хоби:гадаене-хаиде да се пробваме...

• 43 097
  • 653
  •   1
Отговори
# 195
Интересно е какво ще каже гадателката за мен, 29.09.1983 г.

Искам и аз,моля Tired 20.05.1987г. Praynig ще чакам.  bouquet

# 196
  • Бургас
Фатима, гледай как сме те накацали....и чакаме!!!!!!!!!!!

newsm62

привет момичета Grinning Hug

наред е аrodoet Grinning Hug
следваща е dulce Grinning Hug
да чака  rossikv Grinning Hug

# 197
  • Варна
Илинайор супер снимка  Joy Joy Joy ама точно така сме накацали, а гледката ти от балкона дори и бургаска, пак ми харесва  Heart Eyes
Фатима малко гуш  Hug да ти дам сили  Hug

# 198
  • Варна
Може ли и аз на опашката? 10.06.1975 Благодаря!

# 199
fatima , много точно си ме описала -)
Благодаря ти !
ps.ще ти пиша на лични --)

# 200
  • Sofia
фатима, защо ме пропускаш мен?  Sad

# 201
  • Sofia
Родена съм на 1 март 1978 година.  Heart Eyes Фатима, ще се радвам да кажеш нещичко и за моята особа.  Flutter Предварително ти благодаря за отделеното време, внимание и труд!   bouquet

припомням, че чакам и аз, и че съм поискала да ми кажеш нещичко, още на шеста страница от тази тема

благодаря предварително

# 202
# 203
   привет ,момичета Grinning Hug

вихрогонче,миличка
защо си решила прибързано,че те пропускам newsm78
върни се пак на тая шеста страница и ще видиш,че си след gitadam Peace

ето редът по които сте в списъка ми:
arodoet
dulce
rossykv
gitadam
vihrogonche
zayak3
интера
и т.н.

ако нямаш търпение да изчакаш,ще трябва да помолиш момичетата преди теб да те пуснат по напред Praynig Peace Grinning
дължиш ми извинение Embarassed bowuu Grinning Mr. Green

ani 4ka
denigali
s-ena
записани сте милички Grinning Hug

ksi ,marchela   Grinning Hug bowuu

желая ви спокоен четвъртък-несвъртък Crazy newsm10

# 204
  • Sofia
фатима, не съм целяла да те засегна, извинявай  Peace
трудът ти е напълно безкористен и по желание, така че в крайна сметка с нищо на никого НЕ СИ ДЛЪЖНА!
не си задължена да спазваш реда, по който сме заявили желанието си да ни "четеш" по датите на раждане  Hug така че ти отговаряй в каквато последователност ТИ самата си решиш, няма проблем за това  Heart Eyes  знам, че можеш дори да откажеш да гледаш на някого и пак ще си в правото си... ти избираш в крайна сметка за кого и какво ще отделиш от времето си...

посочените от теб arodoet и dulce наистина са преди мен  Embarassed , още на 4 стр. са заявили желанието си - така че ще ЧАКАМ ТЪРПЕЛИВО отсега нататък!   bouquet

няма да моля момичетата преди мен да ме пуснат, не обичам да изпреварвам, но не обичам също така да бъда изпреварвана  Embarassed

оставам с най-добри чувства към всички тук,
вихрогончето  Simple Smile

още веднъж - искрено съжалявам

но ми се стори, че последните няколко страници отговаряше на доста хора, записали се доста след мен... може би бъркам!  newsm78

