Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Могат ли да се изпращат лакове за декупаж по пощата с препоръчана пратка?
Как да създам пукнатини върху обект с помощта на гумичка?
Как мога да боядисам метална кутия за сухо мляко и стъклена бутилка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Могат ли да се изпращат лакове за декупаж по пощата с препоръчана пратка?
-
Как да създам пукнатини върху обект с помощта на гумичка?
-
Как мога да боядисам метална кутия за сухо мляко и стъклена бутилка?
-
Как да направя преливане на цветовете в моите декупажни проекти?
-
Как реагираха участниците в конкурса?
! привет момичета да не си помислите ,че съм ви забравила чета ви най редовно и цъкам като швейцарски часовник. Браво много красиви неща сте изработили. Аз също съм направила това онова ,обаче в момента нямам с каво да снимам . Едни маркови батерии видяха сметката на фотоапарата и сега направо 

КРАСОТА 
Някой каза ли: нов конкурс? 
за снимките. А това със Св.София в Истанбул много ме изкефи 
Купих си хартия за декупаж - гледах клипчета и четох някъде назад че се потапя първо във вода. Много ли трябва да я държа във водата или да я вадя веднага. И трябва ли да боядисвам преди това повърхността - седи ли прозрачна като салфетките 
Някакви преоценени работи продават /поне така изглежда/, но се намират разни хитрости за без пари.

решавайте по-скоро,че ще ме загубите като" състезател" .ако решите по-навреме ще мога да се включа/сега нали се правя на "бизнесМЕН", а също така правя и картички за благотворителния базар, и съвсем ми е кът времето

Аз викам да си поръчаме на дядо Коледа по едно хубаво апаратче
) дето снимат с апаратче 
- ще изръшкам тея дни софийските ТСМ-и
показвам няколко - първата е на неподходящ фон и осветление и макар, че не е лоша - цвета на бутилката е силно променен