Общонационална среща на януарчета 2008!

• 47 828
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 30
Гласувах за април - май месец.Да има децата къде ще играят навън,затворени в голяма зала не ми се струва подходящо.

За мястото - нямам претенции,но като че ли най-подходящо е Трявна или Елена,да е удобно за всички.

За брой нощувки -2,за да може да се видим за по-дълго време.Иначе ние сме 3-ма.

# 31
и аз съм за напролет,а в Трявна наистина е много хубаво и май по-добре да са 2 нощувки

# 32
Ето още нещо, гледам че пак има полянки, зеленинка, а и някакви невисоки цени.

# 33
Това за срещата е чудесно. Ще ми се да е по-скоро, но май по-удачния вариант е април-май. Тогава децата ще са по-големи, времето ще е по-хубаво, пък и организацията изисква повечко време. Но живот и здраве, ние ще дойдем Peace

# 34
  • София
Така..аз се включвам пак. Laughing
Нас ни бройте 4. А за нощувките смятам, че наистина 2 са добре. Нека се организираме за 2, пък който не може и една да дойде пак бива. Peace
Наистина си мисля, че трудно бихме се организирали за кратко време, това си е галимация. Но пък ако има някой сериозно да се заеме може и да успеем. Който иска да дойде сега, който не иска...напролет. Mr. Green
Чифлика...абе нещо много малко легловата база чета. Rolling Eyes То само и половината не може ни събра. Grinning Трябва да е нещо по-голямо. Peace

# 35
  • Карлово
Ей на това последното дето Фили го е дала изкарвам и цяла седмица!  Heart Eyes Иначе абсолютно си права, че накрая бройката ще е рехава, дано да грешим все пак

Аз също за два дни.
Боян/мъжа де/ го информирах, естествено е съгласен Peace
Брой-4 човека, легла двойка или тройка, няма проблем, Мартина може и на самостоятелно легло да е, може и при мен. Добре е да се уточнява и това, защото някои с по-големи деца ще искат стая с повече легла.

# 36
Мъжът ми много се зарадва на идеята за среща и каза, че задължително трябвало 2 нощувки - едната пияни жени Simple Smile , а другата - пияни мъже Simple Smile

# 37
Хаха, това го одобрявам от раз Grinning

# 38
  • София
Гласувах за напролет, защото си дадох сметка, че организацията е огромна и защото се надявам по-малко дечица тогава да са болнички.

И аз съм на мнение, че е по-добре да сме на едно място. И без това ще ни е трудно да се съберем. Едно дете ще трябва да се приспива, друго да яде, на трето да му се сменя памперса докато други мами са "свободни" от такива задължения - нека поне ни бъде лесно и бързо да се придвижваме до сборния пункт.

Исках мястото да е тествано, защото ни се случи веднъж с 6 месечната Ева да попаднем на чудесно според снимките и описанието в интернет място. Но в действителност се оказа, че топлата вода се осигурява от бойлер на дърва, които трябва първо да си нацепим, и да си ги напалим  Mr. Green А из всички стаи пъплеха доста големи мравки и паяци.

Та най-сложната задача май е да издирам място:
 - с много стаи с различен брой легла (май са от 1+бебе до 4+бебе);
 - с необходимият минимум удобства за бебета (според мен ток, топла вода, да е чистичко, допълвайте ме);
 - цена, която да удоволетворява повечето от нас;
 - място за където да се събираме;

Ясно е, че много хора могат да отпаднат до тогава: не знаем още кога ще е, свободни ли ще сме ние и мъжете ни, здрави ли ще са децата.

И е ясно, че на финала ще има и недоволни, затова е важно да тръгнем с положителна настройка!

# 39
Мия, първият линк, който дадох, за Усоето, е тествано точно от такава форумска сбирка.
Има различни стаи, според нуждите.
Има място, където да се събираме всички и да хапваме.
Има голямо място за игра на децата-малки и големи.
Цените на този етап са нормални.

Та така, нека първо уточним кой месец предпочитат всички, после да търсим място.

# 40
  • Карлово
Фили, аз съм го пропуснала Усоето на първо четене, сега го видях, наистина изглежда добре  Peace А какви са цените приблизително?

# 41
Последно, от май месец:40лв двойна, 50лв апартамент.Единичната не знам колко е.

# 42
На мен също ми допадна идеята за Трявна. За съжаление на хотел не съм била, защото имам роднини, но градчето е чудесно. Усоето също е добра идея. Смятам такива местенца за по-подходящи отколкото някой градски хотел в Търново например. Предлагам като се откроят3-4 по- предпочитани предложения отново да подложим на гласуване. На Чифлика съм ходила. Комплексчето не е лощо, но мястото не е особено атрактивно и два дена просто няма какво да се прави там....

# 43
  • Карлово
Фили, ти ли си била там на среща? Ако да, дай снимки да погледаме. Цената мисля, че е разумна.

# 44
  • София
Абе знам си аз, че сте печени и ще измислите някое суперско местенце  Hug

И аз го бях пропуснала Усоето  сигурно защото е последен пост на страничката  Embarassed

И други предложения чакаме  Whistling (аз като един търтей)

Общи условия

Активация на акаунт