КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 86 126
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 780
  • Costa Rica
Бабилия, останах без дъх! Но това си ми е обичайното състояние при вида на твоите работи.  bouquet

Момичета, може ли някоя търновка или горнооряховка да ми драсне (може и на ЛС). Направила съм 20-тина чифта обеци и други дреболийки и искам да участвам. Та къде и кога да си дам лептата?

През уикенда ще снимам нещата и ще ги постна за критика.

Есме, личен спам. Откъде да си дръпна лентичка като в твоя подпис?

# 781
  • Варна
Ето моите тазвечершни творения: .

Малко е кофти снимката, но апаратът нещо е прецакан и не ми се занимава с него. Надявам се да насмогна да направя още картички, а ако прецените, че тези шишарки ще вървят, ще отида да събера още, лесно се правят иначе. Кажете и за звездичката - направена е от синци, малко ми е трудно с огъването на телта, но после се прави бързо. Да продължавам ли?

Хайде, лека нощ от мен, че вече почти не мога да гледам.

# 782
Здравейте момичета.
Следя ви темичката и ви се радвам на красотите, които творите. Аз за съжаление разполагам с малко свободно време и няма да мога да взема участие в напарвата на неща за Коледният базар, но ми пълните душата. Браво на вас.
Бабилия ти за мен си №1 / без да искам да засегна никой /.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 783
Добро утро!
Може пък аз да почерпя на 6ти декември  Blush  Blush  Blush (май все още се казвам Николина)
Лек ден на всички творящи   bouquet

# 784
  • София
Баби, куклите са страхотни, прасенцата страшно ми харесват  Grinning
Аз ще действам до последния срок, че с работата и малкото чудовище успявам да седна чак към 21ч да правя нещо  Crazy
Какво ще кажете да тези:

елхичката е украшение за елха
а снежинката може да се украси както и да се направи от разноцветни листи

# 785
И аз да се запиша с едни картички http://www.snimka.bg/album.php?album_id=287492&pid=8983545

# 786
  • Варна
Прекрасни неща сте направили, жалко че нищо няма да мога да си купя от всичките тези красоти  Sick

ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА БАЗАРА ПО ГРАДОВЕ - Стикерите за базара са готови - в събота ги изпращам по пощата, така че ги очаквайте. И чакам адрес за Пловдив  Whistling

Ето и част от свещниците, които правя
както и тези звездички, по 4 в комплект

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 11:09 от k_savova

# 787
креми,супер са ти свещниците,а благодарностите за стикерите ги имаш в безкрайни количества!  bouquet

# 788
Прекрасни неща сте направили, жалко че нищо няма да мога да си купя от всичките тези красоти  Sick
 Peace
много са хубави и свещниците и свещичките
кажи свещичките от какво направи, страшно оригинални
а за стикерите едно огромно Благодаря от името на Движение на българските майки  bouquet

# 789
  • Варна

много са хубави и свещниците и свещичките
кажи свещичките от какво направи, страшно оригинални

Ако имаш впредвид звездичките, то те не са свещи, а са от стерипор с лепенка на гърба  Mr. Green

# 790
Момичета, чашките са ми готови. Показвам ви първите четири, че другите още не са снимани. Ето:
http://mimesg.multiply.com/photos/album/31#27
Много се надявам и сурвачките да са ви харесали, че нищо не казахте за тяхSimple Smile

# 791
Мери , ти си страхотна   bouquet  bouquet  bouquet

# 792
Мери , ти си страхотна   bouquet  bouquet  bouquet
Светле, и на теб ти благодаря за чашките, без твоя помощ нямаше да успея нищо да направя. Мерси bouquet
И останалите успях да снимам. Ето ги:
http://mimesg.multiply.com/photos/album/31 и нататък

Последна редакция: чт, 20 ное 2008, 15:14 от mimes

# 793
mimes, чашките са прекрасни.   bouquet
Всяка година си купувам коледни чаши за кафе, с удоволствие бих взела от твоите, стига да са за Софийския базар.

# 794
mimes, чашките са прекрасни.   bouquet
Всяка година си купувам коледни чаши за кафе, с удоволствие бих взела от твоите, стига да са за Софийския базар.
Мерси, Бабилия. Тези чашки са за чайче и повечето  ще са за Софийския базар.

Общи условия

Активация на акаунт