74 минути президентски дебат в САЩ

• 22 901
  • 294
  •   1
Отговори
# 120
Ползвам кредора, да видим какво ще излезе..

Адвокатът настоява да извикаме и платим на 2-ра пест контрол фирма за заключение дали е опасно да се изнесем. Ок, но те няма да си плюят на възможностите и винаги казват, че е трийтъбъл.. Както и да е. Освен това каза, че понеже Арчстоун са ни покрили част от проблемите, ако ние внесем иск за определена сума загуби и те се договорели с нас..нямало нужда и от смол клейм даже.. Като попитах за емоушънал стрес-а и компенсациите той каза, че било мноооого трудно да се оъди някой само с такава база. С две думи - за него мебелите ни са пок 5К (максимума на смол клейма), както и другите загуби и разходи. Не съм доволна, но се хванахме на хорото и ще го играем.. Освен това постоянно повтаряше, че ако идем на съд там е ''тоутъли дифирънт стори'' и само толкова. Щяло да ни отнеме много време, отсъствие от работа и присъствие по закон в САЩ при дело. Не знам..

Бъговете не са буболечки!! Мъжа ми намери нещо като ларва и малка буба, приличаща на гъсеница в килима.. Аз видях втора на тавана.  #Crazy Сърча в Гугъл показва карпет бъг - нещо като молци.. Мъжът ми се е предал нещо и ме навива да се местим от бед на карпет бъг - голям кеф!! Ядяли килими и вълна. Чакаме инспекция... Писна ми, писна ми, писна ми, направо ми иде да стегна куфара в един зиплок баг и дим  да ме няма!!!

# 121
За тези с деца с малка разлика или мислещите по ?са-има светлина в тунела! днес децата си играха сами в парка,със само 2 кратки намеси от моя страна,аз четох книга,нещо к не ми се е случвало в парк от точно 4 години насам. Не прелиствах,ами четох,така че мога да преразкажа! Нямаше кръв,удряне,викащи онеправдани америк. и др.чада,изобщо като една идилия,чак се чудя кога ще дропне другата обувка Laughing

# 122
Ева, не ми се струва възможно това нещо!На мен small claim ми звучи несериозно.  Rolling Eyes Загатнете му на вашия адвокат, че ако работата се раздуха в медиите Майкрософт никак няма да са ОК с тази работа, предвид колко им е близо до кампуса.  Confused

И понеже нещо ме е хванало настроението, да ви поздравя с една моя любима песен по Робърт Бърнс:
http://www.youtube.com/watch?v=4QhEttY5i9k
Спомням си как като имахме режим на тока майка ми четеше, а всички сядахме и слушахме, пеехме песните, рецитирахме стиховете, всичко на свещи...ГОлям рев му дръпнах днеска като се сетих, а изпълнението страшно ми харесва!

# 123
Хрисче- Тинче, докато не съм те изпуснала, за много години и от мен! Жива- здрава, прекрасна година да ти е и най-малко с един концерт да си усладиш през нея- Боно, Колдплей, който си избереш.
   bouquet

# 124
По повод Сара Пейлин, с нетърпение очаквам дебата тази седмица, надявам се Джо Байдън да я размаже като муха на стъкло.

Деси, честита рожденичка, здрава да е.

Ениуей, как е възможно да иска small claim да иска тоя?! Искайте второ мнение..

Анет, хайде поздравления, почти ме нави!! Mr. Green Честно да ви кажа, много ми се иска второ - много искам деца с малка разлика, и даже не ме плаши ужасно идеята ( тук вече не знам какво говоря), обаче само от самата идея да съм бременна отново ме втриса...

# 125
Anyway, зарежете скъпоплатения МС адвокат, на него ясно че не му се работи за такива неща. За такъв тип дело ви трябва гладен и кръвожаден, ambulance chasing contingency адвокат, предполагам че при вас, като при нас, с лопата да ги ринеш.

# 126
привет от свекината къща Mr. Green

такъв дълъг ден не съм имала отдавна. ЕйДж беше невъзможен в самолета- реване, тръшкане всичко по план Crazy

снощи пък разбрах, че пребития журналист бил първи братовчед на баща ми. неговото семейство не са много близки и не познавам почти никой от рода, но ми стана много тъпо, освен заради станалото и заради това, че не познавам семейството на баща ми.

Ева, нямам думи Rolling Eyes  стискам палци да се оправят нещата.

