хоби:гадаене-хаиде да се пробваме...

• 43 152
  • 653
  •   1
Отговори
# 75
 dilirium  аз също ти благодаря много Hug
 помагаш ми много,ще го имам предвид за следващите анализи newsm10 Grinning

doby80 :взимам си бележка,забави се заради инфото,но това е поправимо.следващата си ти Grinning
  да чака isa2
galana s-зареди се с малко търпение мила Hug Grinning
dulse:записана си Grinning

# 76
  baby 06 :благодаря ти мила Hug Grinning

момичета:ВСИЧКИ ДНИ НА РАЖДАНЕ които съм ви писала,са верни.
която не знае кога е родена може да пита родителите си или да провери ако има такава възможност Grinning

пак ви желая лека и спокоина нощ Hug

давате ми невероятна сила да продължавам

нека силата бъде с нас newsm10

# 77

ама ми се струва, че ме предреждат отдавна.. Rolling Eyes що така newsm78

Трай Laughing Grinning

"Да знаеш да чакаш, да можеш да чакаш..." Grinning

Аз няма да се записвам, защото докато ми дойде редът ще ми се смени съдбата...направо Laughing Laughing

# 78

Напомням. Mr. Green

# 79
  здравеите,момичета Grinning

днес цял ден имах проблеми с нета.първо изгасна токът,после се разпадна връзката Mr. Green Twisted Evil

та ето ме сега на линия Grinning Hug

момичета,що не пишете,разкажете нещо интересно,някакви впечатления,ако иска някои да си пробва перото,
  някои да сподели нещо,темата е отворена за всички с интереси в тази област.
много ще се радвам  да прочета нещо друго интересно,за каквото се сетите newsm78 Grinning

да има движение,докато аз си правя анализите Thinking Grinning

# 80
   doby80  9.04.80  родена си в сряда бъди внимателна на 15.10

по рождение имаш добир,мек характер,приказлива и контактна,обичаш да си сред хора и да ти правят комплименти.
  за теб е много важно хората да те одобряват.чувствителна и ранима си.външно може да не го показваш,но преживяваш ако те обидят много тежко.злопаметна си и си отмъщаваш при първа възможност.помниш дълго и не прощаваш на никого.
  на моменти се чувстваш безсилна,но благодарение на силната ти воля успяваш да се измъкнеш от дупката.
  моя съвет:при възможност избягваи хората,с които инстинктивно усещаш,че се чувстваш зле.
  за теб важи и правилото:с каквито се събереш,такъв ставаш.
и още нещо много важно за теб:
  примерът на семеиството има голямо влияние над теб.ако в детството си била обичана и си имала щастливо детство,ще се държиш така и със своите деца,ако имаш/или ще имаш.в противен случаи ще повтаряте точно тия грешки народителите си,които наи не си харесвала в детството си.
  по горе в темата някои те подкачаше,че обичаш котки.аз не съм сигурна в това.ако е така ти допускаш грешка спрямо енергииното си поле.повече ти подхождат куче,красиво цъфтящи цветя,ярки цветове и енергична музика.
  в краен случаи може и куче и котка.
  по рождение имаш красиво и хармонично тяло и много добро здраве.държиш много на външния си вид и полагаш грижи за да го поддържаш.може спокоино да се занимаваш със спорт,но без големи физически натоварвания.
  не обичаш физическия труд,вършиш го по необходимост.ако може да избираш,предпочиташ да се поизпотиш във фитнеса,да капнеш от танци,но няма да прекопаеш градината примерно.
  харесват ти удобствата на цивилизацията и всякаква техника за бита и облегчаване на труда в бита.
тази ти склонност към техниката повлиява много интересно и на интимния ти живот.обичаш да експериментираш,да пробваш различни техники в секса.
  чувствата за теб са по-важни от разума,и много държиш човекът до теб да те харесва не само заради външния вид,но да имате и духовно разбирателство.
  за професия ти подхождат области като хуманитарната с използване на техника,работа с използване на информация,изкуството те влече.
  по душа си родена актриса,вечно си в някаква роля,животът за теб е сцена.ако успееш да се реализираш,има големи възможности пред теб.музиката и танците също са твоя стихия.
  имаш много добро самочувствие и има защо.с добрата подкрепа на близки и приятели ще постигнеш много.добре е да имаш човек,накогото да разчиташ.
  държиш на добрата и постоянна обстановка .имаш си навици и привички,които трудно променяш.склонна си към пристрастяване,към някои навици,дори и да са вредни за теб.
  за мъжа до теб държиш да е материално и финансово добре,за да може да издържа семеиство.но това не ти пречи,ако чувствата надделеят да не предпочетеш обичта пред парите.
  за семеиството:ако имаш такова полагаш усилия да го съхраниш,ако не-не бързаш и го отлагаш във времето,понеже държиш на ннезависимостта ти.кандидати и ухажори не ти липсват,изборът е твои.обичаш също добрата храна и хубавата компания newsm10

