КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 84 480
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 1 110
аз сега стигам до форума и какво да кажа
едва ли има нещо, което за 5 години не сме казали и все пак.....
БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, наистина на всички, на всички, които приготвиха сувенирите за базара, на всички, които дойдоха и си купиха от нас, на всички, които дойдоха и продаваха и мъкнаха и подреждаха и мръзнаха и се измориха адски много, на тези, които ни помогнаха с транспорт и със стойки, така ценни за нас, на медиите, на всички.
Най - много благодарим за милите и окуражителни думи, които чухме, защото без подкрепата ви, нямаше да се справим.
Сега стискаме палци на останалите градове, лошото време дано им е на кадем и дъжда да им е на късмет и всичко да пордадат.
За пореден път базара за мен беше страшен екшън и много приятна емоция, Благодаря  bouquet

# 1 111
Момичета, аз продавах в неделя до следобед и немога да опиша колко много хората харесваха нещата направени от вас. Аз лично нямам думи, но искам да споделя какво забелязах: Идвахте предимно Вие от форума и хора които всяка година си купуват сувенири а случайните минувачи ни заобикаляха и само гледаха. Едва ли искам много но  не знам по какъв начин може да се насочи вниманието на повечето минувачи. До година  обличам Наталия като джудже и ще я постава на щанда. Трябват ми още седем джуджета.
Целувки на всички

Може би трябва да се ангажират повечЕ хора с реклама, не само всички с правене на сувенири  Hug Във форума пишат доста журналисти и въzпитателки в градини, училища , общини ...  от един плакат zа баzара на таблото в градината или където там работи на публично място може да има полzа  newsm78

# 1 112
  • София
Момичета, аз продавах в неделя до следобед и немога да опиша колко много хората харесваха нещата направени от вас. Аз лично нямам думи, но искам да споделя какво забелязах: Идвахте предимно Вие от форума и хора които всяка година си купуват сувенири а случайните минувачи ни заобикаляха и само гледаха. Едва ли искам много но  не знам по какъв начин може да се насочи вниманието на повечето минувачи. До година  обличам Наталия като джудже и ще я постава на щанда. Трябват ми още седем джуджета.
Целувки на всички

Може би трябва да се ангажират повечЕ хора с реклама, не само всички с правене на сувенири  Hug Във форума пишат доста журналисти и въzпитателки в градини, училища , общини ...  от един плакат zа баzара на таблото в градината или където там работи на публично място може да има полzа  newsm78
Така е, аз се опитах да сложа плакат на входната врата в градината на сина ми, говорих с директорката, но тя ,ми  каза, че им е забранено да слагат материали с рекламна цел. Все пак се съгласи да сложим един на родителското табло, където се плащат таксите, но там едва ли са го видели много хора  Sad

# 1 113
Привет и от мен Simple Smile

Искам да благодаря на всички, които ни подкрепиха по един или друг начин, на всички сръчни ръчички, всички организатори и продавачи, и не на последно място на всички купувачи    bouquet  
Без всички вас нямаше да се справим  Heart Eyes
В Бургас базарът приключи със събрана сума 2518лв.

Успех на Велико Търново и Пловдив  Hug Стискам ви палци момичета  Peace Дано всичко продадете  Peace

колкото до плакатите - освен по градини, бяхме налепили по детските клубове, големите посещавани детски магазини, педиатри, училища и държ.учреждения като НАП, НОИ - там също минават много хора, освен, че имат и по доста служители  Wink

# 1 114
Другия път и кажи на госпожата, че благотворителноста не носи на никого печалба, и не е реклама излагането на призиви за благотворителност Wink
малко по - късно днес и magnoliam щом се съвземе от двудневния маратон, ще каже каква е сумата набрана в София Peace

# 1 115
  Цито! Някой от авторите на прекрасните фотошопски картички съгласен ли е на някои от тях да се сложи надпис "Община...Ви пожелава Весела Коледа и щастлива Нова Година"? Моля ви, спешно е! Hug Разбира се, няма да печелят от картичките, а ще дарят средствата за децата.

Последна редакция: пн, 15 дек 2008, 14:00 от Хапка

# 1 116
Не съм много убедена, че авторките пишат/четат тук  Thinking Да им пиша лс?
А междувременно надписа върху картинката или отзад да е?

# 1 117
  • Пловдив
Това е моя скромен принос за пловдивския базар.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=319126 до края на албума

# 1 118
Linkata , прекрасни картички  Crazy
Топките с брокатен химикал ли ги нарисува?

# 1 119
  • Пловдив
Ianina, благодаря ти!
Топките са рисувани с златист и сребрист маркер.

# 1 120
Това е моя скромен принос за пловдивския базар.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=319126 до края на албума

Линката , много са красиви и бродираните картички на червен картон страшно ми харесват  Wink

# 1 121
Момичета имам спешна нужда от помощ от някой със скайп и малко свободно време сега Praynig

# 1 122
# 1 123
И аз имам малко време - mimess

# 1 124
Пиши ако мога ще помогна anninca  Peace

Общи условия

Активация на акаунт