КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 84 580
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Започнах да правя от макаронените ангелчета - лепя със сил. пистолет (от маг. за 1 лев), после боядисвам със спрей (златен и сребърен), отделно купих дървени топчета от "Всичко за мартениците" с нарисувани оченца и устичка, но още не съм ги залепила. Та въпросчето ми е: дали ще издържи силикона или да лепя с нещо друго, какво ще ме посъветвате  newsm78

# 226
Ето няколко неща от мен:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=293599&pid=8350011
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=293599&pid=8350015
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=293599&pid=8350019

Ще има още свещници и играчки, ще ги кача когато са готови. Също и магнитчета, но и те не са довършени.

Малко не ми стига времето - на малчо му никнат зъбки и е все на ръце, а щерката е болна и вместо на градина е у дома. Помага ми детето - оставих я тя да боядиса играчките и 2 дни после чистих червената боя от къщата и ръцете и, а върху играчките почти нямаше  Laughing  Joy

# 227
всичките ви неща са страхотни
аз последно реших - ще правя кибрити с макарони ( бабуляяяяя, с какво да ги оцветя и залепяяяяя) и късмети
и ще помагам на Гудзилка акрилка Laughing

Гривнички няма ли да правиш пак?  newsm78

# 228
Мили млади дами, два-три дни чакам отговор за "кукления театър". Свързано е с външни хора и ми се иска да знам има ли смисъл да започвам.

# 229
Бабуля не съм прочела, отивам да те търся ко си писала и отговарям Rolling Eyes Embarassed
Теди никой не ги хареса моите гривни а толкова им се дзверих Confused
Мамутче - всичко е невероятно Hug
к савова ще издържи силикона Hug

# 230
Бабуля видох, пропуснала съм извинявай - ми......един на Вики да наприш, нали е с внучето ти на една дата,м?М?
прекрасно е - и за базара и за домовете, ако отием при децата с приказка и театър ще паднат от кеф Hug

# 231
Страхотни неща! Аз още се чудя с какво да се включа.

# 232
привет,сръчни момичета  bouquet
бабуля,кукления театър е чудесен Hugчудя се кога ще успееш да го направиш,та той е обемен и иска доста време newsm78,но съм сигурна,че децата много ще се радват на представленията,които ще се изнасят на него Hug
от мен една порция мини картички/направени са от 1 брой салфетка,но нямам повече/.ако на някой му се намира такава /тя е еднопластова/може да прехвърли насам Laughing
http://media.snimka.bg/1052/008359083.jpg

# 233
Снощните ми напъни за свещник:

# 234
 mery_poppins1 а какъв е картона, който използваш-по-плътен, или по -рехав?

# 235
Дидка, свещника е невероятен. Аз тъкмо се чудех дали свещници с детски мотиви ще се продават.  Нямам такива салфетки, затова разпечатвам картиниките на картона, който залепям за сидито, после оцветявам и лакирам. За сега съм готова само с един, но фотоапарата ми е на ремонт, така че по-късно ще  покажа снимки.

# 236
попи,белия картон е на листа А4 от 160 гр.деля го на две.
цветнияк картон е доста дебел и е на големи листове 100 х 70 см-плътен и седи на ситно райе  .
намерих бял картон А4 на 220 гр,но е доста скъп и много гланциран и се съмнявам ,че може картинките да се разлепят от него.

# 237
  • София
Искам да ви поздравя за изумителното творчество и ентусиазъм, които кипят в тази тема!  bouquet (като ценител, но не и творец!) Rolling Eyes Отново да задам въпроса - има ли някой нужда от материали или по-скоро, пари за материали?? Ако да, много ще се радвам да помогна - пишете ми на лични!! Simple Smile

# 238
  • Варна
Чут Чут днес като ги носих до работа за да ги снимам, паднаха крилцата на средното ангелче
Който ги е правил миналата година, може ли да ме посъветва с какво да ги лепя  newsm78 да не се развалят преди да са стигнали до базара  Sick

# 239
  • Пловдив
аз вечер творя, но все още нямам нищо за показване .... в момента разучавам как най-бързо (за да мога да направя голямо количество) да шия звездички, лунички, камбанки, сърчица и прочие от плат, така че да се получат  играчки за елха. След това ще вадя шевната машина ;o)
devilkin, и аз имам интерес към тия играчки от плат, моля дай малко инфо ако си открила такава. Основно се интересувам от "кройките", които се ползват. Струва ми се бях гледала някъде списание с такива фигурки, но спомена ми е много бегъл. Аз в къщи имам една подобна, направена от наполовина от червен, наполовина от зелен плътен плат. Днес се разтърсих по магазините, червен харесах, но на друг цвят не можах да се справя. Гледах и подходаща вата за попълване ... надявам се да ми остане време да реализирам и тая идея.

Който ги е правил миналата година, може ли да ме посъветва с какво да ги лепя  newsm78 да не се развалят преди да са стигнали до базара  Sick
Има един вид санитарен бързосъхнещ силикон в тубички, ползвах такъв за да закрепям мъниста върху продухани яйца и стана доста стабилно, може да пробваш с него. Много сладки ти стават ангелчетата!

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 17:19 от Linkata

Общи условия

Активация на акаунт