Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е мнението на хората за дебатите?
Какво е общественото мнение за риалити предаванията?
Какви са препоръките за бебешки колички?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е мнението на хората за дебатите?
-
Какво е общественото мнение за риалити предаванията?
Общественото мнение за риалити предаванията е разнопосочно. Някои хора изразяват негативно отношение към тях, като ги описват като пошли и сеир, докато други коментират, че гледат определени шоута и се забавляват. Освен това има и мнения за предпочитани предавания, като "Survivor" и "Caught in a Lie".
-
Какви са препоръките за бебешки колички?
-
Има ли изискване студентите с F-1 виза да посещават училище всеки ден?
-
Какви са изискванията за студенти с F-1 виза в САЩ?
, не мирси ... ще поизчакам, а освен това съм от отбора на Зора.....с тежките бремемнности, не си го представях толкова тежко, повръщах дори като пийнех вода, чуствах се като парцал, и потоп не можеше да ме вдигне от леглото преди 11ам (добре, че не работех), нямах апетит дори и след 5ия мессец, но се тъпчех с протеини (основно) насила за бебето, иначе ме заплашваха с болница на системи......и не на последно място тази непоносима болка в таза и бедрените кости...... след това се убедих че всичко си е струвало, но второто ще поизчака 
). След още пет години се реших на още едно дете.... детегледачка я пое на 3 месеца. Кариерата си върви естествено
. Да са живи и здрави малките юнаци, много да ви радват, незабравим първи рожден ден...и чакаме снимки

С удоволствие ще я прочета! 
Аз да ударя едно рамо на Зора и Пингвин. С 2 напълно безпроблемни бременности, но "благодаря" , хич не ми е било кеф. Миз- как така "ядеш без да се притесняваш за килограмите" , аз никога не съм гледала по-стриктно какво ям и колко - уж да е добре за бебето , но и за килограмите. Първия път качих 12кг ( свалих ги за 7 седмица) , с втората гледах през лупа всичко и пак 17кг
.