Какво от туй, че вън вали, в ДОБРИЧ среща се гласи (47)

• 18 605
  • 313
  •   1
Отговори
# 60
  • Добрич
anuschka, veselushka 11 , няма ли да се присъедините към срещата довечера?

Не, Боре, не мога, уви.
Всички потенциални гледачи ме изоставиха  Sad. Цялото мъжко войнство от фамилията е на Пловдивски панаир, а от наличните баби, едната е по здравословен проблем извън града, а другата е болна от грип.
Аз се чудя и какво да правя днес, имаме родителска среща в детската градина.  Не искам да ги оставям сами вкъщи да се гледат...

# 61
anuschka, veselushka 11 , няма ли да се присъедините към срещата довечера?

Не, Боре, не мога, уви.
Всички потенциални гледачи ме изоставиха  Sad. Цялото мъжко войнство от фамилията е на Пловдивски панаир, а от наличните баби, едната е по здравословен проблем извън града, а другата е болна от грип.
Аз се чудя и какво да правя днес, имаме родителска среща в детската градина.  Не искам да ги оставям сами вкъщи да се гледат...

Confused сори...
То и аз се праскам, ама отмяната ми ако закъснее много, което не е изключено Rolling Eyes....

# 62
Аз поне не съм родила, Денис вече е добре и ще дойда!  Peace

Краси, дано по-леко я изкарате, всъщност, по-добре да е сега, нали? Няма да се притесняваш!  Hug

# 63
Говорих с д-рката днес и каза , че предаване на зараза от моя страна е изключена.От друг д-р мнението е същото , но  ако някой има някакви притеснения моля да пише , за да не идвам.

# 64
  • Добрич

Говорих с д-рката днес и каза , че предаване на зараза от моя страна е изключена.От друг д-р мнението е същото , но  ако някой има някакви притеснения моля да пише , за да не идвам.
Няма проблеми Краси, поне аз не се притеснявам от нищо Peace.

# 65
  • Добрич
 smile3555 smile3555 smile3555

ВЕНЕРА - ДИДИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ!

# 66
  • Добрич
Здравейте.
Надявам се сте си изкарали хубаво на срещата..ако има давайте снимки Simple Smile)))))))))Много исках да дойда..
Детския център ще бъде отворен днес или утре.Намира се на ул.Райко Даскалов №3/срещу механа "Герана",на гърба на Театъра..оранжево-жълта сграда е Simple SmileЗаповядайте!
чао засега

# 67
Сисе, това е сградата, където преди се помещаваше р.Добруджа или в блок?
Срещата си беше ок...някои продължиха - да разказват как Wink

# 68
Надявам се сте си изкарали хубаво на срещата..ако има давайте снимки Simple Smile)))))))))

Ще кажат - снимки няма, а и коментара се изчерпва само с изчерпателното:

Въобще......определени лица си вдигат наздравици и се веселят, а други си бършем лигите.....Подайте ми следващата салфетка.......

# 69
  • гр.Добрич
Въобще......определени лица си вдигат наздравици и се веселят, а други си бършем лигите.....Подайте ми следващата салфетка.......

Дааа и накрая ни дадоха по едно шотче с мента за свеж дъх.  Mr. Green

Диди-деми, как си днес?

# 70
Надявам се сте си изкарали хубаво на срещата..ако има давайте снимки Simple Smile)))))))))

Ще кажат - снимки няма, а и коментара се изчерпва само с изчерпателното:

Mr. Green
Ми к`во да кажа...снимки вече отдавна не правим...е, ти си си папарак, така че където си - снимки има Hug
Но специално за теб, Цоци и за другите, сериозно интересуващи се...Коледен базар ще има!..Мятайте се Wink....Другото, което е сигурно за тазгодишната проява е, че няма да има скандали, надпревари и тем подобни. С тежки обеци се накичихме....
....пък хилежите от снощи .... Joy...доста бяхме гръмогласни Mr. Green...

# 71

Бори защо и теб ли те боли гълото?

# 72

Бори защо и теб ли те боли гълото?

Не знам, ама Арчелка мълчи днес....
 Mr. Green

# 73
  • Добрич
Е, трябва да се помни откъде сме минали, все пак  Joy

От нас, продължилите, явно на мен се падна честта да напиша нещо. Нищо особено - съвсем културно пихме по едно кафе и си побъбрихме. След това едни си гледаха работата, а други спаха - ежедневие и еженощие  Wink

За базара, гледам Борито се изказала всеобхватно и няма какво да допълвам. Ще действаме с Красито за мястото засега.
Ако някой нещо се сети в движение - идея или каквото и да е, да споделя.

# 74
  • Добрич
Добро утро Hug

Хайде на кафенцето  Laughing
Диди-деми, как си днес?
Дори, засега съм добре, явно е било моментно схващането, ама на мен наистина ми подухваше и то точно на кръста.

Хайде за сега толкова, че отивам да се оправям с децата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт