КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 84 616
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 120

фигурки за елха - всякакви, мънистени, от тесто солено, дървени - кой беше правил, канадските мами май? Rolling Eyes,

Аз, аз, като съм с две леви ръце, поне дърво мога да рисувам/оцветявам. За съжаление все още няма нищо коледно по магазините. Първо трябва да мине Хелоуин и тогава. В момента съм в период на изчакваме, че и тези дървенийки, които пратих (http://good-times.webshots.com/photo/2677589210060628980bOCmnS), вече не ги продават. А и не са никак коледни, но се надявам все пак да се продадат. Иначе съм се запасила с бои и мерак, само да ми хареса нещо дървенко. Очертават се 2-ма приятели, които ще се прибират за Коледа и се надявам поне по единия да пратя нещо за базара.
А знае ли се вече кога ориентировъчно ще е базара?

Ооо, Снежи, аз имам 2 твои дървени фигурки от по-миналата година и много си ги обичам и харесвам.

Аз съм от пазаруващите само, успех момичета и тази година ! Simple Smile

# 121
  • Sofia - TelAviv
Леле, Петушка 63-жестоки неща!   #Crazy така станах! Искате ли да пратя шишенца?

Скорпи, я кажи какво пиеш, че ту пишеш с чужди никове по другите теми  smile3534, ту нещо не довиждаш в тая  Mr. Green  Шишенцата са на Гудзи-то  Grinning  не на Петушка.

Сега за назидание smile3521 и оправдание, ни кажи тайната за вашата нова линия в Коледните творения от естествени материали  Joy

Гудзинка да те ядосваме по-често значи, че я гледай как твориш под напрежение  newsm51

# 122
  • In the jungle out there..
Купих си торбички от магазина на пазар Димитър Петков, shoshkata, благодаря  bouquet! Сега  ми кажете къде продават свободно време Mr. Green

# 123
  • гр.Добрич
kalaza, би ли показала торбичките какви са?

# 124
Хартиени торбички за подаръци от кафява амбалажна хартия си купих,

2 размера по 25бр ми излязоха към 10 лв, а по-напред в темата съм показала какво ще ги правя Simple Smile

# 125
  • гр.Добрич
Благодаря ти, до месец ще имам път към София и ще потърся магазина.

# 126
kalaza какъв размер са торбичките и имаше ли и др.размери в магазина.много ме заинтригува с тях.благодаря ти предварително  bouquet

# 127
Копирам проучването на Шошката, че аз не си направих труда да запомня...

20-8-24, 25 бр., 4.80лв
28-12-33, 25 бр,. 5.80лв
33-16-37, 10 бр., 2.30лв

Това е за кафявите, има и цветни, но са по-скъпи, 30-60ст. според размера Peace

# 128
Записвам се да се мотивирам
(За великденския пропуснах  Embarassed Додето си събера черупките, .... па да ги боядисам и да ми остане време да ги направя за свещници и ..... за мои ужас базара минала аз си мислех, че имам още една седмица време  Confused)
Та от сега се оглеждам за пръчките на каталпата (с които лани се включих) и тези черупчици грижливо прибрани в мазата  Whistling
И хич няма да се разсърдя ако и мен ме включите към искащите клечки за сладолед  Praynig

# 129
  • Варна
Ще се включа към русенския базар тогава. Peace

По вашите наблюдения по-големи или по-малки картички се купуват повече?

# 130
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Тedy   Mr. Green те клечките за сладолед идват от Троян, а тази дама ,която ги има е от Габрово,мога да и кажа и да ви свържа за да е по-лесно за тебе,но ще ти пиша вече на лични!Благодаря за миналогодищната ти помощ за нас   bouquet и тая година няма да се разсърдим на помощ, че ще правим базар и в МОЛ-Търново два дни и после в Горна ooooh! и ще ни трябват по-вече сувенири от миналата година! Hug тия дни ще пусна снимкии на моите творения

# 131
  • край Дунав
Леле, тая година сме хвърлили око на всички видове МОЛ-ове  Laughing
Karol-че...не ме бъзикай, разбрах си аз грешчицата, ама си трая така:  SickТрябва да се объркват нещата, за да се оправят после-това е  Naughty  Ние ще творим нова модна линия за Коледа и още не сме й дали наименование-затова си траем!Като едни жени на средна възраст вече/някои от нас/ имаме нужда да покоряваме нови висоти/ама го казах.../-по тоя повод-каквато глупост се сетим-това ще пробваме-ама ще е яко  Peace
 Ренюга има доста бурканчета от пюрето на бебока Денис и в нашата тема питаше дали да продължава да събира от тях.Ако има нужда някъде й пратете на лично адрес и ще пратим колетче1 Аз пък имам малко бурканчета от нес кафе Якобс голд-с капачки и т.н.-къщо стават чудесно-пишете да пращам дорде е време  Hug

# 132
Момичета, аз си купих дървени шпатули за гърло от санитарна аптека - 4лв за 100 бр  Peace Има и пластмасови, но са по-скъпи. Май  са по-дебели от клечките за сладолед, обаче  newsm78

# 133
  • Бургас
Ако не ни мине котка път и в Бургас ще има Коледен базар и ще бъдем много, много благодарни за всякаква подкрепа. Доста сме ентусиазирани от успеха на Великденския..
Момичета при нас има малко останали рамки от дамата от Габрово /Сплитка/, които са направени от клечки за сладолет, не са продадени поради някакъв дефект или нещо такова, но са боядисани в различни цветове, ако на някой му трябват мога да пратя Peace

# 134
  • Пловдив
Днес си купих червена и бяла панама. Свалила съм си от нета няколко схемички и почвам да шия миниатюри за картички. Майка ми обеща да ми помогне. Нямам представа колко ще успея да направя, че още ходя на работа, а и малката доста ме ангажира но колкото, толкова. Ще следя темата с интерес. Много интересни идеи видях в нея.
В тази връзка едно питане към пловдивчанки. Моля накой ако е виждал по-големи листове двустранно отпечатана хартия да ми пише. Трябва ми пак за картички. Тази с формат А4 от Офис 1 не ми върши работа.

Общи условия

Активация на акаунт