отивам да опъна морна кълка, че от утре започва фън-а Laughing

# 127
Тинкей клик тука ,мнооого здраве ...наздраве Wink

Бенс...колко време при свекито,ти нали много си ги обичаш...няма да те мислим  Wink
Ениуей...трудни са делата,ама много ,и ние бяхме тръгнали по ваш път по едно време но преглътнахме....при вас обаче нещата са наистина кошмарни,потърсете 2ро мнение не се отказвайте само защото този ви е казал,поне вътрешно ще имате собствено задоволство че сте пробвали всичко.

В ББ днес даже имаше и побой,изгониха 2ма участника от шоуто защото се биха с юмруци и то защото единя казал на другия цитат " Ще те гази трабант" ....спирам с коментара Laughing

# 128
  • usa
По повод Сара Пейлин, с нетърпение очаквам дебата тази седмица, надявам се Джо Байдън да я размаже като муха на стъкло.

байдън дори да не си отвори устата и да мълчи през цялото време, тя ще извади голям късмет ако си тръгне от дебата цяла, in one piece, така да се каже. тя и без някой да я подстрекава и предизвиква ръси простотии и си вреди.

Анет, хайде поздравления, почти ме нави!! Mr. Green Честно да ви кажа, много ми се иска второ - много искам деца с малка разлика, и даже не ме плаши ужасно идеята ( тук вече не знам какво говоря), обаче само от самата идея да съм бременна отново ме втриса...

няма какво да те плаши. тежка е първата година-година и половина, най-много две докато им се изравнят режимите и менютата, после става забавно и дори по-лесно от едно дете, защото на моменти си играят и забавляват заедно, не е като едното дете, което му е скучно само и те ангажира да го занимаваш непрекъснато. а какво в бременността те плаши? тя не само е кратка, ами си е направо приятна - всички те глезят; ядеш каквото ти се иска без да се притесняваш, че качваш килограми; идеално оправдание е, ако нещо не ти се прави; сменяш си целия гардероб без да те гризе съвестта, че дрехите, които купуваш, едва ли ще ги носиш повече от два-три месец; можеш да си капризничиш колкото си искаш и да се оправдаваш с хормоните и въобще мога без да се замисля да изпиша още две страници с преимуществата да си бременна... не за пръв път го казвам, та да ме прощавате ако се повтарям, но ако след всяка бременност не се увеличаваше бройката на населението в къщи, щях да съм бременна ако не непрекъснато, то доста често...

# 129
Не ми се отдава още да чета книга, но успявам да разгледам и чета списание, положила морна кълка на дивана, докато от време на време напомням "не скуби брат си", "не му бъркай в окото", "не се ритайте там"  и т.н. и т.н. Идва хубавото време и при мен...

# 130
Juturna, от вчера се хиля с твоите коментари! Направо ме разби! Simple Smile Обаче си много права!   bouquet

Миз, Зора, после ще го обявят за сексист Simple Smile Както че Кейти си била загубила класата, защото я била притискала.
Вие четохте ли, че от "щаба" на МК поискали " to go easy on her"?!  Rolling Eyes Тя не е тръгнала да продава в парфюмериен магазин все пак, цели се във втория в държавата пост. Голяма излагация. С нейните изказвания, направо ще върне жените в каменната ера ако я изберат, жалко за поколения назад, които са се борили с/у такива като нея.
Четохте ли за parental consent_а дето тя се опитва да прокара?

# 131
Открих нормално на вкус мляко, ама струва майка си и баща си.

# 132
Анет, хубава пропаганда Simple Smile  

Имам един колега, който има дъщеря на 15 и сега новородено. Гледам го, че седи на работа доста късно, а и когато отида в събота и неделя да взема нещо, той е винаги там. Питах го дипломатично как си намира гледачки (понякога разменяме истории за децата). Той ме погледна сякаш съм от друга планета и каза "my wife..."  Жена му преподаваше някъде история на изкуството; явно сега не...  Толкова за нашето прогресивно общество.

А тия parental consents не са ново явление, за съжаление.

# 133
Pixie, има ама за кои възрастови групи? Освен това не във всички щати, но потенциала е да стане навсякъде.  Rolling Eyes

# 134
По-значително е че ако зависи от нея тя ще се опита да елиминира това право напълно, дори при изключителни обстоятелства като инсест и т.н.  Това няма да е лесно, но... Не ми се коментира даже.

Общи условия

Активация на акаунт