КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 84 566
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 240
  • гр.Добрич
k_savova ето ги моите. Лепих ги със силикон тази година и засега са живи. Миналата година лепих с Ц200 и накрая се напукаха, но незнам дали беше от лепилото или от сребърния лак.

http://images.spinki.multiply.com/image/2/photos/3/600x600/5/P10 … mp;nmid=119635233

# 241
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Искам да ви поздравя за изумителното творчество и ентусиазъм, които кипят в тази тема!  bouquet (като ценител, но не и творец!) Rolling Eyes Отново да задам въпроса - има ли някой нужда от материали или по-скоро, пари за материали?? Ако да, много ще се радвам да помогна - пишете ми на лични!! Simple Smile

и аз искам да помоля за помощ и съвет  Blush
намерих много красиво и интересно моделче, сега точно не мога да кача снимката  - изглеждат като престилчици за бутилки  ( Rolling Eyes само се надявам някой да може да си представи за какво иде реч)

мога да направя бродерийката, но тук няма къде и кой да направи останалото  Confused т.е. обазовката на "престилчицата. С обикновена машина ще е по-сложничко, ако някой има такава или специалното краче с което веревната лентичка се зашива за другото  Hug

ако не намеря "баш майстора" ще ушия моделчетата с размер за картички, но няма да е същото   Confused

# 242
devilkin, и аз имам интерес към тия играчки от плат, моля дай малко инфо ако си открила такава. Основно се интересувам от "кройките", които се ползват.

Linkata, ботушчето си го надрасках, понеже не е някаква сложна форма, за звездичката ме домързя и ползвах шаблон, но в момента не ми е под ръка. Ще го кача по-късно.

Но намерих тези шаблони (трябва да кликнеш върху снимката за да се отвори)
http://www.freeapplique.com/Christmaspatterns.html

# 243
  • зад кестените
Spinki претполагам 4е проблема с напукването едошъл от сребърния лак.При меннапукване се полу4и от златен лак ,струва ми се 4е беше поразреден от предишните които съм ползвала.Когато лакирах някои от моите неща  се развалиха,със сребърния не съм имала проблем бях го купувала от мгазин вси4ко по 1 лев .

# 244
  • Пловдив
devilkin, благодаря. И аз ще се поразтърся, ако намеря нещо ще споделя.

# 245
  • гр.Добрич
Цурето66, моят лак въобще не беше евтин, но така или иначе труда ми беше отишъл на вятъра. Надявам се тази година макароните да издържат повече. Grinning

# 246
Гуди, мисля, че се сещам за какво става дума  Wink
Ето снимка

# 247
# 248
  • зад кестените
Успях да ги ка4а о4аквам вашето мнение ипрепоръки.

# 249
  • Пловдив
цурето66, от тесто ли са ти нещата? Според мен един лак и са супер. С какво си ги боядисвала?

# 250
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Гуди, мисля, че се сещам за какво става дума  Wink
Ето снимка

Peace точно - единият от малчовците е готов, този с подаръка, но на панама и с размер като за картичка или малко гобленче.
ако някой се навие да направи обазовката може да направим кооперация  Joy
Другото, което си мисля е да ги обазовам на една кука с червено  ooooh! ще опитам и ще показвам  Peace

# 251
  • зад кестените
Да Linkata,от солено тесто са ,боядисвах ги с акварелни бои4ки,но нещо не мога да попадна на лак.А искам да ги лакирам, препоръ4аите ми някъкъв .

# 252
  • Пловдив
Да Linkata,от солено тесто са ,боядисвах ги с акварелни бои4ки,но нещо не мога да попадна на лак.А искам да ги лакирам, препоръ4аите ми някъкъв .
Аз съм си купила един спрей Аерозолен бунт лак. Спрей е, ползвам го за всичко. Ако това което лакираш няма да в пряк, постоянен контакт с кожата, няма проблеми.

# 253
  • зад кестените
 Simple SmileLinkata ,благодаря за съвета.Неприменно,ще ползвам,препоръ4ания от теб лак.Остава само да попитам от къде го купуваш и на каква цена.Благодаря предварително.

# 254
  • Пазарджик-Панагюрище
Момичета поздравления за прекрасните неща, които сте сътворили.  bouquet  bouquet  bouquet Аз скоро ще се включа, надявам се. Цяло лято събирах  изгорели  крушки, ролки от тоалетна хартия, целофани и тем подобни отпадъци. На клошар заприличах, защото трябваше материали.
 Обаче от 15 септември съм на работа като детска учителка. Непрекъснато ни възлагат домашни и все не остава време за Базара. То диагностики, то пленери, сега и тържества за Будителите, драматизации на приказки, нестандартни игри. А пък нали и в градината правя нещо за дечица и ми е много кеф.
Сигурно в последния момент ще наваксвам да правя картички и украси . Но задължително ще участвам .

Общи условия

Активация на акаунт