Последна редакция: чт, 09 окт 2008, 04:59 от vihrogonche

# 205
   arodoet    24.10.86     бъди внимателна на 15.10 и 24.10

ти имаш спокоен характер,много си толерантна,общителна,умееш да се разбираш с всички.нямаш нищо против и да отстъпиш в името на разбирателството.под тази външна мекота и отстъпчивост се крие твърда воля и железен нарактер.хората,които се подвеждат от тази мекота и се опитат да ти се наложат бързо ги слагаш на мястото им.ти можеш да надвиеш всеки тиранин.
  при нужда може да си дори отмъстителна и агресивна.но това е рядко явление,когато търпението ти се изчерпи.
  по рождение имаш много добра положителна енергия.умееш лесно да завързваш нови познанства.за теб е норма да си в добро настроение и много лъчезарна и очарователна.
  тази енергия е лечебна по своята природа.от теб зависи как ще я използваш.от теб ще излезе прекрасен лекар,учител,физиотерапевт и т.н.имаш и дар слово. ти ставаш за отличен оратор,лектор,преподавател,журналист и т.н.
  изобщо навсякъде в публичната,обществената,културната където ти си избереш,ще имаш успех.
  имаш и качества на лидер,но малко не ти достига властност,има риск да ти се качат на главата и после трябва да стягаш дисциплината.
  ти имаш и още едно предимство с тази енергия–можеш да работиш дори и работа,която ти е неприятна,но се налага да се свърши.на теб може да се разчита.
  имаш още един дар от природата:изкл1учително здраве и красиво и хармонично тяло.много рядко боледуваш и то ако се разболееш,причината е някъде извън теб.
  ти си мечтателка с много богато въображение.обожаваш изкуството.
  при взимане на важни за теб решения слушаи вътрешния си глас.обикновено първото решение,което ти доиде наум е правилното.ако тръгнеш да разсъждаваш има голяма вероятност да сбъркаш.
  умееш да трупаш знания в различни области,което ти помага да не повтаряш грешките си.
  изкл1учително внимание обръщаш на външния си вид,дрехите,модата,козметиката и т.н.
  самокритична си и не се възгордяваш.
  целеустремена,талантлива си и само от теб зависи какви цели ще имаш в живота и как ще се реализираш.
  духовно извисен човек си,идеалист.възможно е и да си вярваща.
  имаш твърдо установени навици,трудни ги променяш.обичаш да се обкръжаваш с л1убими предмети сред които се чувстваш у1утно.обстановката около теб не обичаш да променяш.
  за семеиството:имаш чувство на дълг към семеиството и близките си,но не до такава степен,че да пренебрегнеш своите интереси.
  ако си се омъжила рано,то е било в резултат на внезапно и импулсивно решение.и занапред ще така,ако не си.иначе не бързаш да се жениш.държиш на независимостта ти.добър вариант е съжителството.
  необходите качества на мъжа,които ще има късмета да е с теб трябва да ти е много близък на духовно ниво,да може да поема отговорност за финансите на семеиството,а дали ще е по-властен зависи от теб,каква роля ще приемеш да изпълняваш във връзката ви.
 природата е била щедра към теб:от теб зависи какво бъдеще ще си изградиш и как ще изживееш живота си. newsm10  

# 206
вихрогонче,
ето окончателния ред:
аrodoet i dulce са още от 4 стр.
на 5 стр-zayak3
на 6 стр.-gitadam,vihrogonche,rossikv

нали си ми припряничка,ще помоля момичетата да ме извинят Peace Hug Grinning

vihrogonche
dulce
zayak3
gitadam
rossikv

та така:
наред е vihrogonche Grinning Hug
да чака dulce
следваща:zayak3-заико потърпи още малко Grinning Hug

желая ви успешен и спокоен ден момичета Grinning Hug newsm10

# 207
  • Sofia
о, не!  Embarassed
никак НЕ съм съгласна с последния ти постинг, мила ми фатима  Stop
ще си чакам реда пък  Naughty
искаше ми се изобщо да не си бях отваряла устата да питам за мен си  Blush

значи държа много сега на ред да е първо dulce, след нея хронологично е gitadam  и чак тогава е моя милост  Peace

на момичетата преди мен - искрено се извинявам за нетърпението и припряността си, не бях права!  Heart Eyes  Hug   bouquet

след мен да се готвят zayak3, rossykv, интера, rafaela и т.н.  Grinning

# 208
Дайте, малко време на Фатима да си почине бе, девойки!Милата жена съвсем се измъчи с вашите желания за гадания. Hug Mr. GreenЕстествено, че Вихрогонче е извинена и аз си чакам мирно и кротко, какво друго мога да правя, като виждам че наплива е голям.

# 209
  • Sofia
Дайте, малко време на Фатима да си почине бе, девойки!Милата жена съвсем се измъчи с вашите желания за гадания. Hug Mr. GreenЕстествено, че Вихрогонче е извинена и аз си чакам мирно и кротко, какво друго мога да правя, като виждам че наплива е голям.

Напълно си права, миличка!  Hug  Нека фатима си отдъхне днес и утре по петъшки  Mr. Green ,  после и през уикенда да си почине едно хубаво Flutter, пък в понеделник с нова енергия и сили да се върне в темата Heart Eyes

Наистина много ми стана съвестно, щото аз по принцип никак не съм нахален човек  Embarassed А то излезе, че напирам и че съм на зор  ooooh! Още веднъж се извинявам тук на всички, иначе с фатима се разбрахме приятелски на лични бележки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт