74 минути президентски дебат в САЩ

• 22 895
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
методично рисърчвах с Гугъл как точно се зачева  Joy

Eeeeee, Jenna, ти изби рибата  Joy

Аз пък се видях с Бистра и Марти, обаче от бързане да не закъснея забравих фотоапарата и сега нямам доказателство да покажа.  ooooh!

# 151
Бистре..недей така,поддаваш се нещо на тийнейджърската мода Laughing ,как така по млади.Ние че си имаме живот на 30 в това спор няма ама какъв живот имах аз на 20 ехеееее .
Аз за мене си говоря пак ,баш на време си забременях в късните 20 и на брака се насладих подобаващо ,5 години без детенце си се радвахме един на друг на воля.Не трябва издръжливост тука а трябва да си добре узрял  смятам аз, независимо на колко години си!

Дженна трябва да устискаш до към 2.5 години и тогава ще се уталожат нещата,ще почне да се заглежда във филмчета  ще настъпи тишина и спокойствие за по час два. WinkЗа мен лично на по добре вървят нещата от ден 1.

# 152
Сещате ли се как точно преди една година чакахме Ноли да се роди, та дева, та везни  Simple Smile Кога мина това време! Иван на Пумпал и Ноли празнуват утре  Grinning

Вярно са млади майките в БГ. Като си отидох първия път с Антон, зълва ми ме застреля с изречението "е, радвам се да видя колко добре се възстановяват дъртите майки." Като комплимент го беше замислила!  Joy

# 153
Млади са майките в БГ, защото ги плашат с възраст. Майка ми, уж интелигентна жена, е убедена, че щом навърша 30 (не 35 даже) и край - бебе нъцки. Опитвам се да я убедя, че даже едно мляко можеш да го пиеш ден-два след като му изтече срока на годност, та какво остава за мен и то с моите плодотворни гени (майка ми беше забременяла непланирано на 45; за малко да не се усети, защото беше решила, че е ранен климактериум Laughing)

# 154
Е, естествено, че не точно на 20, ама да речем до 25. Тогава имаш време и да чакаш за второ повече, а и да не се чудиш да зарязваш ли кариера, да не зарязваш ли, щот' каква кариера на 25, освен ако не си модел. Или как да съчетаваш кариера с дете  Tired. А и природата не чака, не случайно сме по-фертилни на 25, от колкото на 35, няма какво да се залъгваме. Сега хем искам 2, хем не ми стиска, хем не мога да чакам до 40. Rolling Eyes
Истината е, че ако имаше истинска равнопоставеност между мъже и жени, жените щяха да раждат по-рано, а не да отлагат.... А сега жените виждат възможности, като завършат колеж и казват "защо да се обременявам с дете сега, може да почака". Ако имахме същите възможности на 20 без деца, както и на 30 без деца, нещата щяха да изглеждат различно. Единственото, което виждам е нужна не зрелост за детето, а зрелост да намериш подходящия човек, с когото да го имаш. Но за много хора това става и по-рано.

Животът ми на 25 нищо не е пред този на 30-35. Купони, танци, пиене, дрън-брън - не струват.

Дааа, Дженов и Пумпалов празнуват утре  Wink.

# 155
Ако имахме същите възможности на 20 без деца, както и на 30 без деца, нещата щяха да изглеждат различно.

Не знам за повечето, но за себе си мога да кажа, че като се ожених на 23, бях ужасена (с главно У!) от мисълта за бебе. Хич, ама хич, ама хич не ми се занимаваше. И партньор имах, и с парите се оправяхме, и за кариера не се плашех. Просто да се занимавам с бебе ми се виждаше досадно, скучно и загуба на време. Та за мен е баш въпрос на зрелост.

# 156

Не знам за повечето, но за себе си мога да кажа, че като се ожених на 23, бях ужасена (с главно У!) от мисълта за бебе. Хич, ама хич, ама хич не ми се занимаваше. И партньор имах, и с парите се оправяхме, и за кариера не се плашех. Просто да се занимавам с бебе ми се виждаше досадно, скучно и загуба на време. Та за мен е баш въпрос на зрелост.

Ми точно де - насадено от обществото мнение, каква е ролята на жената, това плаши. Много вода ще изтече да престанат жените да се чувстват, като в капан от майчинството.

