Общонационална среща на януарчета 2008!

• 47 828
  • 1 296
  •   1
Отговори
# 90
Аз само да ви кажа,че Балювата къща не я препоръчвам,защото се намира в непосредствена близост до влаковата линия.

# 91
Аз съм с две ръце още отсега за Усоето!

И на мен много ми хареса това местенце.

# 92
  • Варна
Хайде и аз да се включа, прави сте по-добре напролет, наистина ми се искаше да е по-скоро, но няма да успеем с организацията.
Прочетох малко по диагонал, че ми е спи вече.
Аз лично смятам, че трябва да е в цивилизацията, прочетох някъде  за нещо където нямат обхват телефоните, моя съпруг и с пушка не мога да го закарам ако телефона му неработи Twisted Evil
Мисля, че е по-добре да няма басейн за да спестим непрестанното тичане, все пак април-май едва ли ще става за плаж.

Принципно съм за  2 нощувки, и сме 4 души.

За Усоето да кажа, че собственика ми направи доста лошо впечатление, миналата година си бяхме резервирали там с още две приятелски семейства, и малко преди да отидем ми се обади да ми каже, че може да отидем ,но един ден по-късно защото имал голяма група гости и нямало как да ги изгони, пък заради нашата резервацийка от 3 дни неможел да изтърве голямата група. #2gunfire Тъпо ми стана...Булгаистан, четох после по форумите, че бил голям селянин, имал и други подобни изцепки.

# 93
За Усоето да кажа, че собственика ми направи доста лошо впечатление......................

Е, то ние ще бъдем доста голяма група, тъй че едва ли ще ни отсвири по тоя показател. Mr. Green

# 94
  • Карлово
За Усоето да кажа, че собственика ми направи доста лошо впечатление......................

Е, то ние ще бъдем доста голяма група, тъй че едва ли ще ни отсвири по тоя показател. Mr. Green
Голяма група с ДЕЦА! Което за някои е по-лошо от мъничка групичка. Сещам се как миналата Коледа си търсехме заведение да празнуваме форумските деца в Карлово и никъде не ни искаха Crossing Arms

# 95
  • София
Май ще трябва да привикваме управителите на събеседване, преди да изберем  Wink

Истина е, че на някои ще им бръкнем в червата с тези дечурлига  Tired

# 96
  • София
Май ще трябва да привикваме управителите на събеседване, преди да изберем  Wink

Истина е, че на някои ще им бръкнем в червата с тези дечурлига  Tired
В крайна сметка нали си плащаме,няма те да ни черпят така че ще ни изтърпят,та дори и с облекчение да отдъхнат след като си тръгваме Simple Smile

# 97
Така е, слънчи, хич не мисля да се кахъря на кого колко му пречат децата ни.

# 98
  • Варна
Така сега ще си кажа мнението за всеки предложен комплекс...не че някой ми го иска, ама нали трябва да има обсъждане

Усоето-съм си го казала
Чифлика-много яко място, но има басейн
Хотел Сезони-много хубав хотел, струва ми се че е по-скоро насочен към конференции, тиймбилдинги...не видях да има двор
Хотел Трявна-определено не ми хареса.
Бръшлян-ей този ме радва много, обаче не знам с наше щъкъщи деца на този терасовиден терен как ще е?
В Зограф - не видях също двор
Фамилия - не е лошо, пак не виждам двор
Ралица-много изискан, горко им ако отидем там, след това ще е нужен ремонт, пак няма двор
Марагидик-ей това е мястото до тук което отговаря на моето виждане, обширно, просторно, има трева бол, има и басейн но не е само той, и цените са добри
Имението - също като горното
К-кс Чакали-също е добре откъм простор, а и хубавото е че не е много голям и ако се съберем достатъчно ще го напълним и ще сме само ние.
Боаза - с този големия басейн....не бих рискувала
Балювата къща - не ми харесва, двора е никакъв

Да обобщя аз съм ЗА
1.Марагидик,
2.Имението,
3. К-кс Чакали

# 99
  • София
Хайде и аз пак. То като гледам май още от сега се знаят тези дето ще дойдат....тези дето пишат редовно в темата. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
За басейна и аз съм на мнение, че с по-големите деца ще видим зор. Моя може да не иска да се къпе но да плиска водата 100%. Така, че наистина ще е трудно с басейна. Но...пък трудно вече може да се намерят места без. Именно това до някъде е атракцията - басейна. По мое мнение Трявна е хубаво но май не особено подходящо, там няма такива уединени, заградени места. Повечето са в града и не така обширни. Града е чудесен но пък къде да го обикаляме с децата. Rolling Eyes
Ето още едно място:
http://www.uzana.com/index.html Не е заградено но за сметка на това там поляни за тичане бол и коли няма в движение особено. Невероятно е там. Не като хотелска част а наоколо. Поляни...поляни...поляни....А и хотела си го бива де.   Simple Smile

# 100
Хайде и аз да дам едно предложение -http://www.hotel-yaev.com/galleries/garden/, но си мисля, че от Варна ще им е малко далече, но пък от Пловдив е на една ръка разстояние  Grinning Не съм ходила лично, но ми е много похвалено от приятели, а и градината изглежда страхотно.

# 101
Хайде и аз да дам едно предложение -http://www.hotel-yaev.com/galleries/garden/, но си мисля, че от Варна ще им е малко далече, но пък от Пловдив е на една ръка разстояние  Grinning Не съм ходила лично, но ми е много похвалено от приятели, а и градината изглежда страхотно.

Аууу, това местенце изглежда приказно  smile3521....никога не съм го срещала в нета, нито пък някой ми го е казвал smile3512
А за дечурлигата и неудобството на хотелиерите, хич не ме е грижа, а има и нещо друго....те дават мило и драго да се консумира в заведенията на хотелите им, и гостите да си оставят паричките пак при тях, а мисля, че при нас това е почти гарантирано  Thinking

# 102
Даааааа и на мен ми хареса последното предложение. Аз бях го срещала някъде из нета. Това не се ли намира някъде до Карлово??? Ако е да, дали наистина няма да е далеч на мамите от северна България??? А иначе изглежда перфектно!!!

Илянчето, аз само за инфо да ти кажа,че има в Сезони двор, по-точно място за отдих,игри и т.н и то доста голямо,но за съжаления в близост има и басейн.

# 103
  • Карлово
Не!Не!Не! Това е на 5 км от Карлово и определено не става за деца. Има басейн, обслужването е под всякаква критика, мога все лоши работи да ви кажа за него. То ако ще е там, по-добре елате в къщи, двор пригоден за деца, барбекю за родителите, винце и ракийка домашно производство hahaha

# 104
микки, ами така кажи, де Mr. Green
За какво изписахме до сега 5 страници Grinning
Ето как лъжат снимките, и на мен предложението на анджи ми хареса, но щом казваш, че не става-не става.

Общи условия

Активация на акаунт