КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 84 808
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 60
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Сплитка ще пише довечера,сега е на работа, каза че има клечки от сладолед!

При нас невървят плетените шалове и шапки,може би защото на всички тукашни граждани родните им места са в съседните села ,които са отдалечени от града от 5 до 50 км най-много  Mr. Green и има кой да плете подобни неща  newsm78

Но всичко останало си вървеше като топъл хлаб, а сега сме намислили да превземем и МОЛ в Търново та всяка помощ ще ни е необходима !  bouquet Благодаря предварително на тия ,които изработят и изпратят нещо за базарите ни в Горна и Търново!

# 61
Чут Чут да правя тогава и тази година метлички, щом са се харесали  newsm78 Аз не смея да се захвана с нищо от миналата година, че незнам кое се е продавало  Embarassed

# 62
vst_80,ти квото и да направиш ще се продаде Hug
Аз съм ти фен,даже и майка ми ти е фен и си купи твои неща на Великденския базар PeaceСмело си твори и после знаеш къде да ги пратиш по усмихнатия татко Mr. Green
Честно да си призная и аз съм в чуденка от кое по колко да направя newsm78

# 63
Чут Чут да правя тогава и тази година метлички, щом са се харесали  newsm78 Аз не смея да се захвана с нищо от миналата година, че незнам кое се е продавало  Embarassed
всичко се продаде
само кутиите със снежковците - две от тях се бяха малко смачкали и не можахме да продадем, всичко друго се разграби Peace

# 64
gudzy  Hug  bouquet благодаря! Да ме похвалиш ти, дето правиш такива красоти, за мен значи много  Peace А усмихнатия татко ще е, няма кой друг  Wink Добре, че е той да ми угажда - милия вече знае всички магазини за художници,  опаковки и всякакви джиджавки  Laughing
Леле, как само ме зарадвахте тази сутрин  Embarassed Значи ще действам, дано да успея да намеря и аз достатъчно време  Peace

# 65
  • Русе
Еееех, най-после любима тема и любимо време от годината HugИ аз съм натворила някои нещица, които ще бъдат за Русенският базар като станат малко повечко ще покажа Laughing

# 66
  • Севлиево
О значи мога да барна някой шал ей тъй между другото или някоя снежинка. Много благодаря за информацията, мисля че и за другите е била полезна.  bouquet

# 67
  • Sofia - TelAviv
Здравейте и от мен! Аз незнам дали ще се включа тази година, защото нещо времето не достига, но пък ще гледам да подам една ръка на Гудзи-то  Mr. Green 
От миналата годи се сещам че не достигнаха фибите с плетени цветенца и щипките с разни човечета. Овен това топките за елха които имаха оплетени на една кука дрешки се разграбиха много бързо. Магнитчетата с форми на елхички или джуджета същ се харчат добре. Хартиените късметчета за баницата, както писа Чут Чут също бързичко се разпродадоха. От картичките , тези с бродериите и квилинга бяха ХИт и също не останаха. За коледа вървят много и свещи и свещници, всякакви големини и видове. Някой беше направил чаши за вода с декупаж с детски мотиви и също много бързо се изкупиха за подаръци.  Ами това е което се сещам, ама със сигурност забравям много неща от разнообразните творения.  Peace

# 68
Здравейте и от мен.
Имам готови около десетина шишета за базара, но се колебая дали са подходящи за Коледа. Ето от тук: http://picasaweb.google.bg/borislava.doncheva/TpmtcE#5251797597818820754
до тук: http://picasaweb.google.bg/borislava.doncheva/TpmtcE#5251798548653409858
Някои се повтарят, но не съм снимала всички.
Иначе съм събрала много "материал" от пътуването и започвам да правя Коледни венци за украса на масата. Ще снимам и ще покажа.
Имам и въпрос за ангелчетата. Да правя ли и тази година или няма смисъл?

# 69
О бабче аз съм фен на рисуваното ти стъкло
и виж как напомни за венците - и те много вървяха Hug

# 70
Чут Чут , бутилките са си наречени за базарите, но се чудя дали не е по-удачно да са за Великденския. Пролетни са ми малко.

# 71
може и да си права, да кажат и другите, аз съм пристрастна Rolling Eyes

# 72
Бабилия, бутилчиците са страхотни, но си права че са подходящи повече за Великденския базар.

Със сигурност ще се включа в базара, а покрай великденския племенницата ми, която е 12 години също се запали и каза че ще помага и тя  Grinning

# 73
Момичета здравейте. Миналата година не можах да участвам в базара, но тази се надявам да се включа, че много ми липсва и се чувствах ужасно, че не можах да дам лептата си. Преди правих коледни свещници с зелени гирлянди, орехи и шишарки, но няма как да си ги спомните, че беше отдавна  Embarassed. Ще опитам да измисля и нещо друго. Wink

# 74
  • Canada

фигурки за елха - всякакви, мънистени, от тесто солено, дървени - кой беше правил, канадските мами май? Rolling Eyes,

Аз, аз, като съм с две леви ръце, поне дърво мога да рисувам/оцветявам. За съжаление все още няма нищо коледно по магазините. Първо трябва да мине Хелоуин и тогава. В момента съм в период на изчакваме, че и тези дървенийки, които пратих (http://good-times.webshots.com/photo/2677589210060628980bOCmnS), вече не ги продават. А и не са никак коледни, но се надявам все пак да се продадат. Иначе съм се запасила с бои и мерак, само да ми хареса нещо дървенко. Очертават се 2-ма приятели, които ще се прибират за Коледа и се надявам поне по единия да пратя нещо за базара.
А знае ли се вече кога ориентировъчно ще е базара?

Общи условия

Активация на акаунт