КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 84 611
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 150
Djasta скоро имам рожден ден http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5411464 Laughing Laughing Mr. Green  bouquet
уф чета и не знам кво да пиша, пак почнахте със страхотните неща
Гудзилка, Викто ми е болен, ако до другата седмица се оправи, започваме да те посещаваме съботно неделно Hug

# 151
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Гудзито,приготвила съм ти освен многото миди, и много бурканчета - много работа ни чака пак Mr. Green

Момичета,както винаги - творите страхотни неща Hug Hug Усещам поредната ,красива Коледа Grinning/ постоянно си ползвам всички неща,накупени от базарите ни, и ми едно такова мило Flutter/

# 152
Момичета, стархотни неща сте показали  Hug
vst_80, благодаря много за линка, мислех да ползвам играчки (топки) за елха. Ще видим дали ще се справя  newsm78

# 153
Много благодаря,мили,момичета за хубавите думи Hug  bouquet Hug
rut ,много ти тенкю,идвай когато искаш само,ако си с малката свиркай,че все сме болни Confused
shoshkata,нали си знаеш Heart Eyes
Дидк@,по добре мажи с лепилото само върху салфетката и ако нямаш лак мини отгоре всичкото с Ц 200 newsm78
vst_80,maika mu na titi,продължавайте все така да правите красоти Hug
Джастич,както винаги поредните шедьоври  bouquet,само да ми кажеш релефчето кво е newsm78А ако знаеш колко щях да направя,ако не ми беше болно детето ooooh!
Каринка,ами то Гудзи си е на галено от гудзила,ама с правописна грешка JoyБрат ми до ден днешен си ми вика Гудзилке Crazy
Криска,Мери,чакам ви с удоволствие,само да ми е здрав Никчо,че иначе ще трябва без деца да идвате Rolling EyesИскам ги бурканчетата,щото имам в плана за изпълнение 30 бройки да направя,а имам има няма 10 Blush

# 154
Аз не мога да отворя линка на vst_80  за магазина, ще трябва да се поразходя по Симеон. Много ми харесаха тези парцалени топки и ми се ще да се пробвам с тях.

Е какво сега, трябва да купя нова дрешка на Гудзила ли?  Joy

Аааааа, Чут Чут, не така, хич няма да е честно  Naughty  Аз от кога ухажвам Джастушката, ама пусто не поддава  Wink  Ама ако все пак реши да те зарадва за рожденния ден, ще ми пуснеш ли малко и на мен, за една седмица поне  Praynig   Laughing

Джастуш, пак си много оригинална с това пънче  Peace

Много ми харесаха подложките на  maika mu na titi

Гледам, че Гудзила вече се е включила. А, значи нищо няма да й купувам  hahaha 

# 155
 shoshkata    адреса е  ул.Цар Симеон 90, Магазин Рая  Peace Като тръгнеш от Халите към Лъвов мост и вървиш от лявата страна, първата пряка след спирката на трамвая, покрай една банка в ляво, само напред и ще го видиш. Има голяма табела.

# 156
Мерси   bouquet  Още днес ще го посетя  Peace

# 157
Тук да се намеся и аз, имам разни неща ама нямам нет за да ви ги покажа! А ако не мога съм на базара  Simple Smile

# 158
Апаратчето ми вкарва зелен цвят в снимките, засега не мога да ви покажа какво съм направила - свещници, чорапчета, играчки за елха, обици с елхички и картички - по няколко броя. Когато мога ще ги снимам, а междувременно продължавам да правя.

Искам да ви питам нещо. Дъщеря ми ме гледаше, когато ги правех, обясних и каква е целта и тя с ентусиазъм се зае да помага - да апликира и рисува. Но категорично ми отказа да прави каквото и да е на коледна тематика, прави само къщички. На въпросът ми защо отговори: "Всяко детенце да си има дом"... Конкретният ми въпрос към вас е - мога ли да използвам по някакъв начин тези къщички (много са големи за картички)? Какво да направя от тях, така че да може да се предложи на пазара?

# 159
  • зад кестените
Мили моми4ета направили сте много красиви неща .И аз искам да у4аствам в Коледния базар.Едно време като дете си маисторях разни фигуски от солено тесто.Сега бих могла да направя играчки за елха.Какви са условията участие при вас.

# 160
желание е едиснтвеното условие
и сувенирите да са готови поне седмица преди базара Hug Hug Hug Hug Hug
Мамутче нека апликира детето, снимай после ако можеш, да мислим какво можем да направим с нейните къщички 0 може пък да ги пратим поименно с пожелания на децата в домовете
нека твори детето Hug

# 161
Днес тормозих Гудзила и й казах, че като гледам вашите красоти се депресирам и се отказвам да участвам  Crossing Arms 

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=290052&pid=8165540

# 162
Намерих схема за шиене  плюшен пингвин. Много е сладурски

http://www.free-penguin.org/downloads/TUX_pattern_0.6_a1.pdf

# 163
  • зад кестените
Добърве4ер моми4ета .Докато вървеше Биг Брадър направих няколко гълъб4ета от солено тесто. Посъветваи те ме след като исъхнат да нашаря ли или да ги оставя бели4ки.

# 164
Добърве4ер моми4ета .Докато вървеше Биг Брадър направих няколко гълъб4ета от солено тесто. Посъветваи те ме след като исъхнат да нашаря ли или да ги оставя бели4ки.

Дай да ги видим!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт