В мен все още живее прасето, но ще махна шкембето - Дюкан126

• 44 764
  • 960
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, мацки!Днес ми беше първия ден като изключим главоболието се чувствам перфектно.Видях снимките на някой от момичетата които ми дадоха огромна надежда и много се радвам на перфектния ви вид.Желая ви лека вечер smile3524

# 496
  • София
Mацки как мина срещата нищо не казвате

# 497
Жозефа, страхотен резултаааааа-а-а-ат!  smile3501
Един бърз блиц-въпрос от мен? Можели да се пие инка-кафееее, забравила съм.Често вечер ми се допива кафенце а от другото ще бродя като караконджол цяла нощ   afwitch  smile3502   Laughing

# 498
 Hug Добра вечер  Hug
Четох няколко страници назад и аз като Тонито ей тъй се зачудих  newsm78 - това нашата тема ли е ? Я да се стягате момичета  ooooh!
Поздравявам и дружината , с месечинките  Heart Eyes Калпазанки такива , защо ден преди мен сте започнали  Joy ? Нищо , утре ще празнуваме с Дари68  Heart Eyes
Ще се фотам да ви се покажа  Crazy
Горда , Татитчето те е намляскала и нагушкала , но и аз се присъединявам към нея  Hug Heart Eyes
И последно - яд ме  е и искам и аз на срещаааааааа  #Cussing out
П.С - момичета има бутон редактирай мнение , не обръщайте темата на чат / ние чат вече си имаме  hahaha /

Последна редакция: пн, 29 сеп 2008, 22:03 от Nelly#

# 499
Бяла и добра,   Има Фервекс без захар, а от таблетките за гърло също има без захар ( напр. Хексоралетен). Питай в аптеката, този Тайлол, освен че е с чудовищни дози захар, е и извън фарм. норми за активните съставки ( турски е, а  нали сме в Бг , всичко върви ooooh!) Чакаме снимки Laughing Hug

# 500
Здравейте и от мен  newsm51 Вече и аз съм месечинка, от днес newsm44Никога през живота си не съм издържала толкова дълго време на хранителен режим. Много съм горда от себе си newsm47 smile3501За 1 месец - 8кг. , не е лошо, а smile3508Айде продължавам нататък. Късмет на всички и много минусииииииии

# 501
До "ВСИЧКИ" - Лека ВИ Нощ smile3524

# 502
Срещата мина и замина Laughing
Снимки няма  Mr. Green Забравихме си фотото.  :crazy:9 амнезия му се вика Joy Joy Joy
Възхитена съм  от всички: Цоци,Бачи Hug
Аби,Татит,Дания ,Лучи,Дари,Сънче,Танче,Червенокоска Hug
Благодаря за хубавите часове, изкарани с вас.  love001

Последна редакция: вт, 30 сеп 2008, 11:56 от rivela

# 503
# 504
Завижд smile3514 smile3506 smile3516 smile3516

# 505
Здравейте на всички
прибрах се преди малко от срещичката
всичко мина чудесно готино и весело
който не дойде може само да съжалява beer2 cheers Wine Glass smile3546 Drunk

р.р. правихме всички тези неща 
както и това smile3510

smile3534 smile3521 smile3503

лека и усмихната вечер на всички

# 506
Софийското пиле-рибо ядене беше забавно Hug
Прегръщам ви Аби, Цоци, Ривелка, Бачи, Татит, Дания, Люси, Дари, Червенокоска и двете малки сладки червенокосчета
Бачи чак сега се сетих да ти кажа, аз бях с бебето във "Веселото село", трудно е да ме познаеш  Joy
Sun4e на теб накрая малко ти се обидих Tired, намях вереме да коментирам
Кри Hug
Ванеса Hug

# 507

Sun4e на теб накрая малко ти се обидих Tired, намях вереме да коментирам

коментирай моля те

няма да мога да спа сега цяла нощ от притеснение с какво съм те обидила Weary smile3518 newsm45

каквото и да е било не е било нарочно  newsm45

надявам се да ми простиш   newsm20

# 508
  • Sofia, BG
Привет  Heart Eyes

Ех, искаше ми се да дойда и да ви видя, но си знаех, че ще имам много работа днес. Следващия път няма да пропусна  Crossing Arms
Уикенда изкарах при родителското тяло. Всичко се готви според моя режим, разбира се  Mr. Green Върнах се с 200 гр отгоре, но не им обръщам внимание.
Сигурно ще открия топлата вода, като ви кажа, че има голяма връзка между горенето на мазнини и правилното разпределение на водата през деня. имала съм дни, когато улисана в работа и бързане забравям да пия вода и се сещам чак към 5-6 следобед  ooooh! После изгълтвам 3 л наведнъж и на следващия ден - + или задържане  Tired Сега съм си направила режим като на малките дечица и ходя като луда навсякъде с едно шишенце под ръка  Laughing

Танче   love001 разкажи какво ядохте, какво пихте.. някоя клюка.. Whistling

# 509
Прегръщам и целувам за лека нощ всички сладуранки от срещата .
Супер беше момичета! Пак ще го направим ,нали?

Общи условия

Активация на акаунт