КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 84 558
  • 1 188
  •   2
Отговори
# 1 050
Може, разбира се, че може Hug

# 1 051
# 1 052
Евала за ентусиазмът на всички!!!
Аз пък не мога да се включа с произведения, но пък набрах богати приятелки да ходим на шопинг!!!  Grinning Grinning Grinning

# 1 053
Евала за ентусиазмът на всички!!!
Аз пък не мога да се включа с произведения, но пък набрах богати приятелки да ходим на шопинг!!!  Grinning Grinning Grinning
а, е такива думи искам да чувам от днес нататък във следните градове на България:
Видин
Русе
София
Бургас     
Г.Оряховица
В.Търново
Пловдив
освен сръчните ръчички, които ни помагат, огромна помощ ни оказват и всички онези, които идват и си купуват от тези красоти, Благодарим на всички
сега се чух с Русе, базара върви, не са разпродали всичко още първия ден, но аз смятам, че са излишно скептчини и имат още цели 4 дни на разположение
така че - който има близки и познати в Русе - да ги покани на базар и да помогнем и на русенки да продадат всичко и да има парички за децата Hug

# 1 054
  • последна надежда
Здравейте,
мойто домочадие ще пътува в провинцията при свекъра, така че ще мога да се включа като продавачка в неделя  Hug  Ако още е в сила поканата  Embarassed

ПП Така ще затворя кръга творене, опаковане, продаване  Laughing

# 1 055
Банда,гледам часовника,смятам,ама часовете до събота в 8 са ми много малко ooooh!дали утре някоя от вас не се чуди кво да прави Mr. Greenта ако и е много скучно да вземе да ми дойде на гости PraynigЕй яко го закъсах Sick
Аз продължавам Mr. Green
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=292917&pid=9346433 -от тук до края
Искам и специално да благодаря на всички момичета от темата за гоблените,които не стига,че ушиха и рамкираха гоблените си,но и парички ми дадоха за децата.

# 1 056
добро утро момичета,и при мен вече започва предсатртовото броне.....утре по това време ще е базар!!!!!!!

# 1 057
Здравейте,
мойто домочадие ще пътува в провинцията при свекъра, така че ще мога да се включа като продавачка в неделя  Hug  Ако още е в сила поканата  Embarassed

ПП Така ще затворя кръга творене, опаковане, продаване  Laughing
разбира се  Hug
в неделя в 9 те чакам в МОЛ-а
пием кафе и продължаваме

# 1 058
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Сръчни и невероятни жени   bouquet ако сте изработили нещо, което не сте успели да го изпратите до сега за някой базар, с радост ще приемем всяка една помощ за базара ни във Велико Търново на 20 и 21 декември....има още време до тогава!
Благодаря на всички   bouquet , които до сега ни покрепиха и помогнаха, че както е казала  bozgounova вече е започнало предстартовото  броене за базара ни в Г.Оряховица

# 1 059
Сръчни и невероятни жени   bouquet ако сте изработили нещо, което не сте успели да го изпратите до сега за някой базар, с радост ще приемем всяка една помощ за базара ни във Велико Търново на 20 и 21 декември....има още време до тогава!
Благодаря на всички   bouquet , които до сега ни покрепиха и помогнаха, че както е казала  bozgounova вече е започнало предстартовото  броене за базара ни в Г.Оряховица
Аз съм направила малко неща за Велико Търново, но не ми писаха къде да ги пратя, може ли на лични да ми пуснеш адресче  Peace

# 1 060
  • последна надежда
Чут Чут, ще дойдем в събота с детето като купувачи, а в неделя само аз като продавач.
Агитирах колегите и те ще дойдат да пазаруват.

Гудзи съжалявам че няма да мога да ти помогна, но имам много работа в офиса   Sad .

# 1 061
  • София
gudzy, писах ти на лични.

# 1 062
Току що една дама говори по радиото за вас. Но не успях да я позная  Embarassed
Жената си каза името, ама не го запомних  Embarassed Embarassed
Задължително ще дойда утре на шопинг. С друго не можем да помогнем.

# 1 063
Моите искрени възхщения към това с което се занимавате.  bouquet  bouquet  bouquet

Днес минах през площада в Русе и разгледах чудесата който сте сътворили. Надявам се хората да ги оценят, заслужавате го  bouquet

# 1 064
момичета понеже си тръгвам, а вече треска ме тресе за утре, искам още веднъж да благодаря на всяка една от вас, за всичко, което сътворихте за да ни помогнете. Да ви благодаря, че ни приемате на сериозно и ни вярвате, да ви благодаря, че отделихте много време, енергия и сили, за да имаме утре най-красивите неща на земята.
Всички вие з анас сте скъпи приятели и съмишленици и ние сме ви безкрайно задължени  bouquet

искам да отделя едно редче за едно момиче, което отвори дома си за нас, раздаде времето си за нас, улесни ни по възможно най - добрия начин, нагърби се с най - трудната и основна част по базара и просто е една страхотна приятелка - Верче, Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт