КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 84 658
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 990
  • In the jungle out there..
Последните ми неща:
Играчки - от тук до края на албума.
Торбички - от тук до края на албума.

# 991
http://media.snimka.bg/1489/009232818-big.jpg Ето и мойте неща, но нямам пликчета и надали ще успея да намеря до утре  Embarassed

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 02:23 от anninca

# 992
  • зад кестените
  bouquet [smilie=smile3501.gif]anninca много ми харесват големи сладур4ета са.

# 993
anninca, от тия красоти ще има ли за Горна Оряховица и Търново  newsm03

# 994
Последните ми неща:

Чудни са  Simple Smile Откъде купуваш филца?

# 995
Ето снимки на обещаните картички
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=315399
Виноват,но изтървах срока за пращане Rolling Eyes От вчера се каня да ги пратя, а то непредвидена ситуация ме задържа извън града. Ще ги пусна утре сутринта. Дано куриерите имат и следобеден курс до София. Ако не - сигурно ще пристигнат в понеделник.
Картичките са 100 - 66 малки / 10,5-7,5см./ и 34 големи /15-10,5см./ Опаковани са в целофанови пликчета.
Пожелавам ви успешен базар,момичета! Убедена съм, че ще е такъв във всички градове,защото красотите, които творите със златни ръце и голямо сърце, са уникално неописуемо прекрасни, а каузата е повече от благородна.
 Hug

# 996
  • In the jungle out there..
Последните ми неща:

Чудни са  Simple Smile Откъде купуваш филца?

От Джъмбо Peace

# 997
Страхотни са, браво.

# 998
твоите деца заслужават да им пишеш само 6 + Heart Eyes
аз какво да кажа за тях - на великденския техните картички бяха хит, виждам, че и на коледния ще са хит.
От името на всички в ДБМ, от името на всички майки тук, благодари на децата. Hug

# 999
 Момичета, успях да намеря кашони само от банани  Confused (търсех от яйца, но уви). Размерите са шир. 39, дълж. 49 и вис. 24 см. Имам 3 броя с капаци, които могат да се използват също за носене в тях и един брой без капак. Ще ви свършат ли някаква работа и да ги нося ли утре?

# 1 000
Момичета, успях да намеря кашони само от банани  Confused (търсех от яйца, но уви). Размерите са шир. 39, дълж. 49 и вис. 24 см. Имам 3 броя с капаци, които могат да се използват също за носене в тях и един брой без капак. Ще ви свършат ли някаква работа и да ги нося ли утре?
да Hug

# 1 001
  • последна надежда
О кашонии....
аз имам нови директно от завода, не са ползвани никога. Размера е 25х40х25см. Ще взема 10бр.   Peace

# 1 002
Искам сърдечно да благодаря на vesssela.v и Sanna, от които получих днес колетчета със страхотни неща за Бургаския Базар  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

Не бях влизала няколко дни - невероятни красоти виждам пак БРАВО МОМИЧЕТА   bouquet

# 1 003
  • Пловдив
kalaza, откраднала съм ти технологията за топките от кръгчета и с помоща на майка ми измайсторих 15 бр. играчки за пловдивския базар. Мисля че добре се получиха. За съжаление тези дни нямам фото, ще ги покажа другата седмица.

# 1 004
  • пловдив
 newsm51
Бабилия да ти е живо, здраво и щастливо внучето, а на теб Kalaza синчето !
На всички именници, желая много щастие, дълъг живот и разбира се
море от любов!

Общи условия

Активация на акаунт