка,да ти е жива и здрава и много да те радва!

# 42
Аз ще мина на обяд да запазя. Хвърлила съм око на заличката в дясно от входа. Тъкмо за нас е Wink. Ще запазя за 10 души. Мислите ли, че ще сме повече? Обаче ако има музика в сряда вечер - променяме, нали?

Алекса, ЧРД на Габи! Да е здрава, усмихната и безгрижна! И да свикне по-бързо с детската градина Wink  bouquet.

# 43
Аз ще мина на обяд да запазя. Хвърлила съм око на заличката в дясно от входа. Тъкмо за нас е Wink. Ще запазя за 10 души. Мислите ли, че ще сме повече? Обаче ако има музика в сряда вечер - променяме, нали?
Не вярвам да сме повече,но ако е така мисля,че няма да е проблем да вземем още столове.
И да ,ако има музика сменяме мястото.
Бори,благодаря  ,че поемаш ангажимента  bouquet

# 44
Привет ,най-накрая и аз да седна пред компа и да се отчета пред милите мами:
   Първо да почерпя вече имаме християнче ,кръстих ме Супер Любо точно на именният му ден ,престави се супер без да ревне дори си гукаше с попа заповядайте http://www.snimka.bg/album.php?album_id=265440&pid=7105720
    Второ от днес имам ученик ,тръгнах ме на детска градина и то преминах ме през доста премеждия докато тръгне ,приготвих ме се за 15 септември да тръгва получи един кожен дерматит в областа на дупито и кръста ,хайде у дома две седмици .
   Трето днес имам още един повод за почерпка   ставаме на цели три години  заповядайте   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=265440&pid=7943020

Общи условия

Активация на акаунт