# 81
dulse:записана си Grinning
[/quote]

Благодаря,  bouquet ще чакам търпеливо Hug

# 82
     galana s   2.02.1978  родена си в четвъртък  бъди внимателна на 2.10 и 3.10

ти също си с много добър характер,общителна,с много приятели,душата на компанията.привличаш хората с положителната си енергия.нямаш нужда от одобрението на околните и не товариш хората с проблеми,ако имаш такива.обикновено другите те търсят за морална подкрепа.
  ти се себераздаваш без остатък заради другите.имаш страхотна енергия,много си енергична.безделието не е за теб.постоянно си заета с нещо и само евентуално някакви пречки извън теб могат да те спрат да постигнеш желаното.
  интересите ти разностранни,но ти имаш мисия в живота която трябва да следваш.надявам се да си я открила.
  лекар,преподавател,непременно работа с хора.в такава професия ще се чувстваш наи-добре и на мястото си.
  имаш таланти в областта на музиката,живописта,литературата.
 имаш и необходимата логика и памет за научна работа.имаш аналитичен ум и не допускаш големи грешки.притежаваш и интуиция и голяма доза късмет,които ти помагат в много отношения.
  нещо много важно за теб:притежаваш ценното качество да се учиш от натрупания си опит,умееш да си правиш изводи и не повтаряш два пъти една и съща грешка.
  за добротата и търпеливостта:добра си,но не си толкова търпелива.дразнят те вечно оплакващите се,лъжците на дребно,такива бързо ги поставяш на мястото им.на моменти можеш да избухнеш в изблик на справедлив гняв,но бързо ти минава.
  за съпруг ти подхожда човек с по-спокоен и търпелив характер и по-малка енергия от твоята,иначе лошо,конфликтите са неизбежни.
  ти си целеустремена и духовно извисена личност.напълно е възможно да си вярваща.задаваш си въпроси за смисъла на живота и твоята мисия в него.
  за идеите си готова на жертви,ти си револ1уционер по душа.обичаш промените,бунтуваш се срещу неправдите и не робуваш на общоприетите норми.
  много си привързана към семеиството,но понякога си много придирчива и взискателна към близките си.
  ти си енергичен човек с риск да се претовариш с работа,даваи го по-спокоино,да не си навредиш на здравето.
  жизнена,пълна с енергия,с много таланти,целеустремена-това си ти.достатъчно е да си поставиш цел,да намериш призванието си и ще преуспееш newsm10 

# 83
galana s  писах анализа с окончания за женски род,понеже нямаш отбелязан пол на аватара.
евентуално ако си мъж,важи същото, пък ти си го обърни и подсили в частта за призванието и целите Twisted Evil Grinning

# 84
  добър ден момичета Grinning
къде сте Thinking

isa 2  родена си в четвъртък  бъди по- внимателна утре 2.10

сложен и противоречив характер,обичаш да спориш по всякакви въпроси,държиш на мнението си.не си от отстъпчивите,пък и има защо,в повечето случаи ти си правата.
  за съвместен живот ти подхожда човек със силен характер и авторитет.не търпиш безволеви хора и такива без авторитет.
  човекът до теб трябва да може да взима решения и да носи отговорност.пък ако е и физически привлекателен-още по-добре за теб.
  човек на настроенията си.на моменти си много енергична,а после имаш нужда да се разтовариш и починеш.деистват ти добре цветята,куче,ако имаш такова,или други домашни животни.другия вариант-ако не обичаш животни добре ти деиства градината и отглеждането на цветя и неща от сорта.
  добре се чувстваш сре хора,които уважаваш,харесваш похвалите,пък и кои не харесва това.
  ти си много добра домакиня,поддържаш изряден ред и чистота в дома си,напълно е възможно и да си добра готвачка.
  имаш интереси и към науките и изкуството,ако имаш възможности,можеш да се реализираш.
  подходяща за теб е работа без големи физически натоварвания,всяка работа свързана с ръчен труд като ръкоделия и неща от тоя род,където може да прилагаш и творчество.
  ти си много добър изпълнител на възложената работа,дстатъчно е да ти харесва и да се чувстваш в свои води.
   проявяваи повече търпимост и доброта към родителите и близките ти и всичко при теб ще бъде наред.за теб е много важно хората с които общуваш да ги уважаваш и да са отговорни и авторитетни хора.така ти се учиш от техния опит.като имаш и такива хора,които те обичат и подкрепят ще напреднеш много.
 имаш много добро самочувствие и има защо.намерила си своето място в обществото.
 с подходящия човек до себе си ще имаш дълъг и щастлив съвместен живот.
 целеустремен човек си,каквото искаш постигаш го newsm10

# 85
# 86
Фатима, браво, почти всичко е точно, не съм очаквала наистина Peace
Имаш талант:)
мерси много  bouquet

# 87
Благодаря ФАТИМА,както го написа е точно така,благодаря за обърнатото внимание Hug Hug  bouquet

# 88
Фатима,Благодаря!

# 89
  dobi 80 , isa 2 , deni m  Hug Grinning и аз ви благодаря Peace
 zayak3 нямаш отбелязан пол на аватара,моля за уточнение за това,наи-малкото да не се обръщам с момиче и към теб,ако на си Sunglasses Grinning

dobi80 -ще те помоля да подчертаеш нещата,които не съответстват,ще ми помогнеш много.няма нужда да навлизаш в подробности,аз ще разбера за какво става въпрос.

наред е Адриана Grinning
да чака Мария Радева Hug

напомням и на elegantna i 4akura-да дадат инфо за пол -рискуват да отпаднат newsm78 Twisted Evil

специално се обръщам към Горгона Медуза-искам да прочета и твоето мнение,нали си ми първата и си ми много скъпа,мила Hug Grinning

Общи условия

Активация на акаунт