# 157
..само да ъпдейтна интересуващите се че 2то шу дропна и идилията ми приключи (знаех си че е рано да се фукам),стеф си захлупи 1 камион от тия дето 2 деца седят в него и карат в тойзъс съвсем отгоре,а ния се покачи връз да вика "ай уооооон"..дорде отхлупим камиона- разцепени усти,кръв,рев,мениджъри,красота. Майката беше на около 5метра,зачетена в упътване за как се прави куклен театър ooooh!
*
аз съм за деца м-у 30 и 35 от момичешка страна,после ме е страх,макар да имам маса дружки с бебоци,че и над 40. Под 30 нещо малко ми е зорлем,особено ако се учи много,но съм съгласна с Биз за фертилността,енергията,нагласянето и пр..

# 158
По невнимание се сдобих с цяла глава napa cabbage, а ми трябват само 100тина грама за една рецепта. Някакви идеи какво да го правя останалото? Като обикновено зеле ли се използва?

# 159
Ей, верно мина една година откак чакахме Ноли тук със затаен дъх.  Laughing

Честно казано за мен е рисковано да раждаш по-рано, щото кво знаеш за мъжете и живота на 25? Трябва да се поживее малко, да се научиш да делиш живота си с друг човек, да разбереш кво искаш, да провериш мъжа става или не. На мен най-голямото ми шубе е, че не съм достатъчно търпелива към деца в момента. Кво ми гарантира, че като родя няма да съм от изнервените кресливи майки, които не издържат и въртят шамарите?

# 160
Нееее, Хиър, твоето си е друго, то е добричко и е ангелче и дори и да плаче и да се тръшка си готова да му простиш. Любов е това, какво да правиш.  Heart Eyes

Иначе и преди съм споменавала, че и аз не съм много-много по децата, даже все още избягвам отдалеч детските площадки.  Peace

# 161
Ей, верно мина една година откак чакахме Ноли тук със затаен дъх.  Laughing

Честно казано за мен е рисковано да раждаш по-рано, щото кво знаеш за мъжете и живота на 25? Трябва да се поживее малко, да се научиш да делиш живота си с друг човек, да разбереш кво искаш, да провериш мъжа става или не. На мен най-голямото ми шубе е, че не съм достатъчно търпелива към деца в момента. Кво ми гарантира, че като родя няма да съм от изнервените кресливи майки, които не издържат и въртят шамарите?

Aaa, Хиър, тук не съм съгласна. Ако въртиш шамари и лесно палиш като си на 25, повярвай ми на 35 съвсем няма да търпиш, като си свикнала сама да се разпореждаш с това какво да става с режима ти и живота ти Simple Smile

# 162
На мен най-голямото ми шубе е, че не съм достатъчно търпелива към деца в момента. Кво ми гарантира, че като родя няма да съм от изнервените кресливи майки, които не издържат и въртят шамарите?
аз също не сым от най-търпеливите, но пак не ми го побираше ума преди да родя защо някои родители шамаросват децата си, и се чудех дали и аз като имам дете няма да ми издържат нервите понякога и ще се налага да го понатупвам  newsm78.  Сега осъзнавам, че това няма как да се случи........поне не с мойто дете   Mr. Green. Хиър сыгурна съм,ч е и ти ще разбереш някой ден  Wink

# 163
Мога с всички да се съглася: и с Биз, че сигурно е по-добре на 20-25, и с Хиър, че не сме готови за това на тая възраст.

Ето една по-прозаична перспектива (по принцип не обичам линкове на Интернет, но този се появи като отворих моя браузър и ми се видя подходящ за темата)

http://articles.moneycentral.msn.com/CollegeAndFamily/RaiseKids/ … ur290000Baby.aspx

# 164
Хиър, нищо не ти гарантира, ама то в живота по принцип гаранции няма. Twisted Evil

Аз мисля, че човек трябва да има деца, когато е готов за тях. Идва си един момент, и се усеща. Ако нищо не усещаш, сигурно ти е рано. За някои е на 30, за други на 20, за трети никога не идва, и това е ок.. Аз на 20 идея нямах за деца, просто мисъл не ми е минавала за подобни стъпки в живота, и със сигурност щях да съм ужасна, просто не бях стигнала този етап в развитието си. Наместват се нещата с времето. А иначе, че биологично не е лошо да е по-рано, спор няма, ама ей на, и по-късно става.

Ноли чакахме със затаен дъх, верно  Grinning а то пък взе, че се появи Иван Laughing... И Ноли де, ама ние разбрахме в последствие.. как лети времето!

Общи условия

Активация на акаунт